Şimdi Ara

LCD PANEL KIRILDI. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
55.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • albani arkadaşım sen bilgilendirme yazılarına devam et, emin ol yazdıklarını pür dikkat okuyup bilgi dağarcığını geliştiren en azından bir kişi (o da ben oluyorum ) var.
    Şu forumda bilgiye hasret kaldık!!!!
  • İnanırmısınız ben bir tüketici olarak böyle bir firma daha görmedim.Ben LG yetkililerine ulaşamazken DARTY i devreye soktum yasal süreç baslatmadan önce ama bugün aldıgım haber beni şok etti.DARTY de LG yetkilisine ulaşamıyor.DARTY e çok fazla güveniyorum çünkü olayın basından beri tüketicinin yanında olduğunu kanıtlıyor.Bugün benim için sondu.Artık DARTY ninde ulaşmasını beklemiycem çnkü LG ulaşılmak istemiyor demekki.Pazartesi günü kendilerine gerek noter gerek avukat aracılığı ile konunun gidişatını belirlediğim evraklar ile ulaşacağım.Baska care bırakmadılar çünkü ne olumlu ne olumsuz geri dönüş yapan yok.Bukadarmı ilgisiz olunur ya.
    Ve bu arada her nekoşulda olursa olsun bahsi geçen sigorta konusunu araştırcam ve uygulycam.
  • LG buyuk ihtimal hatanın sizden kaynaklandıgı görüşünde gibi servisin gelmesi herhangi bir anormallik görmemesi !!!sonuctada izlenimlerini LG ye aktarmıslardır servis hatanın sizde kaynaklı olduğunu belirtmişse yapacakta fazla birşeyiniz yok gözüküyor.bu tip bir olayı yaşamıştım panasonicte servisi geldi inceledi sonucta kullanıcı hatası oldugunu söylediler.gerci kendi hatamdı bunu mantıklı düşünce gördüm uzun müddet plasma acıktı düzeltmek icin panele bastırarak döndürdüm önce sizin gibi kızdım haksızlıga ugradım dedim ama renk bozulmasının gercektende benim tuttugum yerdeki noktalarda oldugunu fark ettim.bu sizdede olmus olabilir cunki sizde bahsetmişsiniz uzun sureli acık kaldıgını tvnin dokunmadım desenizde yada siz uykudayken herhangi birisi tvnin prizini gelişi güzel cekmiş yada takmış olabilir yada ani voltaj kesilip gelmesi cunki ulkemizde inanılmaz kötü ve dengesiz voltaj var.
    acıkcası cok cihazım bozuldu bu yuzden ani kesilmelerde pcden tutun dvd oynatıcıma kadar bozuldugunu bilirim.burda okuyanlar olursa voltaj dengelyici güc regülatörü almayı unutmayın bu sorunu herkes yasayabilir 2-8 bin liralar arası paralar ödeniyor ama 100 ytl verip malesefki en önemli olan cihazı almıyoruz.
    LG umuyorum sorununuzu çözer.
    saygılar

• http://www.anadolusigorta.com.tr/Pages.aspx?pgID=200

* Anadolu Sigortada açıklamış nelerin sigorta kapsamına girdiği. Bence mantıklı olan sigorta yaptırmak eşyalara.
  • arkadaşlar rdegerli arkadaşın anlattıkları bu hatanın kendinden yada kendisi dışında bir sebeple oluşmuş olması konusu bi yana burda olayın işleyişi konusunda lg nin tavrı sattığı ürünün ardından oluşan bir mağduriyeti en azından kullanıcıya bağlı olsa dahi bunu tüketicisine bildirme yada açıklama yolu bence hiçde etik değil artık herkesin evine mutlaka 1 tane dahi olsa son teknolojiye sahip bir cihaz giriyo ve bu pazarda tüketici açısından gerçekten büyük bir yelpaze var herşeyden önce seni tercih eden tek bir kişinin dahi seni tercih etmesi bakımından taktirini vermek lazım değerli rdegerli sanada iyi şanslar diliyorum sizin gibi tüketiciler oldukça sdece siz değl bütün bu sorunları yaşayan tüketiciler kazanacak emeklerin için ben kendi adıma bir tüketici olarak TEŞEKKÜREDİYORUM...
  • arkadaşlar bende bir şey sormak istiyorum. bende de lh7000 lg panel var. oğlum dün akşam elindeki montu sallarken montun fermuar kısmı lcd panele carmış koruma lcd uzerınde ölü pixel gibi ufak bir deforme olmuş bunu herhangi bir malzeme ile düzeltme imkanı varmı acaba.... tşkler.
  • hiçbir şekilde düzeltme şansınız yok arkadaşım onu o şekilde kullanacaksınız bana bir müşterim tv getirdi sigarayı yakmış tv yanında panelede tutmuş saolsun farkında olmadan paneli eritmiş ama yapacak bişey yok
  • konu bu sene hortlamış bende yardımcı olayım dedim belki aynı dertden muzdarip arkadaşlarımız vardır belki yaptırmak isterler bir firma camı kırılmış lcd televizyonlarınızı ucuza tamir etmeyi vaad ediyor burada firma da bestelektronik.net

• paneli kırılmış lcd ld falan hurdacıda 25tl ediyor. durum bu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.