Şimdi Ara

LASTİK ALICAM YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
18.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaws bırak falkeni malkeni oda neymiş , fazla para vermek istemiyorsan al 4 tane lassa olsun bitsin
  • 2 hafat önce 195/65/15 brigestone turanza aldım tanesi 135 ytl şimdilik memnunum, eskilerde brigestone b330'tu.
  • 2 hafta önce yokohama cdrive ac01 modelinden aldım biraz tuzlu oldu ama garanti şartları çok ilginçti

fakat çok zorladım aracı kayması ve yol tutuşu için cidden satıcının dediği kadar varmış çok memnun kaldım
  • michelin pirelli diye hangisi olsa diye düşünürken bugün usta aklıma girdi ve Hankook tavsiye etti.K406H , 185 60 r14 tanesini75ytl den aldım.yolda gelirken hava azcık yağışlı yerler ıslaktı herzamanki döndüğüm geniş virajı daha hızlı döndüm banamısın demedi bakalım şimdilik tatlı bir heyecan ve ilk izlenimler oldukça olumlu.
    internetteki yorumlarda bu lastiği fiyatıyla mukayese edince çok beğenen insanlar var.Bakalım birde uzun ömürlü çıkarsa çok güzel olacak. ilerleyen zamanlarda daha iyi yazarım nasıl bir lastik olduğunu.

LASTİK ALICAM YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 26 Nisan 2008; 20:27:51 >

• eski bmw yi lastikçi bir arkadaşa satınca ve adam abi bunlar sende kalsın ben bunlara sıfır lassa takacağım deyince
    4 adet sıfır ayarında good year excellence lastik kalmıştı
    bmw de iken begenmemiştim sanki gürültülü gibi geliyordu
    şimdi goodyear excellenceleri mercedese taktım ne ses ne bir vibrasyon nede başka bir sorun
    fren mesafeside tatminkar
    meğer sorun bmw nin izolasyonunda spor süspansiyonundaymış
    good year excellence i öneririm ama
    çokta suratli kullanmıyorsanız en iyisi bence türkiyeşartlarında lassa
    daha uzun ömürlüdür
    konforu azdır ama çabuk yıpranmaz
    bridgestone da iyidir fakat fren mesafesi biraz daha uzundur ama tehlike yaratırmı bilmiyorum
    pirelli p zero gibi yüksek perfonmans lastikleri dışında hiçbirine yanaşma derim
    michelin konusunda kaymak gibi asfaltlar yoksa veya yüksek sıcaklıklarda güney şehirlerinde vs yaşıyorsanız önermem
    karadeniz gibi çok yağış alan iklimlerde iseniz
    kesinlikle michelin

başka hangi lastik markası kaldı
    uzak doğu- bu konuda 2 firma hariç birisi yokohama diğer exen-risk bence lastikte riske girmek gereksiz
    bunlar tereddütsüz alınabilinir diye düşünüyorum

• LASSA ucuz ve bol, 4 adet LASSA aldı amcamın oğlu KIA aracına, tanesi 75 YTL, taksit, sökme-takma dahil, eski lastikleri de bir yere tanesini 10 liraya okutacak (bilirim, yapabilir böyle şeyleri...)...

T.G.
  • Ben de iki takım michelin energy ardından Lassa Miratta kullanıyorum şimdi.( 175/64/14 ).Lassa hem ucuz hem kaliteli....4 adet 300 ytl'ye aldım...

İşte Lassa'nın bana göre karnesi

Yol tutuş çok iyi
    Fren performansı iyi
    Islak zemin iyi
    Sessizlik iyi

Umarım kararına olumlu bir katkımız olur.
  • 195/65/15 MARSHAL MATRAC VEYA KUMHO ECSTRA AL DERİM.
  • brigston almada ne alırsan al....çok sert ben sevmedim...
  • bende 4 lastik değştirdim. 30000 km deki eski lastikleri(yeni araçla gelen ) bıraktım lastikcide, onu şimdi satarlarmı bir ise yararmı? sordum atacaz abi dediler ama.. yedilermi beni.. brdigestone aldım ER 300, 4 tanesi 550..

adam dedikiki abi 1 hafta kullan lastik jantlara filan alışsın diye.balans -rot vs yapmadı. anlamadım ok dedim.. baktım balans bozuk gittim baska lastikciye. yok abi öyle sey dediler.. eline tornavide alan ustaolmus ülkede..
  • bridgtone takılı ama nasıl olduğunu bilmiyorum iyimi kötümü
  • quote:

Orjinalden alıntı: alfa-x

Michelin energy saver 175*65*14 ü 350 ye renault servisinden aldım.Ayrıca 185*65*15 yani senin lastiklerin michelin energy saver desenide farklı ve sınıfının en iyisi seçildi.

