Şimdi Ara

lcd-led tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bütçem max 1300 TL. ekran boyutu 32" veya 37" . Bu özellikler çerçevesinde olan özellikli bi lcd-led önerebilirmisiniz?
    Amaç uydudan tv izlemek ve biraz da usb den film izleyebilmek.
    bunların yanında fazla olmasa monitör olarakda kullanabileceğim, pcden izlediğim maçları hdmi ile tv ye aktarabileceğim bir tv önermenizi istiyorum. şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtasahax -- 14 Haziran 2011; 8:54:33 >

• ben buna kafayı baya taktım ama pek kullanan yko sanırım forumda,http://www.bimeks.com.tr/urun/114735/philips-32pfl6605-82-ekran-led-tv.aspx bu bimeks fiyatı, bilişimde 1150 gibi bişeydi... ps3 için istiyorum bende ...
  • bu tv benimde aradığım özelliklere hitap ediyor sanırım. siz gidip yakından gördünüz mü? tabi ki kağıt üzerinden özelliklere bakmak yakından bakmak gibi olmuyor. görüntü kalitesi falan nasıl? ben tv uydudan tv izlemek için istiyorum
  • teknosada inceledim, öncelikle gri olanı kasası çok kaliteli, yalnız benim ilgimi asıl çeken onca tv arasından aynı yayın sırasında ben buradayım diyen görüntü keskinliği oldu, ürün oldukça ince ve şık, bikaç gün içerisinde alma teşebbüsüm olucak, olurda başka birşey alırsam onuda sizinle paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidefinition

teknosada inceledim, öncelikle gri olanı kasası çok kaliteli, yalnız benim ilgimi asıl çeken onca tv arasından aynı yayın sırasında ben buradayım diyen görüntü keskinliği oldu, ürün oldukça ince ve şık, bikaç gün içerisinde alma teşebbüsüm olucak, olurda başka birşey alırsam onuda sizinle paylaşırım.

çok teşekkürler arkadaşım bunun dışında benim istediğim şekilde önerebileceğin başka tv varsa yazarsan sevinirim.
  • bu başlığı yakından takip ediyorum ozellikle hidenfinition alırsan tv i oyun performansı ve artılarını eksilerini yazarsan harika olur, aynı sekilde bende ps3 icin almayı planlamaktayım ve benimde uzun suredir sepetimde olan bir tv fakat henuz karar verebilmis degilim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogen

bu başlığı yakından takip ediyorum ozellikle hidenfinition alırsan tv i oyun performansı ve artılarını eksilerini yazarsan harika olur, aynı sekilde bende ps3 icin almayı planlamaktayım ve benimde uzun suredir sepetimde olan bir tv fakat henuz karar verebilmis degilim,

kısa süre içerisinde sonuçlandırmak istiyorum, odada kullanacağım için 32" ideal... samsung sony vs ama bu philips i canlı gördükten sonra tüm veriler rakamlar uçtu gitti aklımdan ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED tv ömrü vs LCD vs PLAZMA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba
    ben de 3 aydır panelleri inceliyorum. markalar modeller arasında gezdim tozdum. teknoloji marketleri dolaştım.

şöyle birşey var.
    panel araştırmasını forumdan yaparsan muhtemelen favoriniz panasonic plazmalar oluyor.
    teknoloji markete gittiğinizde de fikirler değişiyo. sevdiğin markadan soğuyosun. fiyatlar çok uçuk geliyo, kötülenen modelin aslında çok güzel görüntü verdiğini görüyosun falan filan.
    mağazada kullanılan ortak yayın vs. görüntü kalitesini ciddi şekilde değiştiriyor.

ben de bugün panasonic plazma alma niyetiyle bir kaç mağaza gezdim.
    en son gittiğim natilus exxtra 'da paneller marka marka standlara ayrılmış olmasından ve fiyatların internetteki fiyatlarla aynı olmasın dolayı en keyifli geziyi burda yaptım
    ilginç bi şekilde hiç aklımda olmayan sony 37"ex500 'ü 1500 liraya aldım çıktım.

plazmaların bulunduğu standa yaklaştıkça ısı artıyo. soba gibiler. resmen ben burnin oldum.

