Bildirim
Lazerle Göz Ameliyatı ANA KONU (Lasik, i-Lasik, No Touch, Smile Lazer, Femto Lazer, Wavefront, Prk) (14. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ssk hiç bir miktar karşılamıyor heralde bu konuda? Bu arada lens kullanmak engel değil de lasik için kronik göz kuruluğu, romatoid artrit v.s kronik bazı hastalıkları olanlara yapmıyorlar. Başarı yüzdesi de doktordan çok hastanın durumuna bağlıdır.20 yaş üstü ve bikaç yıldır göz numarası değişmeyen ve sadece uzak veya yakını görme sorunu olanlarda başarı şansı yüksek, fazladan astigmatta varsa şansınız aşşağı düşüyor.25 yaşalarında bir doktorun bu işi yapmasına izin vermeyin doktor 30 üstündeyse işini biliyordur konuştuğunuzda sizde o güveni sağlar zaten.
Biz de eşime yaptırmayı düşünüyoruz, doktor en uygun tür göz dedi, eşim sürekli lens kullanıyor. -
ben de 1 ay kadar önce İzmir Batıgöz'de ameliyat oldum. sonuçtan çok memnunum. Gözlüksüz görmek harika bişey eğer düşünen varsa doç dr Serkan Bilişi öneririm hem çok iyi bir insan hem de çok iyi bi doktor kendisi. Lazer olan ve olacaklara şimdiden geçmiş olsun. -
Üstte kalsın
Yakin zamanda Ankara dunya göz de ameliyat olan var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar yaşım 20. sağ ve sol gözümde 1.5 miyop var astigmat yok. İzmir'de yaşıyorum ilk olarak ekol göz'e gitmiştim 2013 şubat ayında gözlük ve lens aldım. 6 ay sonra tekrar gel dediler. Ağustos ayında Kaşkaloğlu'na gittim gözlük tamam ama lens astigmat yazmış dediler astigmat yok sende dedi Hülya BOLU hanım. 3 ay verdi bana 3 ay sonra gel dedi ameliyat için kasım ayında gittim gözlerin numarası durmuş ama bi 3 ay daha verdi işimizi sağlama alalım diye şubat ayında gidicem herhangi bi sorun olmazsa ameliyat olucam. herhangi bir öneriniz veya olma, istanbulda ol vs. derseniz biraz daha erteleyebilirim. teşekkürler. -
Kaşkaloğlu Göz Hastanesi'ni tavsiye ederim, Mart ayında intralase yöntemiyle gözlüklerimden kurtuldum. İstanbul'a gitmenize bence gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son kararım -- 11 Aralık 2014; 19:23:08 >
ilginç bir fikir gerçekten -
quote:
Orijinalden alıntı: lordoff
Üstte kalsın
Yakin zamanda Ankara dunya göz de ameliyat olan var mı acaba?
ben bu cumartesi lazer olabilirmiyim diye muayene randevusu aldım bakalım ne olacak buarada ankarada kampanya var 1000 lira dediler bakalım işin aslı ne bilgisi olan varmı -
1000 lira olan ne ? 3-4 tane yöntem var. Bir muayene ol da yazarsin foruma. Gecmis olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: feriköylü24
1000 lira olan ne ? 3-4 tane yöntem var. Bir muayene ol da yazarsin foruma. Gecmis olsun.
sırf bunu demek için foruma üyemi oldun mesaj 1 :) -
Hocam selamlar süreçten biraz bahsedip bilgi sahibi olmamizi saglayabilir misiniz bir nebze lütfen?
Operasyonu geçiren insanların düşüncelerini almak çok önemli biz düşünenler için@son kararım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordoff -- 2 Ocak 2015; 4:05:16 >
Selamlar, süreçten bahsedeyim. Gözlükten kurtulmaya karar verdikten sonra bu konuyu araştırmaya başladım, haftalarca hastane ve doktor araştırdım ve yaklaşık 6 ay önce lazer tedavim oldu. İstanbul tercihimdi ama araştırmalarım sonrası İzmir'i tercih ettim ve çok memnunum. Öncelikle gözlüklerinizden kurtulmak için bir göz hastanesine ve bu konuda tecrübeli bir doktora başvuruyorsunuz. Daha sonra ayrıntılı göz muayenesi ve özel tetkikleriniz yapılıyor, korneanıza en uygun lazer tedavi yöntemi (İntralase, Lasek, Prk) doktorunuz tarafından size tavsiye ediliyor, ben Intralase yöntemiyle bu tedaviyi oldum. Operasyonun ilk aşamasında önce korneadan lazer ile kişiye özel flep adı verilen bir kapak kaldırılıyor, bu sırada acı duymuyorsunuz sadece biraz baskı hissi oluyor, daha sonra bu flep altına yine kişiye özel lazer tedavisi uygulanıp görme kusurları düzeltiliyor ve son aşamada flep yerine kapatılıyor. Bütün bu aşamalar bilgisayar kontrolünde yapılıyor ve cihaz gözünüzün hareketlerini takip ettiği için gözünüz hareket etse bile tedaviyi etkilemiyor. Size ilk gece takmanız için koruyucu gözlük veriliyor, 2 saatte bir damla var, gece batma, yanma ve sulanma gibi şikayetleriniz olabilir, bende sadece sulanma oldu, bütün gece gözlerimi kapalı tuttum, size de tavsiyemdir ilk gece gözlerinizi dinlendirin. Sabah kontrol ve sonra gözlüksüz bir hayatın konforu...
