Bildirim
Laptopun klavye Touchpad iptal
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
üst kısmı derken harfler/rakamlar felan da geçerli mi yoksa sadece üstteki touchpad kısayollarını mı diyorsunuz? Touchpadse sadece programını düzgün yükleriz geçer ama harfler felan da dahilse klavye arızalanmıstır -
Klavyenin tüm tuşları ses açma kapama gibi dokunmatik tuşlar(Basınca ışık yanıyor ama işlemiyor) ve Touchpad direk gitti bi anda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
f1 f2 gibi tuşların üzerinde devre dışı bırakma için seçenek olabilir fn tuşu işe deneyin derim -
yok hiçbir tuş çalışmıyor sanırım fn de dahil ayrıca touchpadde dediğim gibi -
Klavye arızası var gibi duruyor filmlerde kopukluk olmuş olabilir . -
Sanırım sorunum kesinlikle donanımsal sistem geri yükleme yaptığımda da çalışmadı klavyesinide çıkaramadım ne önerirsiniz yeni klavyemi(harici) yoksa yaptırmakmı daha ucuz olur -
içini açmaya çalıştım fakat zorlamak istemedim sizce kendim yapabilirmiyim açarsam -
Kendinizin yapabileceği bir şey olduğunu sanmıyorum . Bir bilgisayarcıdan destek almak lazım garanti süresi devam ediyorsa bilgisayarcıdan önce garantiye gönderin . -
Malesef 5 6 senelik pc sizce harici alsam dahamı ucuza gelir ? -
Hariciden kasıt nedir ? -
harici klavye -
Sadece klavye tuşlarında arıza varsa usb çıkışları ve diğer çıkışları çalışıyorsa 5-6 senelik pc ye masraf yapmaya değmez bir klavye mouse alıp kullanın . -
Zaten mouse var dediğiniz gibi düşünüyorum bende usb ve jak girişlerinde problem yok önerdiğiniz klavye varmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crew65 -- 23 Kasım 2016; 14:11:50 > -
Ben sizin yerinizde olsam tamir yerine bir klavye alırım kullanırım , ayrıca önerebileceğim bir klavye marka modeli yok maalesef , logitech a4 tech gibi markalara bakılabilir . -
Teşekkürler sağolun -
Rica ederim hocam geçmiş olsun .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X