Şimdi Ara

Lazerle Göz Ameliyatı ANA KONU (Lasik, i-Lasik, No Touch, Smile Lazer, Femto Lazer, Wavefront, Prk) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.333
Cevap
56
Favori
327.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selam ben 02/05/2014 tarihinde intralase lasik lazer yönetimi ile lazer oldum lazerden sonra 2. gün kontrole gittim bana dr. gözlerimin sıfırlamış dedi ama nedense benim görüşüm sıkıntılı idi net göremiyordum 1 hafta içinde bir kaç kez gittim hep aynı sıfır dedi iyi görüyorsun dedi beni baştan savdı ve bana başta riskleri hiç anlatmadı 2.hafta başka göz dr. gittim dr. beni güzelce muayene etti ve bana her 2 gözündede 0.50 miyop ve astimat var dedi senin görüntünü bozan miyop ve gözlük alman gerekir dedi her iki kusurda olmazmış birinden birini kesin düzeltirmiş lazer ve pisikojojim bozuldu ben böle olacaktım neden lazer oldum diye kendimi suçladım bana sölenenler böyle değildi. sanki bu iş ticarete dökülmüş gibi ama çevremde yaptıranlar var memnun olanlarda var olmayanlarda var nasıl iş anlamak mümkün değil kısmet : 2.hafta gittimğim dr. bana birde şunu söyledi 3. ay içinde ya tamamen sıfırlar yada 1 numara olur dedi daha önce bu şekilde olan oldumu sıfırlama veya numara yükselmesi diye. herkese iyi günler.

• Nerde hangi doktora oldunuz ameliyatı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende burdaki yorumları okuyunca çok şaşırıyorum , bir türlü memnun olan yok yada çok takıntılı arkadaşlar veya kasaplara denk gelmişler.. Ben 8-10 yıl oldu ne zaman olduğumu unuttum valla. Arkadaşlar bu işlrrin merkezi istanbul basın gidin istanbulda olun.. Ben gittim istanbulda oldum üstelik böyle çok seçenek yoktu o zamanlar 2-3 yer vardı.. Lazer oldum çıktım ertesi gün kontrol oldum eve geldim, seneye kontole gittim birdahada uğramadım.. Burdaki yorumlara bakıyorum yok kaç sene geçmiş hala görme sorunu var yok başka şey var.. O yüzden gidin istanbulda olun

• Bu hafta sonu benim de gözümde bir sorun oluştu. Avizeyi silerken düştü ve gözümün üzerine geldi. Şimdi biraz flu görüyorum. Yarına düzelmezse doktora gitmeyi düşünüyorum. Başına böyle birşey gelen arkadaşlar buradan bilgi verirse sevinirim.
  • time shift T kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=45764072
    merhaba bn de bu hafta çağın gözden pkr için randevu aldım ama emin olamadım siz ne önerirsiniz
  • ketoral K kullanıcısına yanıt
    sayın ketoral size şunu sorsam hatırlayabilirmusunuz siz gözlerinizi lazer yaptırdıktan sonra net görmeniz kaç günde veya ayda oldu ben yeni yaptırdım ve her iki gözümde de hem miyop hem astimat olmak üzere 0.50 numara kaldı ve bana 3 ayda düzelir dedi dr. ama ben pek ihtimal vermiyorum. bu konuda bilgi verirsen sevinirim hayırlı günler.
  • zamazingo77 Z kullanıcısına yanıt
    sayın zamazingo77 şimdilik söylemek istemiyorum 8 hafta sonra yazacam durumum netleşsinde hayırlı günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay42

sayın ketoral size şunu sorsam hatırlayabilirmusunuz siz gözlerinizi lazer yaptırdıktan sonra net görmeniz kaç günde veya ayda oldu ben yeni yaptırdım ve her iki gözümde de hem miyop hem astimat olmak üzere 0.50 numara kaldı ve bana 3 ayda düzelir dedi dr. ama ben pek ihtimal vermiyorum. bu konuda bilgi verirsen sevinirim hayırlı günler.

Sabah uyandığımda tam net olmasada baya netti yazıları okuyabiliyordum. 2-3 günde çok net görmeye başladım. 0.50 görmeye engel değil gözlük takmaya ama biraz bekle daha net oturur gözler.astigmat yoktu bende sadece miyop ve lasik yöntrmi wavefront denilen işlem oldum istanbul cerrahi sinan göker yaptı..istanblda olmadığım halde istanbula gittim oldum 2 gün otelde kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketoral -- 31 Mayıs 2014; 18:48:34 >
  • Bende Dr. Sinan Gökere tedavi oldum. Masaya yattım kalktım hiç anlamadım. Masadan kalkar kalkmaz görmeye başlamıştım bile. Dün gözlerim tamamen kapalıydı. Bugün ise sorunsuz görüyorum ve hiç bir sorunum yok.

Bugün kontrol gittim bayan bir doktor yüz üstü kontrol etti ama bilgisayarla baktı gözlerin biraz şiş dedi başka bir sorun yok dedi. Ama bilgisayarda bir şey yaptı ufak bir yazıyı okudum ama bilgisayardan önce o ufak yazıyı okuyamamıştım. Gözlerimin kaça düştüğünüde söylemedi. Sadece ilaçlarını kullan 1 ay sonra gel dedi.

