Bildirim
LASTİK ALICAM YARDIM
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ?500'ye %15 indirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A24HW9BO9YIYZZ
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ALO DOSTLAR YARDIM LÜTFEN -
lastik işi karışık bende alıcam herkes başka marka diyor,
aynı araçta aynı marka lastik kullanan kişilerden birine göre iyiyse birine göre kötü,
yani senin anlayacağın bu iş göreceli biraz,
testlerde bile farklı firmalarda farklı sonuç çıkıyor,
senin ebatta en çok duyduğum sanırım bridgestone er300, b250
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuci -- 21 Nisan 2008; 13:25:59 > -
YOKMU KOCA FORUMDA LASTİKTEN ANLAYAN -
http://www.lastiknet.com/catinfo.asp?bas=185&orta=65&son=15&src=185%2F65R15
http://www.lastix.com/catinfo.asp?bas=185&orta=65&son=15&src=185%2F65%2F15
http://www.lastikturk.com/Binek_SearchForm.aspx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuci -- 21 Nisan 2008; 16:20:11 >
-
Daha önce lastik seçimi ile ilgili başka bir topicte yazdıgım yazım belki yardımcı olur
Herkezin aksine yumuşak hamurlu michelin yol tutmuyormuş hissi uyandırıyor bende.
Önler 235 arkalar 255 olmak üzere Michelin (Eski aracımda)
daha sonra önler 255 arkalar 285 olmak uzere Dunlop ve olarak Bridgestone Lastikler lullandıgım yeni aracımda)
Markasını verdigim lastikler için izlenimim şu şekilde;
Michelin: Oldukça yumusak hamurlu konforlu ve sessiz bir yapıya sahip ıslak yolda da oldukça basarılı ancak kuru yolda yere tutunma zorlukları cekiyordu yumusak hamurlu olması nedeniyle. Halk arasında metedildigi gibi amanda aman bir lastik degil. Ancak yaş yolda ki performansı kötü de degildi.
Oldukça sert hamurlu yaş yolda tam bir hüsran olan bridgestone kuru yolda cok başarılı bir lastik. Sadece aracımı hafta sonları cıkartan biri olarak şu an bridgestone lastiklerimden cok memnunum.
Dunlop a gelirsek beni en cok run on flat olmaması sıkıntıya sokmuştu. Islak yolda cok başarılıydı korkusuz virajlara gırmeye ızın verıyordu. Kuru yolda ise oldukça iyi ancak Bridgestone kadar başarılı bulmadım.
Nokian lastikleri hakkında bir bilgim yok ama uzakdogu menşei li ise nekadar da metetseler uzak durun derim başka birşey demem.
Üzerinde Nokian lastik ile gelen Porsche ise durum soyledir diye tahmin ediyorum. Öncelikle Porsche nun bugune kadar getirdigi bütün araçlar da en kötü ihtimal Continental lastik bulunuyor (Sadece Cayenne lerde)
Eger Getirilen porsche dogus otomotiv degilde galeri ithalatı olan bir araç ise maliyeti düşürmek ıcın nokian marka lastik ile sipariş etmiş olabilir. Cunku galeri ithalatı bir cok aracın uzerınde adam gibi jant lastik yok
-
MARKA TAVSİYESİ Mİ İSTİYORSUN?
MİCHELİN, BRİDGESTONE, NOKİAN, LASSA,. VS...
ARACININ SON HIZI 170 LER CİVARINDAYSA, "T" SERİSİ, SON HIZ 185 VEYA ÜSTÜ İSE "H" SERİSİ ALACAKSIN... -
sizin araç 1.4 mpiymiş aracınızın fabrika verisi max.hızı 162 olduğuna göre,
max hızı 190 olan T sınıfı lastikler işinizi görür bence -
Marka bişiler alda T sınıfı ne alırsan al
Kumho vs alma bence almışken güzel bişi al.
