Şimdi Ara

Lastik yarım milimetre geride muayeneden geçer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracın lastiği diğer lastikle aynı hizada değil, yarım milimetre geride, travers vurulmuştu onu değiştirdik fakat düzelmedi, salıncakda değişmesi gerek, uğraşmaktan bıktım ellemicem.. Rot ayarında sorun yok, yolda giderken 150 ile gittiğimde oldu her hangi bir çekme vs. yapmıyor... Sizce araç geçer mi? Yoksa anlayıp bırakırlar mı?

• istasyondan istasyona değişir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999

istasyondan istasyona değişir

Rot ayarına bakıyorlar mı, gözlerle fark edilecek bişey değil çünkü
  • Çağataycım artık haberleri oldu.bülten olarak bütün tüvlere mail attım şuan merkezden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçer aynısı benim başıma geldi geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Çağataycım artık haberleri oldu.bülten olarak bütün tüvlere mail attım şuan merkezden.

Plakayı da vermeme gerek var mı, eski nickimden alabilirsiniz. Şimdi ADAM gibi cevaplar bekleyebilirmiyim arkadaşlarımızdan.
  • Kardes fren kontrolunde dişli silindirlerin uzerinde frenleniyorya orada iki tekerinde eşit ya da yaklaşik degerlerde tutuyor olmasi lazim. Eger bu esnada bariz bir farklilik olmazsa muayeneden gecer. O fren testini disarda yapan nir yer varsa once orda denemenizi oneririm ... Bu arada cekme yapmiyor demissiniz. Belkide fark edilmeyebilirde...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: disparity

geçer aynısı benim başıma geldi geçtim

Sizinde mi teker aynı hizada değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

quote:

Orijinalden alıntı: disparity

geçer aynısı benim başıma geldi geçtim

Sizinde mi teker aynı hizada değildi

ön soldan ufak bi kaza yaptım sonra yaptırdım arabayı. araba normal gidiyordu fakat bi taraftaki boşluğa 3 parmağım diğer taraftaki boşluğa 4 parmağım giriyordu. O şekilde sorun olmadı
  • Hafif kusurlu olarak geçersin en kötü ihtimal. Hatayı görme olasılıkları da düşük eğer direksiyon sağa sola çekmiyorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Çağataycım artık haberleri oldu.bülten olarak bütün tüvlere mail attım şuan merkezden.

Plakayı da vermeme gerek var mı, eski nickimden alabilirsiniz. Şimdi ADAM gibi cevaplar bekleyebilirmiyim arkadaşlarımızdan.

Plakaya gerek yok bütün araçlarda özellijke dikkat edilecek.

• Tabi ki geçer.Tuvtürkte bu kadar ayrıntılı bir inceleme yapacaklarını hiç zannetmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.