Şimdi Ara

Latitude vs laguna. Fikrinize ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle araçlarınızı güle güle kullanın. 2010 2011 laguna almayı düşünüyorum. Aslında latitude alaacaktım ama arada 10.000 tl gibi bir fark var. Lagunanın kronik sorunları var mıdır. Sizin öneriniz nedir. Laguna mı latitude mu ? Wv vw fanatikleri yazmasın mümkünse. Inadına renault alacam arkadaş.
    Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Laguna 3 kullanıcısıyım 2011 ocak ta aldım arabamı gercı haleen 10 bınde başka arabalarımda vardı sırket falan onları kullanmam ıcaap ettı az yol yaptık ama Laguna alıcaksanız km anlamındada araç şase v.s. diri bır araç olsun bunların arızaları usandırır basladımı Fransız bakımsız olmaz onu soylıyım harfıen bakıma gırmısmı nasıl kullanılmış bu onemlı ıkıncı elde ıyı kondüsyonda degılse degısık arızalar verebılıyoorlar ve yetkılı serwıslerı yardımcı olmuyor soolekı yok onu degıstırelım yok beyın bu 5 mılyar gıbı TEMIZ olur ıse ammeenah bıraz daha nazık arabalardır ama dirisii cok sağlam keyıflı bır araba onu söylıyım oncelıkleen ... Hayırlı Alısverısler olsun
  • vaya589 kullanıcısına yanıt
    Yorumun için çok teşekkür ederim.

• Yardımcıda olurum her turlu sıze parçaları falanda zebıll gıbı pıyasada ama servıslerı kotu yanı maddı anlamda tamır falan yapmıyorlar yağıda su an dışarıda Shell de yenı cıktıı ama DPF Partıkull var ıse sakın sakın dışarıda herhangı bır yag konulamaz DPF desteklı olucak aracım 2.0 1.5 lerdee olabılır herseyınee baktırın ...
  • vaya589 kullanıcısına yanıt
    Inşallah temiz bir tane bulurum laguna. Yoksa latitude alacam gibi. Bir kaç tane baktım da çok hor kullanılmışlar hep.

• Latıtude alanlar pek memnun kalmadı gıbı nıye neden dersen kullananlara sormak daha doğru olur ama Laguna gıbı ıcınde kalıtelı ıscılık yok içinde bekleme Essek oluşu bır devasa kasa Lag. uzun bır araç...
  • Konuyu açma nedinim de tam olarak bu. Kullanıcıların fikirleri lazım ;)

• Laguna 3 kullandım, gayet konforlu malzemesi kaliteli bir araç. Latitude kullanmadım ama Kore yapımı olduğu için malzeme kalitesi yönünden sıkıntılı olduğunu duyuyorum. Temiz bir Laguna 3 bulursanız tavsiye ederim. fiyatına göre kalitesi üst düzey.
  • Tabi ki de latitude
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.