Şimdi Ara

lastik önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lastik ebadı 205 55 16 lastigin yanağında yazan.araç golf 6 1.4 tsi 160 hp.bodrumda yaşıyorum kışlar fazla sert degil yağmurlu genelde ılıman.ama yollar çokda düzgün sayılmaz asfaltta var bozuk yolda.yaz kış lastik alacak bütçem yok .dört mevsim lastik için ne önerirsiniz.tşk ederim.

• Şehir dışına çok çıkmıyorsaniz 4 mevsim almayın aAntalya iiçin ggereksiz olur. Direk yazlık lastik alabilirsiniz.
    Petlas oneririm fakat yaşadığınız yerde yollar bozuksa Bridgestone daha dayanıklı olabilir. Bana kalırsa conti michel gibi ithal markalara girmeyin gereksiz masraf geliyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dört mevsim Petlas ürünü al. Türk malı olduğu için ben de tercihimi Petlas'tan yana kullanacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derinlik34000

lastik ebadı 205 55 16 lastigin yanağında yazan.araç golf 6 1.4 tsi 160 hp.bodrumda yaşıyorum kışlar fazla sert degil yağmurlu genelde ılıman.ama yollar çokda düzgün sayılmaz asfaltta var bozuk yolda.yaz kış lastik alacak bütçem yok .dört mevsim lastik için ne önerirsiniz.tşk ederim.

Merhaba,

Nokian Line desenimiz tüm bu aktarmış olduğunuz koşulları karşılayacak bir Nokian lastiğidir.
    Yoğun kar yaşanan bölgelere tavsiye etmeyeceğimiz bu lastiği Bodrum için rahatlıkla önerebiliriz.
    Tüm lastik sorularınızla ilgili (212) 694 60 00 numaramızdan müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

İyi Yolculuklar.

www.nokianlastik.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Nokian Tyres Türkiye

quote:

lastik ebadı 205 55 16 lastigin yanağında yazan.araç golf 6 1.4 tsi 160 hp.bodrumda yaşıyorum kışlar fazla sert degil yağmurlu genelde ılıman.ama yollar çokda düzgün sayılmaz asfaltta var bozuk yolda.yaz kış lastik alacak bütçem yok .dört mevsim lastik için ne önerirsiniz.tşk ederim.

Merhaba,

Nokian Line desenimiz tüm bu aktarmış olduğunuz koşulları karşılayacak bir Nokian lastiğidir.
    Yoğun kar yaşanan bölgelere tavsiye etmeyeceğimiz bu lastiği Bodrum için rahatlıkla önerebiliriz.
    Tüm lastik sorularınızla ilgili (212) 694 60 00 numaramızdan müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

İyi Yolculuklar.

www.nokianlastik.com

Merhabalar,
    Türkiye gibi alman ve yerli olarak ikiye bölünmüş bir ülkede lastik satışlarında nasıl tutunabiliyorsunuz?
    Herhangi bir kampanya veya reklaminiz da yok.
    Yerli üretim lastik Fiyatları ve Türk markası petlasın çin lastiği fiyatına kaliteli lastik vermesi konusunda ne düşünüyorsunuz. Diğer firmalar yüksek kar marjı ile mi satıyor yoksa petlas mi ucuza mal ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: batkent

quote:

Orijinalden alıntı: Nokian Tyres Türkiye

quote:

Merhaba,

İyi Yolculuklar.

www.nokianlastik.com

Merhabalar,
    Türkiye gibi alman ve yerli olarak ikiye bölünmüş bir ülkede lastik satışlarında nasıl tutunabiliyorsunuz?
    Herhangi bir kampanya veya reklaminiz da yok.
    Yerli üretim lastik Fiyatları ve Türk markası petlasın çin lastiği fiyatına kaliteli lastik vermesi konusunda ne düşünüyorsunuz. Diğer firmalar yüksek kar marjı ile mi satıyor yoksa petlas mi ucuza mal ediyor

Merhaba,

Size kısaca Nokian'dan ve mesajın devamında da yeni buluşundan bahsetmek istiyoruz:
    Temelleri 1846 yılında ilk hava basınçlı (pneumatik) lastiğin icat edilmesine dayanan ve 1967 yılında NOKIA Corporation olarak devam eden kuruluş 1988 yılından beri Nokıan Tyres Plc olarak lastik sektörüne sayısız yenilik katıp, 170 yıldır kendini yenilemeyi devam ettirmektedir.
    Nokian, Finlandiya markası olup; İskandinav ülkelerinin en büyük lastik üreticisi olarak, yeni ürün ve çözüm patentleri ile lastik teknolojisini en üst noktalara taşımış, yaz - kış lastikleri ile ülkemizdeki kullanıcılar tarafından da tam not almış, Dünya genelinde sektörün en kazançlı firmalarından biridir.

1934 yılında Dünyanın ilk kış lastiğini icat eden Nokian Tyres'ın bütün Dünya dengelerini alt üst edecek bir buluşundan bahsetmek isteriz izninizle:

"Bond Filmi gerçek oluyor. Sadece bir tuşla yok olan çiviler gerçek bir teknoloji harikası.
    Otomobilin içinde yer alan düğmeye basıldığında ,üzerindeki ‘çiviler’ aktif olarak mükemmel bir kar lastiğine dönüşüyor.
    Dünyanın ilk geri çekilebilen (retractable) çivili lastiğini üreten Nokian başarılı serisi Hakkapelitta’da ürünü denedi. Demo projesi olarak Nokian Hakkapeliitta 8 SUV kış lastiği seçildi. "

http://www.youtube.com/watch?v=qNXL2EEscuE videosunu izleyebilirsiniz.

Nokian Tyres olarak reklam çalışmaları yapıyoruz ama en büyük güvencemiz kullanıcılarımızın memnuniyetleri ve markamızı sonuna kadar desteklemeleri.
    Diğer firmaların satış stratejileri konusunda yorum yapmaktan kaçınıyoruz.
    1978 yılından beri Türkiye'de üretilen, 44 ülkede satılan tescilli bir dünya markası KORMETAL’in Türkiye Distribütörlüğünü yaptığı Nokian Lastikleri'nin yükselişini hep birlikte yaşamak umuduyla.

İlginiz için çok teşekkürler.

• Uzak doğu mallarından, büyük markaların yan ürünlerinden, adını bilmediğiniz markalardan, petlas ve lassadan uzak durun. Pirelli, Michelin, Goodyear, Bridgeston vs gibi markaları tercih edin. Lastiğin dışına aldanmayın. İç yapısında ne olduğunu asla bilemezsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto Lastik Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Lastik Tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Continental Lastik Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • derinlik34000 kullanıcısına yanıt
    Dört mevsim lastik bence saçmalık. Aydın Söke liyim. sizin iklime yakın bir iklim. Alın Normal bir lastik yeter. Ucuz olsun. Yaz kış kullanacaksınız. Yeter ki özürlü malı size sağlam diye satan bir satıcıdan almayın yeter. Şuan Ankarada yaşıyorum yaz kış ayrı lastik kullanmaya başladım. 205/60/16 yı. 170 TL den aldım. Sök tak balans dahil. 205/55/16 piyasada ganimet gibi. 120 ye filan bulursunuz. Hatta 100 e bile. Hiç boşuna servet ödemeyin. 150 TL ye bi lastik bulmuştum. 205/60/16 Kışlık. hangi lastikçiye sorsam 1-2 kış kullanırsın garanti dedi. 300 TL ye alacağım lastiği 6-7 kış kullanırmıyım sizce? Hesabınızı yaparken Fiyat Performansı göz önüne alırsanız. En ucuz lastik daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.