Şimdi Ara

Large Format LCD Display

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba büyük (32 inç-37 inç arası) bir lcd ekrana ihtyacım var. pc ekranı olarak kullanılacak o yüzden birinci önceliğim ekrandaki yazıların grafiklerin v.s çok net bir şekilde görülebilmesi. yurt dışında Large Format LCD Display adı altında lcd monitörler satılıyor maalesef bu ürünler ülkemizde yok.benim merak ettiğim bu ekranların lcd tv lerden farkı nedir? iyi bir LCD tv alırsam istediğim şekilde kullanabilirmiyim? araştırdım biraz kimisi lcd tv lerin pc kullanımına uygun olmadığını,yazıların net çıkmayacağını,gözleri yoracağını v.s gibi yorumlar yapmış,kimiside netlikte lcd monitörlerden farkı olmadığını hatta panel yapısından dolayı çok daha kaliteli görüntü alındığını söylemiş..

• dünden berdir araştırıyorum lcd tv ler monitör kalitesinde görüntü verebilirmiş ama lcd tv nin belli özellikleri olması gerekiyormuş. öğrendiğim kadarıyla

full hd 1920x1080 Çözünürlüğe sahip olması
    1920x1080 Çözünürlüğünde 1:1 pixel mapping yapabilmesi diğer adıyla pc sinyal algılama 1080p olmalı
    daha net görüntü alabilmek için tv hdmi den 1:1 pixel mapping yapabilmeli
    hz farkı pc kullanımında fark edermi o konuda bilgi edinemedim ama 100 hz olması daha iyi olur sanırım.

anladığım kadarıyla. alınacak tv bu özellikleri kesin olarak sağlamalı.şimdi sıra geldi tv seçimine yardımcı olursanız sevinirim.alınacak tv ile çok net ve sorunsuz bir masa üstü görmek istiyorum. en azından bir deneyelim tatmin etmezse ips panel monitörler bulmaya çalışırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arianal -- 15 Eylül 2010; 15:13:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.