En sonunda internet kampayalarından güzel birşey tutturdum. Birkaç kampanyada T-shirt felan kazanmıştım ama bu süper oldu. Hiçde uğraşmamıştım ama tutturmuşum nasıl olduysawww.konforayolculuk.com sitesinden kazadım belirteyim bunuda. Halen kampanyaları sürüyor reklam gibi oldu ama. Önceden e mail gelmişti kazandığımı belirten bugün geldi resmide burda
Teşekkürler Lassaaaaaaa
Hiç mi tebrik edecek yok
quote:
Orijinalden alıntı: KanYeE
Hiç mi tebrik edecek yok
Keşke açmasaydın hocam, GG'den okuturdun.
quote:
Hiç mi tebrik edecek yok
Hayırlı olsun kampanya için ne yapmak gerek sitede?
quote:
Orijinalden alıntı: BenjaminGreen
Aynısından bir yakınımda var. Güzel makine az eksiği var haritasında. Hayırlı olsun..
quote:
Orijinalden alıntı: seboist64
Elime geçipde nasıl birşey olduğunu görmeden almak bende mümkün değil hocam
quote:
Orijinalden alıntı: SerSeriZa.
Teşekkür ederim, Türkiye haritasından sitede mekan eklediğin zaman kazanma şansın oluyor, ne kadar koyarsan o kadar iyi
quote:
Orijinalden alıntı: EtkisizEtken
hayırlı olsun kampanya devam etmiyodur dimi
Teşekkürler, bu kampanya bitti ama konforayolculuk sitesinden her zaman bir kampanya oluyor daha önce bu siteden gene resim ekleyip T-shirt kazanmıştım Siteyi takip et bence.
quote:
Orijinalden alıntı: seF[o]
tebrik
Tşk
quote:
Orijinalden alıntı: necmi42
iyi günlerde kullanman dileğiyle.
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: R-H
Oldum olası havadan, boş beleş işlerden bir şeyler kazananlara gıcık olmuşumdur.
Konuyu açan arkadaşım lütfen alınma.
Not: Boynuna asıp gezersin artık, "yaya" özelliği varsa tabii.
Yaptığın kıskançlık bence Alındım Yaya özelliğide var
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: seboist64
Elime geçipde nasıl birşey olduğunu görmeden almak bende mümkün değil hocam
quote:
Orijinalden alıntı: SerSeriZa.
Teşekkür ederim, Türkiye haritasından sitede mekan eklediğin zaman kazanma şansın oluyor, ne kadar koyarsan o kadar iyi
quote:
Orijinalden alıntı: EtkisizEtken
hayırlı olsun kampanya devam etmiyodur dimi
Teşekkürler, bu kampanya bitti ama konforayolculuk sitesinden her zaman bir kampanya oluyor daha önce bu siteden gene resim ekleyip T-shirt kazanmıştım Siteyi takip et bence.
quote:
Orijinalden alıntı: seF[o]
tebrik
Tşk
quote:
Orijinalden alıntı: necmi42
iyi günlerde kullanman dileğiyle.
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: R-H
Oldum olası havadan, boş beleş işlerden bir şeyler kazananlara gıcık olmuşumdur.
Konuyu açan arkadaşım lütfen alınma.
Not: Boynuna asıp gezersin artık, "yaya" özelliği varsa tabii.
Yaptığın kıskançlık bence Alındım Yaya özelliğide var
Alıntıları Göster
nezamandı yav bu kampanya. katılsaydım keşke bende bi navigasyon almayı düşünüodum ama 250 300 lira pahalı geliyordu ya
hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
nezamandı yav bu kampanya. katılsaydım keşke bende bi navigasyon almayı düşünüodum ama 250 300 lira pahalı geliyordu ya
hayırlı olsun
Teşekkür ederim, hediyenin navigasyon olduğunu da bilmiyordum Siteyi takip etmeye bak bence her dönem bir kampanyası oluyor.
quote:
quote:
hayırlı olsun
Teşekkür ederim, hediyenin navigasyon olduğunu da bilmiyordum Siteyi takip etmeye bak bence her dönem bir kampanyası oluyor.
