Bildirim
laptopun şarj girişi içine kaçtı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bence düşündüğünü yap çünkü bildiim kadarıyla eğer laptopunun içini açarsan garantisi biter die biliyorum, yardımcı olabildim mi bilmiyorum ama bence servise verirsen daha iyi olur -
Servise göndereceksin de kullanıcı hatası diyebilirler o sorun için.En azından deneyebilirsin şansını.
Geçmiş olsun -
teşekkür ederim arkadaşlar ben vakit kaybetmeden servisin yolunu tutayım. -
istersen bu sorun başına gelen arkadaşların falan var mı die bir kontrol et ! belki yardımcı olabilirler bu konuda pek bir bilgiye sahip değilim elimden geldiince birşeyler geveledim umarım sorunun çözülür kolay gelsin -
şarj aletinin soketini pek haşin bir şekilde mi kullandın ne yaptın.. heheheeee
bence çok kullanım nedeniyle, dişi taraf içeriden gevşeme yapmış olmalı.
ya da üretim hatalıdır muhtemelen civataları gevşek sıkılmış olmalı. sen hiç elleme dediğin gibi servisin yolunu tut.
oradakiler de görünce, onlar da şaşırır sanırım.. -
biraz evvel servisten geldim.
yetkili daha makinayı eline almadan kullanım hatası dedi.
ne söylediysem fayda etmedi, sırada bekleyenleri de kızdırmak istemdim.
peki ücret ne diye sordum 120 dolar+kdv dedi.
yapılan operasyon ise anakartı söküp sorunlu soketin yenisini lehimlenecekmiş.
bende yaptırmadım makina yatıyor. -
garantisi yok mu? nasıl kullanım hataı olduğunu anladı ki sökmeden aleti?
bir de kendi servisine mi verdin..parça değişecekse o zaman aklıma yanlış adaptörü zaruriyetten denediğin aklıma geliyor!
bu durumda girişi bozman ancak mümkün.. -
garantisi var
asus türkiye ye götürdüm
makinayı eline bile almadı kullanım dedi geçti.
olay biraz sert taktım galiba ama ben ne kadar sert takarsam takayım kırılmamalı, nihayetinde ne kadar sert
baskı yapılabilirki elle -
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun.
O içine kaçan DC soketi için gerçekten anakartı sökmeye gerek var mı yoksa adamlar para için mi böyle bişey yapıyorlar diye şüphelendim. Belki bir aparatın bir ucunda soket diğer ucunda anakarta takılan bişey vardır. Ama maalesef öyleymiş.
Linkte senin sorununa benzer bir notebook var.
http://www.laptoprepair101.com/laptop/2008/06/14/laptop-dead-troubleshoot-the-problem/comment-page-13/
Bence bu işi kendin veya herhangi birine yaptırma. Elektronikten, parça değişiminden anlasan bile notebook'u kırmadan dökmeden açmayı da bilmek lazım(: Eğer maddi durumun imkan veriyorsa yetkili servisine ver bence. Bu arada adamların yaptığı çok ayıp, incelemeden kullanıcı hatası demeleri.
-
laptobunu başka birine vererek servise götürmesini sağlayabilirsin. bir arkadaşına mesela. senin götürdüğünde eline bile almadan karar verdi diyorsun. bir kere daha şansını dene bence tabi servise yakın bir yerdeysen. hatta kontrol elemanının farklı kişi olduğu zamanda gösterseniz(arkadaşın gösterse) daha iyi sonuç alabilirsin. denemekte fayda var burası türkiye, birisi tamam der diğerisi olur der -
Aynı durum bende de var. Servise boşa gitmesem mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X