Şimdi Ara

Latin Amerika'da 1 ay gezdim ve her şeyi yazdım: maliyet, rotam, gördüklerim, yediklerim, insanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
4
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Latin Amerika'da 1 Ayda 4 Mevsim adını verdiğim macera ve keyif dolu tek başıma seyahatim boyunca şaşırtıcı anlar yaşadım, iyi insanlarla tanıştım, lezzetli ve ucuz yemekler yedim, elektriği ve yolu olmayan balıkçı köyüne, Che'nin doğum yerine, dünyanın en büyük şelalelerine, az gidilen kentlere gittim. Tamamen sponsorsuz ve keşfetme tutkum sayesinde yaptığım seyahatimin hazırlıklarını, adım adım yaşadıklarımı, uğradığım silahlı soygunu, gezimin toplam maliyetini yazdım. Gitmek isteyenlere yararlı olacağını düşünüyorum:

http://www.celebialper.com/ulkeler/brezilya/latin-amerikada-1-ayda-4-mevsim.html

Sorularınızı yanıtlarım.
     Latin Amerika'da 1 ay gezdim ve her şeyi yazdım: maliyet, rotam, gördüklerim, yediklerim, insanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: CelebiAlper

Merhaba,

Latin Amerika'da 1 Ayda 4 Mevsim adını verdiğim macera ve keyif dolu tek başıma seyahatim boyunca şaşırtıcı anlar yaşadım, iyi insanlarla tanıştım, lezzetli ve ucuz yemekler yedim, elektriği ve yolu olmayan balıkçı köyüne, Che'nin doğum yerine, dünyanın en büyük şelalelerine, az gidilen kentlere gittim. Tamamen sponsorsuz ve keşfetme tutkum sayesinde yaptığım seyahatimin hazırlıklarını, adım adım yaşadıklarımı, uğradığım silahlı soygunu, gezimin toplam maliyetini yazdım. Gitmek isteyenlere yararlı olacağını düşünüyorum:

http://www.celebialper.com/ulkeler/brezilya/latin-amerikada-1-ayda-4-mevsim.html

Sorularınızı yanıtlarım.

Hocam gerçekten tam aradığım kişi olarak karşıma çıktınız.Bende yaklaşık 15-16 ülke gezdim.Ancak bütün seyahatlerim avrupa ve kuzey amerika ülkelerinden oluştu ve şu ana kadar yaptığım seyahatlerde turlara olsun otellere olsun onlarca para yedirdim.Bende tam sizin gibi fazla bilinmeyen ama doğal olan yerlere gitmek istiyordum ki karşıma siz çıktınız Güney amerika seyahatinizi okudum ve çok etkilendim.En yakın sürede bir gezi planlıyorum.İlham kaynağım olduğunuz için sonsuz teşekkürler

Son olarak size bir sorum olacak.Las Vegas'a 2 kere gittim.Biraz kumar ve görkem meraklısıyımdır aynı zamanda Las Vegas'a giderken önce İstanbul'dan Los Angelas'a uçakla geçtim ordan araba kiralayıp Vegas'a geçtim.En büyük hayalim buydu.Vegas manzarasında biramı yudumladım.Neyse soruya gelecek olursak.Los Angelas'a yerleşmek istiyorum.İngilizcem son derece güzel.Yaşım 24.Birçok kişiye sordum ama hep kulaktan dolma bilgiler edindim.Sizi daha tecrübeli buldum bu konuda yardım ederseniz sevinirim.Bu arada sloganınız harika SEYAHAT ÖZGÜRLÜKTÜR

• Merhaba,

Blogumu beğenmenize sevindim, teşekkür ederim. Sık sık yeni yazılar ekliyorum, ve çok sıradışı bir seyahatim yaklaşıyor.

Los Angeles ABD yaşam tarzının zirvesi, yani yeme içme-alışveriş-otomobil-popüler kültür eyaleti. Ben hiç ABD'de yaşamayı düşünmedim. İklimi çok güzel, hem yazı hem kışı hava ideal.

Los Angeles'ta rahat yaşamak için iyi bir iş gerek tabii, bu konuda ne düşündüğünü bilmiyorum.

İyi şanslar :)
  • Çok etkileyici bir gezi olmuş, etkilendim doğrusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim. Gezimin son 3 yazısı henüz eksik, onları hazırlıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CelebiAlper

Merhaba,

Blogumu beğenmenize sevindim, teşekkür ederim. Sık sık yeni yazılar ekliyorum, ve çok sıradışı bir seyahatim yaklaşıyor.

Los Angeles ABD yaşam tarzının zirvesi, yani yeme içme-alışveriş-otomobil-popüler kültür eyaleti. Ben hiç ABD'de yaşamayı düşünmedim. İklimi çok güzel, hem yazı hem kışı hava ideal.

Los Angeles'ta rahat yaşamak için iyi bir iş gerek tabii, bu konuda ne düşündüğünü bilmiyorum.

İyi şanslar :)

Los Angeles'ta tanıdığım falan yok ama bankada 60.000 $ kadar birikimim var.Bu parayla orada bir hayat kurulur mu bilmiyorum ?

• Ben de bilmiyorum, hiç denemedim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alper bey, bende çok meraklıyım Dünya seyahatlerine ,ancak vakit ve birazda nakit sıkıntısı işte.Siz ne iş yapıyorsunuz?vaktiniz bukadar bol. Kıskandım sizi.Benim gibi koç burcu olmalısınız.Eğer değilseniz, kesinlikle burçlara inanmıyorum.Herhesin aklına tatil deyince;
    herşey dahil otelde yatmak gelir.Bende çölde bir çadırda geceleyin kalmak veya ishakpaşa sarayında geçmişten hikayeler dinlemek v.b. .isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luna167 -- 1 Temmuz 2013; 19:12:21 >
  • luna167 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Öğretim görevlisiyim. Blogumun BEN KİMİM ve ÇEŞİTLİ sayfalarında ucuza gezme yollarını anlatıyorum. İkizler burcuyum, burçlara inanmam.

Elimden geldiğince sıradışı ülkeleri keşfediyorum. Yakında dünyanın en zor ülkesine gideceğim, bugünlerde blogumda duyuracagım.

Bol seyahatler.
  • Colde cadirda kalmak isterseniz Urdun'de Wadi Rum'a gitmenizi tavsiye ederim.

• Güzel bir gezi olmuş. Yeni yerler görmek, dünyayı gezmek belkide en güzel hobilerdendir, yaşam tarzıdır. Umarım bizim yerimizede eğlenmişsindir.

• Farklı yerler görmek gayet güzel oluyor. Tek olunca daha da heyecanlı olacağına inanıyorum. Ucuza bazen de bedavaya gezmek için fırsatlar oluyor ama müsait olmuyorum. Bir de aile yeri geliyor sıcak bakmıyor. İnşallah DGS olursa her şey daha güzel olacak buna inanıyorum. Bloğunuzu inceleyeceğim hocam. Gelecek gezilerinizin de yazılarını bekliyoruz.
  • Mükemmel :)
  • boksorburak kullanıcısına yanıt
    Hobinin ötesinde bende tutku halinde. Teşekkürler, elimden geleni yaptım.
  • Tek gezmek kesinlikle daha heyecanlı ve maceralı oluyor.

Eksik yazılarımı tamamlayacağım.

Yakında dünyanın ek kapalı ülkesine gidiyorum, Facebook sayfamda takip edebilirsiniz.
  • Teşekkürler :)
  • Takip

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.