Ben kendim kumho ve marshall kullanıyorum ıslakta jilet gibi kayıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 21 Nisan 2008; 17:20:31 > -
Carrefour'da PIRELLI var, hem ucuz hem 3 alana 1 bedava, bütçenizi fazla sarsmaz. Diğer markalar Carrefour'da pahalı ama. Dışarıdan 100 ve 130 YTL arasında tanesi BRIDGESTONE veya LASSA (yerli ise ikisi de aynı) alabilirsin. Ben Kartal'a Lassa taktım ve çok de güzeldi, üzerinde de sattım.
T.G. -
cortez marka lastik aldık en son baya kolpa geliyor adı ama hamuru baya yumuşak. satıcıda baya övdü diğer lastiklerden daha ucuz bir fiyatı olmasına rağmen. lastik malezya malı ve üretim tarihine baktım öyle çok beklemiş falanda değildi 3 ay falan olmuştu üretileli. taneside 45 ytl ye geldi siboplar dahil 200 kağıt oldu. biraz da bütçeye bakar açıkçası lastik işi ama dacia araba çok sürat yapan fazla lastik yıpratacak araba olmadığı için bridgestone yada michelin gibi daha pahalı lastiklere pek gerek yok. bende böyle bir hesap yapmıştım lastikler değişirken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bachree -- 21 Nisan 2008; 18:54:36 > -
michelin alma, çünkü alacağın lastik muhtemel emergy saver olacaktır. kışın yolda tutuşu yoktur, ıslak zeminde kızaklanma yapar.
brigstone B330, ve continantal öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 21 Nisan 2008; 21:47:55 > -
Nokian lastikleri finlandiya markasıdır...Bilinen en sessiz lastik olduğu kanıtlanmıştır..Ben NRe kullanıyorum gayet memnunum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorneuro -- 21 Nisan 2008; 21:31:37 > -
yaklaşık 3 yıl önce lassa grand slam aldım hafta sonları binenlerdenim ve çok memnunum sadece ıslak zeminde tutunması biraz az yinede memnunum tavsiye ederim... -
beyler Pirelliye ne diyorsunuz?
ıslak zeminde kuru zeminde nasıldır?
65-70 ytl ye satılıyor kalitesi nasıl acaba kullananlar ne der? -
pirelli p2000 kullandım ve illalah getirdi bana, sonra michelin energy aldım güzeldi ve memnundum, şimdi bende michelin kadar kaliteli olsun ama ucuz olsun diye arıyorum, tavsiyesi olan varsa bende alıcam.
165-75-14 -
TÜM DOSTLARIN CEVAPLARINA TEŞEKÜR EDERİM.BİR TANIDIK SATICIDAN FİYAT ARAŞTIRIRKEN FALKEN TAKALIM DEDİ HEM EKONOMİK HEMDE KALİTELİ OLDUNU SÖYLEDİ FALKEN KULLANAN VARMI .HEPİNİZE SAYGILAR ALLAH KAZA BELA VERMESİN -
Lastik önemli bir olaydır. Nihayetınde araç lastigin üzerinde gidiyor. 3-5 kuruş ucuza kapatacam diye bilmediginiz uzak dogu uretımlerı kalitesiz marka lastik almayın. Pahalı olsun temiz olsun insanın 3 kuruş için canını rıske atmaya gerek yok. -
Michelin energy saver 175*65*14 ü 350 ye renault servisinden aldım.Ayrıca 185*65*15 yani senin lastiklerin michelin energy saver desenide farklı ve sınıfının en iyisi seçildi.
Tavsiye ederim michelinin üstüne lastikde tanımam.
Paran çoksa da goodyear excellence al.
Michelin nin güzelliği hem yumuşak hem çok uzun ömürlü.40-50 ytl kar edecem diye ucuz lastik alma.Sonuçta seni yolda tutan en önemli parça,lastikte tasarruf olmaz. -
bende lastikte marka olmasından yanayım
Benzer içerikler
- bmw klima tuşları anlamları
- eminevim araç satışı
- ford focus yakıt tüketimi
- 1.4 benzinli doblo kullanıcı yorumları
- triger kayışı arıza belirtileri
- uçan araba fiyatları
- mustang mach-e fiyat
- citroen c4 2025
- mg 7
- elektrikli araç batarya fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X