Bildirim
Laptopun klavye Touchpad iptal
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
üst kısmı derken harfler/rakamlar felan da geçerli mi yoksa sadece üstteki touchpad kısayollarını mı diyorsunuz? Touchpadse sadece programını düzgün yükleriz geçer ama harfler felan da dahilse klavye arızalanmıstır -
Klavyenin tüm tuşları ses açma kapama gibi dokunmatik tuşlar(Basınca ışık yanıyor ama işlemiyor) ve Touchpad direk gitti bi anda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
f1 f2 gibi tuşların üzerinde devre dışı bırakma için seçenek olabilir fn tuşu işe deneyin derim -
yok hiçbir tuş çalışmıyor sanırım fn de dahil ayrıca touchpadde dediğim gibi -
Klavye arızası var gibi duruyor filmlerde kopukluk olmuş olabilir . -
Sanırım sorunum kesinlikle donanımsal sistem geri yükleme yaptığımda da çalışmadı klavyesinide çıkaramadım ne önerirsiniz yeni klavyemi(harici) yoksa yaptırmakmı daha ucuz olur -
içini açmaya çalıştım fakat zorlamak istemedim sizce kendim yapabilirmiyim açarsam -
Kendinizin yapabileceği bir şey olduğunu sanmıyorum . Bir bilgisayarcıdan destek almak lazım garanti süresi devam ediyorsa bilgisayarcıdan önce garantiye gönderin . -
Malesef 5 6 senelik pc sizce harici alsam dahamı ucuza gelir ? -
Hariciden kasıt nedir ? -
harici klavye -
Sadece klavye tuşlarında arıza varsa usb çıkışları ve diğer çıkışları çalışıyorsa 5-6 senelik pc ye masraf yapmaya değmez bir klavye mouse alıp kullanın . -
Zaten mouse var dediğiniz gibi düşünüyorum bende usb ve jak girişlerinde problem yok önerdiğiniz klavye varmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crew65 -- 23 Kasım 2016; 14:11:50 > -
Ben sizin yerinizde olsam tamir yerine bir klavye alırım kullanırım , ayrıca önerebileceğim bir klavye marka modeli yok maalesef , logitech a4 tech gibi markalara bakılabilir . -
Teşekkürler sağolun -
Rica ederim hocam geçmiş olsun .
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- format atarken disk gözükmüyor
- mouse sol tık çalışmıyor
- amd yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti
- gizli dns sunucusuna erişilemiyor
- sink to receive asynchronous nedir
- dlss nedir
- pc otomatik kapatma
- telefonum şarj olmuyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- telefon neden çok ısınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X