mağazada 2 panel arasında kararsız kaldım.
    lg'nin 32 " lw4500'ü cinema 3d 'si ile kesinlikle çok başarılı. ama panel çok ufak. 40" ve üzeri de benim için pahalı.

aldığım sony 37ex500 beklediğimden çok çok iyi çıktı.
    fiyatı ve görüntüsü cezbetti
    markaya güvendim aldım.
    görüntü işleme motoru "bravia engine 3" ve bu fiyata 100 hz bence en güzeliydi. (=

kafamda soru işaretleriyle eve geldim. 2 saat sonra kurdular.

digiturk kullanıyorum. eski tip reciever ile standart (en kalitesiz) scart üzerinden sd yayın izliyoruz şuan. görüntüde hiç çamurlaşma yok. yarın digiturk plus (hdmi) ile deneyip iki görüntü arasındaki farkın fotoğrafını da eklicem.

- en önemlisi annem ve babamın ilk yorumu. "aa bak bu televizyon insanları şişko göstermiyor" oldu. Benim de ilgimi çekmişti. hangi lcd panele baksam görüntü üstten basık görünüyordu. ve oldukça rahatsız edici birşey bu.
    - dandik scart ile maç izledim. görüntü gayet akıcıydı. titreme vb şeyleri özellikle inceledim. hiç olmadı.
    - komik gelebilir ama tv çok hızlı, kapatıp açılma hızı 1 sn 'in altında. ilk kapatıp açmayı denediğimde tv'nin kapanmadığını düşündüm. fişini çektim açtım hemen açıldı. belki tüplüden lcd'ye geçtiğim için bana böle gelmiştir. :)
    - televizyonun arayüzü çok hoşuma gitti, kullanımı kolay ve açıklayıcı.
    - ses kalitesi şaşırtıcı derecede iyi.
    - hoşuma gitmeyen yanı kumandası büyük, gerçi konsol ve dvd player arası geçiş dışında tv kumandası ile işiniz olmuyor. önemli olan reciever'ın kumandası. kanallar ordan değişiyor.
    - xbox ile oyun lag kalite vs. test etme imkanım oldu. monitörümden bile böle görüntü almamıştım. ekte fotoğrafı var. akıcılık 10 numara.
    - hd film deneyemedim ama dvd izledim. çözünürlük düşük olmasına rağmen görüntü kalitesi etkileyiciydi. bunu da hd ile karşılaştırıp fotoğrafını ekleyeceğim.
    - son olarak aşağıdaki fotoğraflardan da anlaşılcağı üzere panelde yansıma yok. (çerçeveleri hariç :)

kısacası televizyondan çok memnunum ve kesinlikle tavsiye ediyorum.
    mkv oynatır mı bilmem ama usb den fotoğraf , müzik ve divx özelliği benim için yeterli. ve bunlarda gayet başarılı.
    diğer işler bana göre media playerin görevi.

aşağıdaki fotoğraflar xbox oyun görüntüleri.
    fotoğrafta çıkan pixel ve çizgiler normalde görüntüde olmayan şeyler. ( yakından çekim, hızlı enstantane vs.)

araba yarışı Forza3, futbol fifa 2011

lcd-led tavsiye

lcd-led tavsiye

lcd-led tavsiye

• sıradan scart ile SD yayınlardan örnekler,

sony 37" ex500

lcd-led tavsiye

lcd-led tavsiye

lcd-led tavsiye

• quote:

Orijinalden alıntı: dolen

sıradan scart ile SD yayınlardan örnekler,

sony 37" ex500

lcd-led tavsiye

lcd-led tavsiye

lcd-led tavsiye

Forumda konuşulanlar tabiki herkezin en iyi temennisini içerdiği için gittiğimizde gördüğümüz fiyatlar bizi şaşırtabiliyor .) bende bunu anlatmaya çalıştım, burada sözü edilen rakamlar ebatlar çözünürlükler yerinde kurcalayınca çok farklı sonuçlar veriyor. Elektronik marketlerde ki yapılan yayının belli bir standartın üstünde olduğu doğru tabi ki , ama burada da tüm tvlerdre aynı yayın oynatıldığı için yine farkı seçip karar vermemiz kolaylaşıyor. bu akşam yerinde bakıcam ve bunlardan biride aldığın tv olucak sevgili dolen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.