Bildirim
Lcd Monitörü TV yapmak acil yardım???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Beylikdüzü MEDİAMARKT ta bu ürün var. SCART'tan Dsub a dönüştürüyor. -
bu adaptörle uydu alıcıdan monitöre görüntü aktarabilirmiyiz?yapan var mı? -
denenmiş ve çalışıyor -
@cturna denenmiş ve çalışıyor yazmışsın acab denedigin monitör kaç inc ve hangi çözünürlükteydi..19 geniş ekran samsungmonitörde bu devreyi denemiştim ama sonuç alamamıştım monitör uygun olmayan çözünürlük gibi bir mesaj yazmıştı.. -
arkadaşlar bunların hiç birine gerek yok sadece hdmı çıkışlı bir receiverınız osun yeter. -
eywallah ın dedıgi gibi udu reciverin hdmı veya scart olsun yeterli olucaktır medya markt ta da sana uygulamalı yaedımcı olurlar -
Bu devre hakkında bilgisi olan varmı?
Link -
Buna benzer bir konu daha önce tartışılmıştı forumda.
http://forum.donanimhaber.com/m_1310799/mpage_1//tm.htm
Edit: Konular birbirinin tam tersiymiş Ama fikir edindirebilir.
quote:
Orjinalden alıntı: Anıl_35
Link
Ben o devreyi yaptım ve bir sonuç alamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yxsdf -- 1 Ocak 2009; 17:14:27 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: Anıl_35
Link
linkteki devre pc nin vga çıkışını scarta çevirip monitör yerine tv kullanmana yarıyor..bildigim kadarıyla pc dede bir programın çalışıyor olması lazımki tvden görüntü alabilesin...
hdmi yada scarttan nasıl vga monitöre baglantı yapılıyor hdmi çıkış dvi ye çevirebilirsiniz de vgaya nasıl çevireceksiniz..hdmi dijital çıkış vga analog..
-
arkadaşlar bu işlemi ben samsung 2232bw monitör ve seoul x3 receiver ile yaptım ve gayet güzel çalışıyor
seoulx 3 ün HDMI çıkışını direkman monitörün DVI girişine bağlayınca gayet güzel çalışıyor
monitörün DSUB girişine de pc mi bağladım monitörün üzerindeki source tuşuyla tv-pc arasında geçiş yapabiliyorum.
öyle devreydi adaptördü hiç uğraşmayın 160 ytl ye x3 receiver aldınız mı lcd tv niz hayırlı olsun
yalnız monitörünüzde hem dvı hem dsub olursa tak çıkar işi olmaz -
quote:
Orjinalden alıntı: dhan000
linkteki devre pc nin vga çıkışını scarta çevirip monitör yerine tv kullanmana yarıyor..bildigim kadarıyla pc dede bir programın çalışıyor olması lazımki tvden görüntü alabilesin...
Devrenin amacını biliyorum ama @yxsdf arkadaşın cevabı yeterli geldi..
zaten monitörümde bozuldu 107e4
-
bende arıyorum bööyle bir dönüştürücü varmı uydu alıcısına bağlayabileceğim -
quote:
Orijinalden alıntı: cturna
denenmiş ve çalışıyor
entegreyi bi sorayım bizim parça'cıya varsa alıp bi deneyim işe yararsa çok makbule geçer, ama benim monitör'de tek giriş var oda vga ee ben pc ve uydu görüntüsü için kablo çıkarıp çıkarıp takcakmıyım yani bunun içinde bişey lazım bana onu nasıl yapabilirim yahu
-
Bu konu oldukça eski sanırım ama benim böyle bir ihtiyacım 2 gün önce oluştu.Birçok forumda tartışılmış olurdu olmazdı imkansız diyen bile var.Eğer sahip olduğunuz monitör 1920*1080 çözünürlükte ise almanız gereken cihazhttp://www.botechshop.com/pinfo.asp?pid=71 budur.Fiyatı bu işi daha ucuza çözebileceğini düşünenler var ise ( benim gibi) belki hayal kırıklığı yaratabilir. Ama ucuz receiver lar yeterli çözünürlüğü sağlayamadığı için alacağınız uyarı ya desteklenmeyen çözünürlük yada uygun olmayan mod olacaktır. Bu cihaz 1080i çözünürlüğü desteklediği için sorunsuz çalıştı benim lcd de.İçinden hdmı kabloda çıktı.Sonra lcd-receiver-uydu bağlantısını da yapıyorsunuz ve artık karşınıza çıkan tek soru var. O da şu: Hangi kanalı izlesem acaba ? :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X