Şimdi Ara

LB Tuşu basmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün oyun oynarken bir anda XBox 360 kolunun LB tuşunun tam basmadığını farkettim,yani zorlayınca tuşu alıyor ancak o tuştaki ufak bir tıkırtıyla olan basma hissi yok ve oyun içinde baskmak da çok zor.Kolu shoptodan almıştım,ne önerirsiniz,ne yapılabilir,şimdiden teşekkürler.

• içini aç
    muhtemelen lastiği kaymıştır
  • İçini açmam daha ciddi bir sorun oluşturmaaz di mi sonra,hiç çalışmama gibi?
  • Arkadaşlar,lütfen birileri fikir versin.
  • arkadaşının dediğini yapmasan ne yapabilirsin ki? Garantisi yok yani
  • Bu durum bu sefer benzer bir sorunu diğer tuşlarda da yaşamama sebep olmaz mı?Böyle bir kaygım var işin açıkcası.
  • he evet olabilir bak
    Edit: bu konu da bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zmpprz -- 2 Ocak 2011; 21:06:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klavyede home tuşu
    17 yıl önce açıldı
    KLAVYEDE BAZI TUŞLAR ZOR BASIYOR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok mudur bu sorunu daha önceden yaşamış olan,ya da bir fikri olan.
  • İçini açacaksın o da ayrı bir mesele başka bir çaren yok...
  • kumandanın içi açtığın an dağılacak kadar gevşek bir yapıda değil
    her tuşun altında lastik parça vardır, aç içini senin çalışmayan tuş hemen yukarıda olacağından kontrol et parçayı
    daha sorna topla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 2 Ocak 2011; 22:45:40 >
  • Doktora götür!

Arkadaşım ne yapacağımı var mı bu işin yaa, açıp içini bakacaksın işte bu kadar basit. Burdaki insanlar ne yapsın, evine gelip tamir edecekleri yok heralde! Korkacak bişey yok, açtığın gibi toparlarsın.

Yakında şöle başlıklar da görecez heralde: Tişörtüme kola döküldü ne yapmalıyım? Cevap: Çamaşır makinesine at.
  • aynı sorunu bende yasamıstım tırnak la buton arası açık kalıyor kolu açıp ikisinin arasına küçük bir plastik parça attım düzelmişti. gerçi daha sonra yeniden takılmalar olmaya başlayınca yeni bir kol aldım tavsiyem içini açıp bi kontrol etmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: slicer

Doktora götür!

Arkadaşım ne yapacağımı var mı bu işin yaa, açıp içini bakacaksın işte bu kadar basit. Burdaki insanlar ne yapsın, evine gelip tamir edecekleri yok heralde! Korkacak bişey yok, açtığın gibi toparlarsın.

Yakında şöle başlıklar da görecez heralde: Tişörtüme kola döküldü ne yapmalıyım? Cevap: Çamaşır makinesine at.

Fikir veriyoruz şurda ?

dostum youtube'da videolar var onları izleyerek açabilirsin içini zor değil

• how to open xbox360 controller
    yaz cıkar sanırsam =)

Dipnot:İngilizceme kurban meeaan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_

how to open xbox360 controller
    yaz cıkar sanırsam =)

Dipnot:İngilizceme kurban meeaan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.