Merhaba lastik bu durumda aralarda böyle çatlaklar var.Tehlikeli mi bu durum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kn06 -- 23 Mart 2024; 17:29:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lastik durumu hakkında
-
-
merhaba evet lastik patlayabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lastik yılı nedir.
-
Lastikte çatlamalar meydana gelmiş. Beni sal artık diyor. En yakın zamanda yenilemelisin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lastik yılına bakamadım aldığımda aracı üstünde bunlar vardı lassa markası lastiklerin , önümüzdeki ay uzun yola çıkıcam tedirgin oldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kn06 -- 23 Mart 2024; 19:22:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lastikler ömrünü tamamlamış görünüyor.
Uzun yol işi sıkıntılı maalesef.
Buradan anlaşılıyor mu acaba lassanın
33752313 yazıyor
XX / XX
Şeklinde sayı olacak.
23 / 18 gibi
2018 23. Hafta
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski uretimli bir lastik bu kontrol ettim 2013 üretimiymiş
4 tane petlas 5 bine aldım 9 taksit
İyi yapmışsınız, diğerleri epey yıllanmış.
-
Allaha emanet geziyormuşsun resmen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
üretileli 10 sene olmuş. saatli bomba . ama bu kadar yarılması da normal değil. tam da lassa bakıyordum kıllandım şimdi.
-
10 seneyi görmüş her lastik için normal bence bu. Çok övülen conti bridstonelar yumuşak olduğu için bundan daha fazla hasarlı görünebiliyor 10yılın sonunda. Lassa driveways alın geçin 5 sene dolunca da değiştirirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
conti fulcontact baktım. şikayet çok. özellikle yarılma şikayeti hem forumda hem şikayetvar da çok . büyük ihtimal belli bir yüzde çöp lastik kakalıyorlar buraya.
lassa revolayı araştırıyorum pek kullananı yok ama etiket değerleri güzel. olmadı yine falkenden devam.
-
Benim arabadaki Lassa Greenways lastikler de 4 yılı tamamlamadan bu hale geldi. 30 bin km kullanmıştım dişleri de oldukça iyi durumdaydı. Risk almayıp değiştirdim.
-
7 yıllık falken var aracımda değiştireceğim ama bunun yanında lastik sıfır gibi duruyor . lassa yı eleyeceğim herhalde bi konu açayım bakayım kullananı vardır illa.
-
yolda ne kadar taş varsa topluyordu değil mi :)
-
Çakıllı yolarda evet taş topluyor.onun dışında güzel lastik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kredi kartı ile araba almak
- volvo ikinci el neden ucuz
- hgs ödenmezse ne olur
- peugeot 301 1.5 bluehdi yorum
- febi marka nasıl
- 2025 araba fiyatları ne olur
- ford transit 2023
- byd ne zaman ucuzlayacak
- opel corsa 2024 özellikleri
- bmw 420i gran coupe fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X