Şimdi Ara

Lays paketindeki SONY televizyon çekilişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar lays poşetlerindeki sony tv reklamına itafen bu konuyu actm. ben ara ara lays alıyom sürekli gözüme çarpıyo ama katılmadım katılan arkadaşlar varmı acaba ? koşullar kısmında dikkatimi çeken bişey oldu yeni okudum bende. firmalar neden sürekli insanların iletişim bilgilarini almaya çalışıyo anlamış değilim. ikide bir email, sms vs atmak firmaları şirin mi gösteriyo? bu işlerden anlayan bi arkadaşımız varsa bizi aydınlatabilir mi ?
    saygılar
     Lays paketindeki SONY televizyon çekilişi

• Reklam pazarı öyle büyük ki, para karşılığı firmalar toplu iletişim bilgileri satıyorlar. Mesela bedava ürün yolluyoruz diyip tüm bilgilerinizi istiyorlar, burda sıcak fırsatlardada var 500 ml deterjan yolluyor ama bütün bilgileri veriyorsun adam senin üstünden uzun sürede verdiği ürünün parasını hayli hayli çıkartıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de kod var ama üşeniyorum şu siteye girip yollamaya

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    mantıklı
  • Bi ara düşündüm lays ne diye bura BİM Style dostum TV miz SEG bizim

• E senin bilgilerini alip paylasmasalar televizyonun parasini nereden cikaracaklar

• Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt
    inan tv bile izlemem bu tip çekilişlerde de şansım olmadığını düşünüp girmem, sadece bilgi amaçlı sordum arkadaş da aydınlattı bizi sağolsun (sade patito da yiyoruz)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.