Acaba gideceğim yerde internet bağlantısının olmaması ihtimali hiç yok mu millet? ne bu önyargı?
bende birkaç gün önce aldım (Level dergisinden Ayça abla ısrarla portal 2 al dedi ama gönlüm el vermedi :D) kesinlikle oynanması gerek bana mario oynadığım zamanları hatırlatıyor o zamandan beri bir oyunda bu kadar eğlenmemiştim
Arkadaş şu anda en uygun fiyatta nerde satılıyor? psn daha 15 gün yok, o ana kadar bir kaç tane güzel single oynamak fena olmaz... birde oyunda online pass yok değil mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: uranus666
Arkadaş şu anda en uygun fiyatta nerde satılıyor? psn daha 15 gün yok, o ana kadar bir kaç tane güzel single oynamak fena olmaz... birde oyunda online pass yok değil mi ?
15 GÜNMÜ YOK KARDİYALOGA GÖRÜNMEM LAZIM
Malesef öyle :( sony nin en son açıklamasına göre,ay sonunu bulabilirmiş
single hemen bitti,PSN olmadigi icin online da bakamadik,elimde kaldi oyun
Şahsi görüşüm; LBP oyunun tüm güzelliği online oyunda. Single da oynanır, tüm bölümler %100 yapılana kadar uğraşılır ve zevk verir. Ama oyunu multiplayer oynamak, bölüm yapıp, paylaşmak ve diğer oyuncuların bölümlerini oynamak başka keyifli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme