Şimdi Ara

lazer isinlari sensor olduruyor dikkat !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=J0TgaGePhJA

bu da baska bir ornek...
    http://vimeo.com/13450755

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi znk -- 24 Temmuz 2010; 14:26:23 >

• Eneem cinayet filmi izler gibi oldum ha, gitti nan yazık valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: seboist64

Eneem cinayet filmi izler gibi oldum ha, gitti nan yazık valla

aynen be.. içim bi kötü oldu.. 5d markII alacağımda konserdeki lazerlerden bozulacak.. kan çıkar kan.................
  • içim cız etti be
  • İLK FIRSATTA 20 LİRA EDERİNDEKİ ARÇELİK FOTOĞRAF MAKİNAMIN GÖZBEBEĞİNE YEŞİL LAZERİ SOKACAMBAKALIM SONUÇ NE OLACAK MERAKLA BEKLİYORUM AMA ÖNCE YEŞİL LAZER BULMAK LAZIM
  • offf konserde dikkatli olmak gerek
  • Kötü olmuş , Mark II sahibi olarak anladım ki konsere kamera götürmek yokmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonucta Canon ucretsiz olarak tamir ediyor kameranizi, buyutulecek bir olay degil bence.
  • O halde sen büyütmezsin.
    Ama kimse tutupta tr den 5d almaz.5000lira spotuna verdiğin makina elinde patladımı yanarsın
    Ayrıca tamir etse canon ne yazar.sonuçta tamir olan maldan hayır gelmez.
    Hele vasıfsız bi ülkenin vasıfsız teknik servislerinin tamir ettiği maldan hayır hiç gelmez
    Unutmayın o tamiratı yapıcak zihniyet made in turkey
  • quote:

Orijinalden alıntı: güney tan

O halde sen büyütmezsin.
    Ama kimse tutupta tr den 5d almaz.5000lira spotuna verdiğin makina elinde patladımı yanarsın
    Ayrıca tamir etse canon ne yazar.sonuçta tamir olan maldan hayır gelmez.
    Hele vasıfsız bi ülkenin vasıfsız teknik servislerinin tamir ettiği maldan hayır hiç gelmez
    Unutmayın o tamiratı yapıcak zihniyet made in turkey

Zaten "BENCE" demisim degil mi? Sizin tekrar bunu yazmanizin anlami nedir?

Turkiye'yi de bu kadar kucumsemenize hic anlam veremedim.
  • türkiyeyi küçümsemek değil benimki.teknik servislerde çalışan insanlar odtü den çıkma elektirik-elektronikçiler değil.bildiğin çıraklıktan çıkma çoğu ve alayı vasıfsız.çalışma şartları hijyenik değil,eldiven takarak çalışma-atıyorum serviste makinanın lcd sini sökerken çizilmesin diye koruyucu filmle kaplama gibi standartlara uymayan insanlar bunlar.
    senin için makinanın tamir görmüş olması önemsiz olabilir ama emin ol servis görmüş ürün kimsenin içine sinmez
  • Kameradan daha önemlisi o lazerin insan gözüne gelmemesi bence asıl o zaman daha büyük kan çıkar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 25 Temmuz 2010; 11:03:55 >
  • Hangi sensör daha dayanıklı acaba.. sensörü radyosyona maruz bıraksak değişim geçirip dünyanın en iyi fotolarını çekmeye başlamasın Ayrıca lazer bu şaşıracak bişey yok sensör değil makinayı ikiye böler alimallah!..
  • Çok feci olmuş be :(
  • Kötü olmuş tabi, makinelerin kullanım klavuzunda üzerinde durulan bir konu ama. En azından benim d5000 klavuzunda yazıyor, hepsinde vardır sanırım
  • ee gittimi yani şaka gibi
  • Laser light Kills Canon 5D Mark II
    http://www.youtube.com/watch?v=J0TgaGePhJA

yorumlardan bir hatırlatma daha,
    telede iken makineyi sakın güneşe doğrultmayın, mekinenizi eritebilir.

(cam ile kuru ot yakma deneyi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DungeonKeeper
    Kameradan daha önemlisi o lazerin insan gözüne gelmemesi bence asıl o zaman daha büyük kan çıkar ..

Bir Şebnem Ferah konserinde bana olmuştu o. Saniyenin bilmem kaçta birinde gözüme geldi geçti. Sonra yaklaşık 5-10 dk sağ gözüm yaşardı ve yaklaşık görme alanımın %40'ında hiç bir şey göremedim bu sürede. Sonra yavaş yavaş geçti. Yarım saat sonra bir şey kalmadı çok şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edenizli100

quote:

Orijinalden alıntı: DungeonKeeper
    Kameradan daha önemlisi o lazerin insan gözüne gelmemesi bence asıl o zaman daha büyük kan çıkar ..

Bir Şebnem Ferah konserinde bana olmuştu o. Saniyenin bilmem kaçta birinde gözüme geldi geçti. Sonra yaklaşık 5-10 dk sağ gözüm yaşardı ve yaklaşık görme alanımın %40'ında hiç bir şey göremedim bu sürede. Sonra yavaş yavaş geçti. Yarım saat sonra bir şey kalmadı çok şükür.

ibret verici gerçekten insanların gözünün içine dayıyorlar şunu

• Bu Lazerin Videosunu Yanlışlıkla 2 Saniyede İzlemenin Bi Zararı Warmı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.