Merhabalar bütçem gereği alacağım laptoptan vazgeçiphttp://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z510-59-413184-notebook30 bu laptopu alacağım en geç yarın sipariş vermeyi düşünüyorum . Üni de kullanacağım prog vs felan için oynadığım hemen hemen tek oyun dota ama bazen bi call of felan atasım geliyor o açıdan sıkıntı çıkarmaz değilmi birde beni bayaa götürmesi lazım. Sizce nasıl uygunmudur acil yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :)
Sakin ama sakin ha. Nvidia 700 serisini almayin. 700 serisi pismanliktir.
quote:
Orijinalden alıntı: Wowowowo Haram
Hocam nedenini açıklayabilirmisiniz acaba bunu ilk defa sizden duyuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: bkozan_81
Bende bu laptopu almayi planliyordum .Neden böyle düşünüyorsunuz ?
Ayrica oyun+Autocad icin lenovo mi yoksa alttaki asus mu ???
bence lenovo asus ta ssd yok gibi gözüküyor ve işlemci hızı düşük gibi geldi. Ben bu lenovoyu almayı düşünüyorum beyler nasıl?
quote:
Orijinalden alıntı: Son Sipahi
bence lenovo asus ta ssd yok gibi gözüküyor ve işlemci hızı düşük gibi geldi. Ben bu lenovoyu almayı düşünüyorum beyler nasıl?
ya sdd nedir benim ne işime yarayacak
(tamam kabul ediyorum mağarada yaşadım) :D
Ssd solid state disk oluyor senin bildigin hdd diske yazarken bunlar kati halde sakliyor ve yuksek hizda veri okuma yazma orani sagliyor hdd 50 mb ise ssd 350 400 mb aktarim sagliyor ve donen bi disk yok bu sebeble isinma da saglamiyor. Ama buradaki olay bu cihazdaki tam sad degil ssd hdd karisimi hybrid disk ssd ve hdd arasi bi performans saglar.hdd ye gore daha iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: Son Sipahi
Merhabalar bütçem gereği alacağım laptoptan vazgeçiphttp://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z510-59-413184-notebook30 bu laptopu alacağım en geç yarın sipariş vermeyi düşünüyorum . Üni de kullanacağım prog vs felan için oynadığım hemen hemen tek oyun dota ama bazen bi call of felan atasım geliyor o açıdan sıkıntı çıkarmaz değilmi birde beni bayaa götürmesi lazım. Sizce nasıl uygunmudur acil yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :)
Asus tavsiye ederim Ekran kartı olarak bir adım önde
Msi 850m kartli olani var ayrica i7 ler de yuksek enerjiden dolayi isinma daha fazla olabiliyor bu yuzden bunu da arastirmalisin.i5 islemci cogu seye yeterli.i5 4200m ge60 yada ge70 modelli msi lar hos gorunuyor o fiyatlarda ekran karti olarak daha performansli.
Hocam gtx 850 m ide araştırdım ama bütcem yetmedi açıkcasi sizdeki lenovo i7 değil mi? Herhangi bir ısınma var mi birde full hd olmadıgından dolayı görüntü kalitesi hakkında bayaa şikayeti olanlar var sizce nasıl