Ameliyat öncesi kontrolden memnun kaldım;

Ameliyattan Memenun kaldım;

Ama bugünkü kontrolü yapan bayan doktordan pek memnun kalmadım yine gideceğim önümüzdeki günlerde soracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamazingo77

Bende Dr. Sinan Gökere tedavi oldum. Masaya yattım kalktım hiç anlamadım. Masadan kalkar kalkmaz görmeye başlamıştım bile. Dün gözlerim tamamen kapalıydı. Bugün ise sorunsuz görüyorum ve hiç bir sorunum yok.

Bugün kontrol gittim bayan bir doktor yüz üstü kontrol etti ama bilgisayarla baktı gözlerin biraz şiş dedi başka bir sorun yok dedi. Ama bilgisayarda bir şey yaptı ufak bir yazıyı okudum ama bilgisayardan önce o ufak yazıyı okuyamamıştım. Gözlerimin kaça düştüğünüde söylemedi. Sadece ilaçlarını kullan 1 ay sonra gel dedi.

Ama bugünkü kontrolü yapan bayan doktordan pek memnun kalmadım yine gideceğim önümüzdeki günlerde soracağım.

Ben ameliyattan çıktım otele geldim 1 saatte bir damla vardı uyuyana kadar her 1 saat onu damlattım. Şimdi durum nasıl bilmiyorum ben 7-8 seneyi geçti o zaman bıçak vardı gözü kesen şimdi oda yokmuş direk laser kesiyormuş. Sabah uyandım karşı duvardaki saati net okuyordum. Sonra hastanede kontrol olduk senin anlattığın gibi sonrası eve yola çıktım ve verilen damlaları düzenli kullandım. Birdahada kontrole gitmedim, istanbula işim düştü ertesi sene o zaman gittim kontrol ettiler.. Birdahada ne hastaneye gittim nede gözümden şikayetim oldu. Bu işe kalkışacaklara tavsiyem göz ilerlemeniz tam dursun acele etmeyin ve istanbulda bir yere olun adı sanı duyulmuş bir yere.. Bu işlerin merkezi istanbul.

• arkadaslar lens kullanimi lazer ameliyatina engelmi?

• quote:

Bende Dr. Sinan Gökere tedavi oldum. Masaya yattım kalktım hiç anlamadım. Masadan kalkar kalkmaz görmeye başlamıştım bile. Dün gözlerim tamamen kapalıydı. Bugün ise sorunsuz görüyorum ve hiç bir sorunum yok.

hocam hangi hastahanede oldunuz siz ameliyatı
    hangi yöntemle kaç paraya yaptılar?
    bende dün avcılarda düzey göze gittim gözlükleri degiştirmek için doktorla konuştum gözlerin ilerlemesi durmuş müsait ameliyata dedi yöntemin adı excimer leser miş %95 den fazla başara oranı varmış
    fiyat olarak 1600 dedi biraz ısrar ettim 1500e düştüler bana biraz ucuz gibi geldi millet 2,5-3 bin liralardan bahsediyor
    bendeki sorun uzağı görememe 2,25 sağ göz , sol 0,75 gibi bişey
    aslında Türkiye hastahanesinde olmak istiyorum ama fiyatlar çok fazla işin piri doktorlar orda hafta içi bir tanıdığı araya sokucam fiyatlarda indirim yaptırabilirsem orda olmayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kace00

arkadaslar lens kullanimi lazer ameliyatina engelmi?

Ben 3-4 yil lens kullandim sonrasinda lazer oldum. Lazer olmadan 1 ay onceden lensi biraktim gozluge dondum. Lazerde onemli olan hastanede seni muayene ediyorlar kornea kalinligina bakiyorlar muayenede birsuru alete girip cikiyorsun saatlerce.. Gozun uygunsa lazer oluyorsun, uygun degilse zaten doktor gozun lazere uygun degil diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ketoral

quote:

Orijinalden alıntı: kace00

arkadaslar lens kullanimi lazer ameliyatina engelmi?

Ben 3-4 yil lens kullandim sonrasinda lazer oldum. Lazer olmadan 1 ay onceden lensi biraktim gozluge dondum. Lazerde onemli olan hastanede seni muayene ediyorlar kornea kalinligina bakiyorlar muayenede birsuru alete girip cikiyorsun saatlerce.. Gozun uygunsa lazer oluyorsun, uygun degilse zaten doktor gozun lazere uygun degil diyor.

çok teşekkür ederim yani lens kornea kalınlığını etkilemiyor değil mi?
  • Gece araba kullanalar sıkıntı yaşıyor mu ? Araba lambalarında falan parlama yapıyor mu sizlerde de ?
  • quote:

Gece araba kullanalar sıkıntı yaşıyor mu ? Araba lambalarında falan parlama yapıyor mu sizlerde de ?

ameliyatı yeni olduysan normal bir durum zamanla azalma olur.
  • İzmirde lazer yaptırmayı düşünüyorum iyi bir doktor bilen var mı ya da izmirde yaptıran varsa yardımcı olabilir mi ?
  • lasik
  • 2 hafta önce Bayrampaşa Göz hastanesinde lasik ameliyatı oldum (3 ve 4 numara miyop), gözerim hala bulanık görüyor. ilk gün net olan görüntü şu an bulanık. Doktor 1 ayda düzelir diyor ama bu bulanıklık kalan 15 günde nasıl geçer bilemiyorum. Hava karardığı zaman görme daha da zayıflıyor, gece araç kullanmak tam bir eziyet. Bu süreç benzer ameliyatı olanlar içinde normal mi?
  • Bende olmayi düşünüyorum da napicam ya göze damla damlatilirken muayenede gözlerimi kisiyorum nasil ameliyat olurum diye düşünüyorum ya zor biraz

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.