Şimdi Ara

Lcd Monitör ekran gelmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 5 yılını dolduran Samsung 932B plus monitörüm bilgisayar açtığım zaman görüntüyü vermiyor. Monitör Işığı sürekli olarak yanıp sönüyor. ilk yaptığı zamanlarda 15dk sonra, zaman geçtikçe bu süre 2 saate çıktıktan sonra kendiliğinden geliyordu ama şimdi bu süre dayanılmaz oldu. bugün yine 2 saat bekledikten sonra reset attım ve görüntü geldi. Sorun monitörde mi ekran kartında mı çözemedim? Yardımlarınızı bekliyorum

Sistem özellikleri:
    Dark 450W Kasa
    Amd Athlon 2 X4 645
    Palit Nvidia 8600GTS ekran kartı
    2GB Kingston 1333Mhz Ram
    500GB Seagete Harddisk
    FOXCONN A7DA-S 790GX AM3 Anakart

• vga girisini bide anakartin üstünden deneyin 10 board girisinden yani
  • Ekran kartından gibi duruyor. Ekran kartını çıkarıp takın güzelce.

Monitörünüzü de başka çalışan bir kasada deneyin.

Mönitörünüz çalışıyorda, ekran kartınızdada birşey yoksa. Ramleri söküp takın.
  • Ekran kartını ve ram i çıkartıp tekrardan denemiştim ama sonuç değişmemişti. Monitörü başka bir bilgisayarda denemedim bunu da denicem sonucu tekrar yazıcam. ilginiz için teşekkürler
  • monitörü farklı bilgisayarda deneyin . farklı bir vga kullanın ve mutlaka ama mutlaka görüntü aktarım kablosunu kontrol edin . mümkünse gidip yenisini alarak deneyin . ilgili konu -->> http://forum.donanimhaber.com/m_53229721/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53283026
  • monitörün kablolarını kontrol edin. monitörü başka bilgisayarda test edin çalışıyorsa ya kabloda ya da ekran kartındandır. kabloyu değiştir dene hala yoksa ekran kartın gitmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ekran gelmiyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.