Alıntıları Göster
Bakalım Şu ana kadar bende netten, t-shirt, deodorant, 70lik rakı istanbul da meynade ama gidemedim , çanta, kalem ıvır zıvır, çizgi elektronikten toravida, ps-net 3 aylık abonelik kazandım
quote:
Bakalım Şu ana kadar bende netten, t-shirt, deodorant, 70lik rakı istanbul da meynade ama gidemedim , çanta, kalem ıvır zıvır, çizgi elektronikten toravida, ps-net 3 aylık abonelik kazandım
Ben de 2 t-shirt, 5 tane numune, ferrari çıkartmalar (te amerikadan geldi), kendi ismime kartvizit, ve bu oldu.
Ayrıca Superbravoo sitesindeki flash oyunda 1. geldim ve eski puanlarımı rahatlıkla kaydederken birincilik puanınımı kaydederken flash oyun takıldı. Herşeyi yaptım ama gene bir sonuca varamadım... (1. ye Lcd Tv, ps3, dvd, 5 li ses sistemi)
Ama yakında bir kampanyadan ps3 kazanacağım kokusunu alıyorum.....
quote:
Alıntıları Göster
tebrikler Mecit Murat Kaya Genel olarak bilinmeyen yerlerden mekan eklenmesini istiyorlar.
quote:
quote:
Ben de 2 t-shirt, 5 tane numune, ferrari çıkartmalar (te amerikadan geldi), kendi ismime kartvizit, ve bu oldu.
Ayrıca Superbravoo sitesindeki flash oyunda 1. geldim ve eski puanlarımı rahatlıkla kaydederken birincilik puanınımı kaydederken flash oyun takıldı. Herşeyi yaptım ama gene bir sonuca varamadım... (1. ye Lcd Tv, ps3, dvd, 5 li ses sistemi)
Vallaha ben yarışmalara pek inanmıyorum, elektornik alet kazanacağımıda sanmıyorum.Promosyon ürünler kazandım daha çok flash yarışmaların alayında hile var samsung cep telefonu yarışmasında 2.ydim, ve son anda 1 haftadır kasan 2 adam önüme geçti. skorları da 0,1 saniye idi. Samsung da hediyeleri bunlara verdi bir güzelde reklam yaptı. Ben inanmıyorum artık bu flash yarışmalara kendi eşine dostuna dağıtıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: uazro
tebrikler Mecit Murat Kaya Genel olarak bilinmeyen yerlerden mekan eklenmesini istiyorlar.
Teşekkürler.
Şimdi gözleriniz pörtleyecek; Sadece iki tane mekan ekledim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: uazro
Teşekkürler.
Şimdi gözleriniz pörtleyecek; Sadece iki tane mekan ekledim.
Alıntıları Göster
Ben ise 6 mekan ekledim
quote:
quote:
quote:
Vallaha ben yarışmalara pek inanmıyorum, elektornik alet kazanacağımıda sanmıyorum.Promosyon ürünler kazandım daha çok flash yarışmaların alayında hile var samsung cep telefonu yarışmasında 2.ydim, ve son anda 1 haftadır kasan 2 adam önüme geçti. skorları da 0,1 saniye idi. Samsung da hediyeleri bunlara verdi bir güzelde reklam yaptı. Ben inanmıyorum artık bu flash yarışmalara kendi eşine dostuna dağıtıyorlar
Haklısın flash oyunlar çok hileli oluyor fakat 15/1 ihtimal adil yarışmalar oluyor. Samsung'u kaçırdım malesef. Flash oyunlardan uzak durmaya çalışıyorum artık Süperbravoo'da ki flash oyunun sesi kısılmıyordu. Durmadan masa başında 2 saatimi harcıyordum, flashdaki kuş seslerini rüyamda duymaya başladım artık