Şimdi Ara

LBFME 2 den anlayan varsa...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna başlayalı çok olmadı.Hamachıde oynadıgım çocuk beni çok feci ezdi Oyun hakkında çok şey bilmiyorum sadece elflerin mirkwood okçularna silverthorn basıyorum genel taktıgım buydu şu ana kadar.Ancak çocuk bana oyuN çıkışı hakaret edince bende çok sinirlendim onu feci şekilde ezesim var.Çocuk pcden başka hayatı olmayan bir p*ç belli.Ancak yinede çok içime oturdu.Yardımlarınızı Bekliyorum.

Not: Şu ana kadar elf ile sadece gelişmiş bir okçu ordusu kurmak,Ranger ve rohırımlerden oluşan bir ordu kurmak,Tamamı rohırımlerden oluşan gelişmiş bir ordu kurmak gibi şeyler denedim.En başarılısı okçu ordusu gibi gözüksede bu sadece brutallara sokuyo.Cevap bekliyorum.Tabi dalga geçebilirsiniz hakkınız ben buraya yazıyosam bunu göze alıyorum. ama inşallah arada 3 5 adam gibi fikir veren çıkar.

• Bu oyundan zerre hazetmem nerede aeo nerede bu mal oyun çok saçma sen parayı kas, yüzüğü bul o çocuğun yüzünü göremezsin
  • yüzük alınca oyun bitmiyo hocam yinede sağol
  • Dwarvens dene n kralıdırBirde Hero ağırlıklı oynama sadece max 3-4 Hero çıkar.

İlk önce (1 tane maden kurduktan sonr)Dwarvens Hall'dan 2 tane mızraklı birlik adı palas gibi birşeydi bunlardan çıkar ve hemen saldırt amaç adamın kurduğu para binalarını göçertmek.Bundan sonra madenler ve armory takılcaksın paran olduğu an zırh takviyesi bas ve 2-3 tane daha palas bas +1 Gloin ve saldır Gloin'i şöyle 5 Lv üstü yaparsan süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sage29 -- 14 Temmuz 2010; 19:06:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sage29

Dwarvens dene n kralıdırBirde Hero ağırlıklı oynama sadece max 3-4 Hero çıkar.

İlk önce (1 tane maden kurduktan sonr)Dwarvens Hall'dan 2 tane mızraklı birlik adı palas gibi birşeydi bunlardan çıkar ve hemen saldırt amaç adamın kurduğu para binalarını göçertmek.Bundan sonra madenler ve armory takılcaksın paran olduğu an zırh takviyesi bas ve 2-3 tane daha palas bas +1 Gloin ve saldır Gloin'i şöyle 5 Lv üstü yaparsan süper olur.

eywallah hocam
  • quote:

bende dwarvens severim ama mızrakla savaş kazanılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: onz

quote:

bende dwarvens severim ama mızrakla savaş kazanılmıyor

Karşıdaki kişinin oyun taktiğini ve oyunda seçtiği ırkı bilmediğimden en çok kullanılan rush tekniğini yazdım arkadaşa birde 2 grup Dale okçusu olursa çok kolaylaşırtırır işi .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mende atlı okçuyapıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.