Şimdi Ara

LCD İnverter Bağlantı Şekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bilen için çok basit bir soru soruyorum inverter çıkışları 6 pin 7 pin 9 pin olabiliyor ancak inverter beslemem 6 pin inverterım 9 pin nasıl biririne bağlayacağımı bilmiyorum. bahse konu tamura hbl-0291 inverterın bağlantı şemasını hiçbir yerde bulamadım, kendisinin 3 kırmızı , 3 mavi ve 3 siyah ucu var.
     LCD İnverter Bağlantı Şekli LCD İnverter Bağlantı Şekli LCD İnverter Bağlantı Şekli

• Kartın üzerinde, soketin dibinde bir şeyler yazıyor, sanki pinlerin ne oldukları yazıyor.

Onlar yazı değilmiş soketin bacaklarıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyborg1981 -- 1 Şubat 2015; 12:50:43 >
  • ben bu bağlantıyı kendim hallettim de sonraki işi yine halledemediğim için üzerinde durmadım, kimsenin işine yarayacağını sanmam ama yazayım:
    çalıştı ama yine de yanlış olabilir.
    ortadaki resme göre:

en sağ ve en soldaki siyahlar 12 v girişleri, birleştirebilirsiniz
    ortadaki iki kırmızı, soldan sayınca 5. ve 6. ground , birleştirebilirsiniz
    full parlaklık için tek kalan kırmızı ile kısa devre olan mavi çiftini birleştirin.
  • Böyle durumlarda devredeki entegrenin dokümanlarına bakıyorum, oradan çözmek daha kolay oluyor.
    Genelde bir adet uygulama şeması da olabiliyor.
  • devrenin ve entegrenin datasheetini bulamadığım için sorayım dedim. ilgilendiğiniz için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED tv ömrü vs LCD vs PLAZMA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.