Şimdi Ara

lassa snowvaysı nasıl bilirsiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lassa snowvays sizce nasıldır.Baya bi araştırdım ama özellikle kış lastikleri arasında fazla bir kalite farkı yok.4 mevsim lastik seçerken dikkat edilmeli ama kış lastiklerinde markalar arası kalite pek yokmuş gibi geldi.Lassa nede olsa yerli ne dersiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat6606 -- 17 Kasım 2008; 0:55:16 >

• Kış lastikleri arasında kar ve buz performansı arasında çok fark olmadığı doğru

AMA

Kuru hava da
    Yağmurlu hava da
    Yol gürültüsünde
    Yakıt tüketiminde çok ciddi farklar olabilmektedir

Bulunduğunuz ortam kar'ın yerden kalkmadığı bir yer ise snoways iyi bir seçim olacakdır.
  • iyi bir lastiktir. fiyatı orta seviyede, performansı üst seviyededir. ama şu unutulmamalıdır; kış lastiğinde üretim metodu pek farklı değildir. o yuzden en ucuz kar lastiğide çok kötü değildir. olay sadece marka ve markaya güvendir...
  • dört mevsim lastiği olmaz,olsaydı kar lastiği olmazdı...lassa snowways iyidir ben kullandım,gayet iyi yola tutunuyor,lassa daha çok buzda iyi gibi geldi bana,sakın kar lastiğim var diye de fazla güvenme oda bi yere kadar,karda en iyisi zincirdir..
  • Lassa son yıllarda, yeni yatırımlar ve araştırma -geliştirme çalışmaları ile çok gelişti..

Kışın kullanım süresi ve arkadaşların belirttiği çok fazla çeşitlilik beklenmeyen koşullar var ise nispeten uygun fiyatı ile tercih edilebilir..

Ama Lassa'nın; bu konuda yıllardan beri, büyük otomotiv üreticileri için çalışmalar yapan Avrupalı firmaların seviyesine gelmesi için daha zaman var diye düşünüyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lassa mı michelin mi?
    14 yıl önce açıldı
    Falken mi Kumho mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.