Eğer korneanız ince veya numaralarınız çok yüksek ise göz içi mercek uygulaması da bir başka yöntem. Size tavsiyem gözlükten kurtulmak istiyorsanız, karar verip hemen tecrübeli bir doktora başvurun. Gözünüz Intralase için uygunsa bence hiç düşünmeden olun.
-
Bunu dedigin iyi oldu :)
Foruma birsuru sey yazmama ragmen msj sayisi neden artmiyor ? Heralde sistem boyle ufak ufak artar dedim
quote:
Orijinalden alıntı: feriköylü24
Bunu dedigin iyi oldu :)
Foruma birsuru sey yazmama ragmen msj sayisi neden artmiyor ? Heralde sistem boyle ufak ufak artar dedim
-
Arkadaşlar buarada bugün ankara dünya göz hast gittim muayene oldum göz yapım uygun olduğunu ve ilasik veya intralasik olabileceğim söylendi buraya kadar her şey iyiydi taki fiyatları sorana kadar intralasik için 2750 tl ilasik için 3600 tl istediler arasında ne fark var dedim intralasik de mevcut gözlüğünüzle gördüğünüz görüntü diğerindede daha net bir görüntü (nasıl oluyorsa artık) olacağı söylendi bu fiyatların şokuyla hemen nete daldım ve en yakın lazer merkezlerini araştırdım ve kudret göz ün yakın olduğunu öğrendim ve çıktım bide oraya gittim ilasik ve intralasik fiyatları nekadar dedim bayan güldü ve intralasik ve ilasik aynışey i harfi intra nın kısaltılması dedi. daha ben hastane ismi vermeden bana dünya gözde böyle bir ayrımın yapıldığını ama her ikisindede aynı teknoloji olduğunu söylediler kafam daha çok karıştı dünya göz hastanesinin sitesine girdim gerçektende ilasik için intralasik teknolojisi kullanılıyor diye yazmışlar yani biraz kafa bulandırma durumu gibi geldi bana (eğer özel bi bilgisi olan varsa lütfen ilaisk ve intralasik farkını açıklasın) bu arada kudret göz hastanesinde intralasik için 1900 tl fiyat verdiler nerdeyse dünya göz ün yarısı ben oldum bir şok daha lazeri yemeden gözlerim netleşmeye başladı.
buarada ben bağkurluyum ve dünya göz e muayene ücreti 122 tl ödedim kudret göz e 40 tl
aradaki uçurum sanırım bazı şeyleri açıklamaya yetiyor
paran varsa bana gel yoksa piyasada yer çok benim müşterim zenginlerden oluşmalı gibi bi durum
-
Valla hocam bana sorarsan onlarca dünyagöz şubesi varken ve bu dünyagözün binlerce hekimi varken hala nasil bu kadar guveniyor millet anlamiyorum. Tamam zamaninda iyi isler yapti halen de iyi reklam yapiyor falan ama ben dunyagözün eski tekelinin kırıldıgını düşünüyorum. Sana hangi hekim gelecek bilemiyorsun vs. Tavsiyem ise istanbulda turkiye hastanesi (hanefi çakır) . Ankara icin bir yer tanimiyorum. Biraz daha araştır derim. Operasyonuna 2-3 bin verecegin bir sey icin 200 lira muayene ucretinden kacma derim. Benim fikirlerim farkli hekimlere gittikce çok degisti. Senin de hem belki fikrin degisir, belki daha basarılı bir hekim bulursun, belki de daha iyi bir fiyat ...
Bu iki tedavinin aynı olduğunu sanıyordum, yazdıklarını okuyunca ben de şaşırdım. İlasik(intralase lasik) olmuş biri olarak, bu yöntemin bıçaksız ve kişiye özel bir tedavi olduğunu söyleyebilirim. Fiyat olarak ben de 3600 civarı olmuştum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son kararım -- 4 Ocak 2015; 15:23:02 >
açıkçası ben 3 e 5 e bakma niyetinde değildim fakat aynı tekniğin iki farklı teknik olarak yutturulmaya çalışılması şaşırttı ben kudret göz e sordum flap kaldırma işlemini onlarda da intralasik de bilgisayar ile yapılıyormuş dünya gözdede aynısını söylemişlerdi yani ikisinin uygulayacağı teknik aynı. ama dünya göz kendini bir gömlek önde göstermek için sanki başka bi teknik geliştirmiş ve sadece kendileri uyguluyormuş gibi göstermeye çalışıyor. bence buna hiç gerek yok. acaba siz dünya gözdemi olmuştunuz sizede ilasik veya intralasik ayrı bişeymiş gibimi söylendi. ben belkide bu ticari sektöre daha fazla bulaşmadan laser den vazfeçeceğim şevkim kırılmaya başladı kendimi parası için üzerine hertürlü işlemin yapılması planlanan kurban gibi hissediyorum -
Sizin endişe ve kaygılarınızı ben de 6 ay önce yaşadım, İstanbul'da iki göz hastanesine gittim, muayene ve tetkiklerimi yaptırdım ama ikna olmadım ve geri döndüm. Daha sonra İzmir'de Kaşkaloğlu Göz Hastanesi'ne gittim, doktorumla konuştuktan sonra ikna oldum ve İntralase Lasik (ilasik) yöntemiyle gözlükten kurtuldum. Çok memnunum, ilgi alaka ve hizmet gerçekten mükemmel. İntralase güvenilir bir yöntem, eğer olmak istiyorsanız aklınızdaki bütün soruları doktorunuza sorun ve öyle karar verin... -
Bende yarın Kudret Göz'de intralase operasyonuna gireceğim. 2,75 hipermetrop var, bakalım.. Ameliyat sonrası tecrübelerimi paylaşırım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X