Şimdi Ara

Lastik yanağı hafif yırtıldı, ne yapmam gerek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, arabamın sağ arka lastiğinin dışa bakan yanak tarafından 2 cm lik kesik var. Lastikçiye götürdüm, bu yanaktan tamir olsa da uzun sürmez riskli olur dedi...

Ve bunu kasko karşılar hatta delinmez dedi, arkadaşlar sizce servise götüreyim mi ? yoksa kendi cebimden mi halledeyim ?

Şimdi hasar kaydı vs gibi durumlar olur mu ? Tam olarak neler olur yada ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz ?

Son olarak araç 1 haftalık daha geçen Pazartesi çıkardım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

• Servise gidin fikir alın.Kasko bi dursun ilk etapta
  • Kaskoyu böyle bir şey için çok kurcalamamak lazım. Diğer lastikleriniz iyi durumda ise 1 adet lastik alın olsun bitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Kaskoyu böyle bir şey için çok kurcalamamak lazım. Diğer lastikleriniz iyi durumda ise 1 adet lastik alın olsun bitsin.

Hocam araç daha 1 haftalık Pazartesi günü çıkardım. Kasko böyle durumlarda delinmiyor diyen bir kesim var...

Bende başta kaskoya pek gitme taraftarı değilim fakat servise gitsem durum ne olur onuda merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Servise gidin fikir alın.Kasko bi dursun ilk etapta

Hocam servisler bu tarz durumlarda nasıl yaklaşıyorlar merak ediyorum. Pazartesi servise gideceğim, oradaki duruma göre artık lastik alırım gibi geliyor.

Lastikçi tanıdıklarda götür kasko bunu verir, delinmez diyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Servise gidin fikir alın.Kasko bi dursun ilk etapta

Hocam servisler bu tarz durumlarda nasıl yaklaşıyorlar merak ediyorum. Pazartesi servise gideceğim, oradaki duruma göre artık lastik alırım gibi geliyor.

Lastikçi tanıdıklarda götür kasko bunu verir, delinmez diyorlar...

Hocam kasko işi sıkıntı mutlaka bir yerde çıkar karşınıza mide bulandırır.Araç garantideyse kullanıcı hatası da yoksa servis halleder sanırsam
  • geçmiş olsun..Her kaskonun mini hasar kapsamı farklı.Servise göstermekte fayda var olmazsa bir tane lastik alırsınız olur biter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Kaskoyu böyle bir şey için çok kurcalamamak lazım. Diğer lastikleriniz iyi durumda ise 1 adet lastik alın olsun bitsin.

Hocam araç daha 1 haftalık Pazartesi günü çıkardım. Kasko böyle durumlarda delinmiyor diyen bir kesim var...

Bende başta kaskoya pek gitme taraftarı değilim fakat servise gitsem durum ne olur onuda merak ediyorum.

Olayı tam olarak anlayamamışım kusura bakmayın. Servise danışmakta fayda var.

• hocam oncelikle gecmis olsun aynisi basima geldi sag arka yanaktan 1 santim yarildi lastikciler yapmak istemediler yandan yapilacak müdehale kotu sonlara yol acar diye lastik patlamalarinda benim bildiğim bir tanidigimin arabasında kaskodan yaptirmis hep plaka sorgulamasi yaptik hasar kayitlari cikti hep ama cok ufak rakamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Bahsettiğiniz kesik için elbet tamir olur, yama olur. Fakat uzun yola falan çıktığınızda yada biraz hız yaptığınızda o kesik olan yer hep aklınızı kemirir. Bunun için hiç uğraşmaya gerek yok, kaskodan yaptırırsanız kasko delinir ve seneye 300-500 fazla ödersiniz kaskoya.

Ama diğer lastikler yeni ise interntten çekle kuponla uyguna aynı lasitkten 1 adet alıp takın keyfinize bakın derim.
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim :)

Konuya gelecek olursam, buradaki yorumlar ve tavsiyeler üzerine kaskoyu uyandırmaktan ziyade ilk işim servise gitmek oldu.

Servis araç yeni olduğu için sorumluluğu üstüne alarak değişimi yapacağını söyledi. Gün içinde lastiğin değişimi yapılacak...

Aracı geçen pazartesi bayiden çıkardım, kısa bir zaman içinde böyle olduğu için kabul ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 11 Ocak 2016; 10:45:47 >
  • quote:

Cevaplar için çok teşekkür ederim :)

Konuya gelecek olursam, buradaki yorumlar ve tavsiyeler üzerine kaskoyu uyandırmaktan ziyade ilk işim servise gitmek oldu.

Servis araç yeni olduğu için sorumluluğu üstüne alarak değişimi yapacağını söyledi. Gün içinde lastiğin değişimi yapılacak...

Aracı geçen pazartesi bayiden çıkardım, kısa bir zaman içinde böyle olduğu için kabul ettiler.

Olması gereken o hocam geçmiş olsun

• Aracınızın markasını merak ettim.Servisini tebrik edecem de.En azından lastiğin değişimini kabul etmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devils_

Aracınızın markasını merak ettim.Servisini tebrik edecem de.En azından lastiğin değişimini kabul etmişler.

b8 Passat hocam, doğuşun bursa bayisinden aldım.
  • quote:

quote:

Aracınızın markasını merak ettim.Servisini tebrik edecem de.En azından lastiğin değişimini kabul etmişler.

Hayırlı uğurlu olsun hocam.Kazasız belasız kullanın.
  • quote:

quote:

quote:

Hayırlı uğurlu olsun hocam.Kazasız belasız kullanın.

Teşekkür ederim hocam, Allah hepimizin aracını kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

• Geçmiş olsun servis yapmış yapacağı güzelliği helal olsun

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Bence şimdi o servisi ve oradaki çalışanları onore etmek amaçlı bir post yazmalısınız.
  • quote:

Bence şimdi o servisi ve oradaki çalışanları onore etmek amaçlı bir post yazmalısınız.

Hocam Bursa doğuş oto servisine buradan çok teşekkür ediyorum, çok güzel şekilde karşılayıp ağırladılar ve lastiğimi jantıyla birlikte değiştirdiler...

Gerçekten beklentimin üstünde bir hizmet oldu, hatta biraz uğraşırım diye düşünüyordum. Fakat en güzel hizmeti aldım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.