Tavsiye ederim michelinin üstüne lastikde tanımam.

Paran çoksa da goodyear excellence al.

Michelin nin güzelliği hem yumuşak hem çok uzun ömürlü.40-50 ytl kar edecem diye ucuz lastik alma.Sonuçta seni yolda tutan en önemli parça,lastikte tasarruf olmaz.

yumuşak olmasının avantajları nelerdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

quote:

Orjinalden alıntı: alfa-x

Michelin energy saver 175*65*14 ü 350 ye renault servisinden aldım.Ayrıca 185*65*15 yani senin lastiklerin michelin energy saver desenide farklı ve sınıfının en iyisi seçildi.

Tavsiye ederim michelinin üstüne lastikde tanımam.

Paran çoksa da goodyear excellence al.

Michelin nin güzelliği hem yumuşak hem çok uzun ömürlü.40-50 ytl kar edecem diye ucuz lastik alma.Sonuçta seni yolda tutan en önemli parça,lastikte tasarruf olmaz.

yumuşak olmasının avantajları nelerdir

Bana kötü yol tutuş Jantlarımın yamulması ve lastiklerimin çabuk aşınması gibi avantajları oldu doğrudur. Yumusak lastik iyidir

+Konforludur
    + Sessizdir
    + Yaş yolda güzel kavrar

• reklam maili olarak geldi arayıp sormadım belki birinin ilgisini çeker
     LASTİK ALICAM YARDIM
  • NOKİAN LASTİKLERİ VE NANKANG LASTİKLERİ İKİTELLİ BÖLGE BAYİSİNDEN OTOMOTİV LASTİK SATIŞLARINDA KAMPANYALAR DÜNYANIN EN KALITELILASTİKLERİ, UYGUN FIYATLARLA BAYİSİNDEN SİZLERE SUNULUYOR.

ROT BALANSDA CABASI ACELE EDİN FIRSATI KACIRMAYIN

İKİTELLİ BASAKSEHIRDE OTURANLAR FIRSATI KACIRMAYINIZ.

csm mersan otomotiv lastik ve rot balans servisi
    ıkıtelli güngören bagcılar sanayı sıtesı 9 blok no:22
    TEL 0212 549 03 61
  • Bende lastık arastıryorum ama googyear almıyacagım kesın.Sanada kesınlıkle tavsıye ETMIYORUM.....Lastıkler 6 ay sonra bozulmaya basladı cok km yapmadıgım halde.
  • Toyo Proxes T1-R i çok övüyorlar ama fiyat konusunda bilgim yok sadece forumun birinde eagle dan 2 kat daha ucuz olduğu yazıyor. ayrıca desenide çok güzel.

LASTİK ALICAM YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HazzaR -- 15 Mayıs 2008; 8:46:39 >
  • dün, forumdaki olumlu yorumlar üzerine nokian aldım.lastikten zerre kadar anlamayan ben bile araçtaki farkı bariz hissettim.herkese tavsiye ederim.arkadaşların dediği gibi 3-5 kuruş için risk almaya değmez.
  • Michelin veya Goodyear al...

Michelin alacaksan Fransız veya USA olsun.. Polonya malı alma onlar dandik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mississippi -- 15 Mayıs 2008; 1:13:54 >
  • bende de logan var .
    aynı sıkıntı bende de var.
    15 inç jantlar olduğundan dolayı en uygun fiyatlısı bile 120 ytlden aşağı değil.
    lastiklere yeni zamlar geldi bu arada.

bir çok markayı araştırdım.
    bana en makul geleni lassa miratta veya impetus2 geldi.
    ben deseninden dolayı impetusu tercih edenlerdenim.

ayrıca 1.4 motor ile max hız 162 değil kendim deneme amaçlı yaptığım hız 195
    daha fazla zorlamadım bassam daha da giderdi ama doğrusu korktum.
    altımdaki arabaya güvenemediğimden dolayı...
    sonuçta 4 tekerin üstünde gidiyoruz
    allah göstermesin ya bişey olursa
    son sürat öbür dünyaya...

bu arabaya güvenmeme sadece logan da değil tüm araçlar için aynı
    ncaptan kaç puan alırsa alsın 64 km ile yapılan testlerde bile aracın önü dağilırken 200 ile...
    düşünmek bile istemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.