Şimdi Ara

Lc Waikiki'de acayip fiyatlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi üründe neye göre indirim yapıyor anlamadım ama ilk fiyatı 65tl olan iki kazağa 40tl ödedim. Bazı ürünler beraber eklenince sepet tutarından %50 daha düşüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Linkini atabilir misin ürünlerin ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Link yok hocam outlet kategorisinden iki ürün seçtim sepette %50 indirim yaptı. Bazılarında %30 yapıyor. Az önce uygulamadan 1A1B bildirimi geldi. Sanırım farkında olmadan o ürünlereen seçmişim. Siparişimdekileri sorduysanız şunlar;
    www.lcwaikiki.com
    lcwaikiki.com
    https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memis0051 -- 28 Kasım 2019; 12:25:22 >

• konu zaten açıldı, açmadan önce lütfen inceleyelim.
  • sepete ekleyince muhteşem cuma kampanyası ve muhteşem erkek kampanyası yazıyor. muhteşem erkek kampanyalarında 1 alana 1 bedava. muhteiem cuma kampanyasında %30 indirim var.
  • Lc Waikiki'de acayip fiyatlar.

Sağolasın paylaştığın için 110 liraya 4 parça giysi aldım.
    Üstüne 100/20 indirim olsa daha da sıcak olurdu ama olsun gene iyi fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ünü trendyolden kodla 58₺ ye aldım kot pijama alt tşört ihtiyacım vardı iyi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Destroyer1907 -- 28 Kasım 2019; 21:9:13 >

• Bu kampanya trendyolda da var ve 100/40 ve 100/50 kuponlar ile birleşiyor. Ben tanesi 12 TL'den aldım bu kazakları. Bilginiz olsun.
  • bana kupon tanımlanmamış daha doğrusu 100/40 trendyolmila kategorisinde tanımlanmış orda da full bayan ürünleri var, aslında alıp letgo'dan satılabilir ama uğraşmaya gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.