Şimdi Ara

LCD Tv almak için Eylül doğru zaman mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir LCD TV alacağım ama zamanlama ile ilgili tereddütüm var. öncelikle şu sorumu sormak istiyorum:
    Eylül sonuna kadar KDV ve ÖTV indirimi yapıldı ya, LCD TV'ye hangisinden dolayı indirim yapıldı bu dönemde. Yani LCD TV'nin fiyatını indiren KDV mi ÖTV mi?
    Tereddütüm ise şu: Eylül ayı sonunda vergi avantajı sebebi ile fiyatlar avantajlı gibi, yani ekimde ÖTV-KDV indirimi kalkacak ve firmalar farkı yansıtacaklar fiyatlara. Ancak yıl sonuna yaklaşmış olmamız sebebi ile talep düşecek ve ayrıca firmalar yıl sonu hedeflerini tutturmak için iskonto yapabilecek. Şimdi karşımda 2 seçenek var eylül'de almak, Ekim sonunda almak. Eylül ayı mı avantajlı olur, yoksa Ekim sonu mu. Ekim sonuna doğru bir indirim olur mu sizce yoksa Eylül fiyatlarının üzerine mi çıkar.

• al benden de o kadar. Kontrpiyede kaldım ben de. Ama bekleyeceğim. Sonuçta LED TV lerde de kampanya başlayacaktır. O zaman biraz da Full HD lerin yaygınlaşmasıyla birlikte fiyat düşecektir.

Aslında 40 inch HD ready bulsam direkt alacam da köftehorlar 32'' üzerini Full HD yapıyorlar. Sanki farkı fark edecekmişiz gibi. Bu da fiyatı acaip arttırıyo.

Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent Lord -- 8 Eylül 2009; 11:48:26 >
  • ne kadar bekleseniz boş, cebinizden çıkacak rakam bellidir ama zaman geçtikçe alacağınız ürünün özellikleri yükselir, bende sizin gibi bekledim yüzlerce sayfa yazı okudum, kafam çorba oldu sonra forumda bir arkadaşın ilanını gördüm ve gittim elden sıfır kutu içi 42" Full hd vestel'i 1500'ün altı bir rakama aldım. bana göre sizde böyle yapın. Sahibinden'e falan bakın düşeş bişeyler bulursanız düşünmeyin alın

Vestele olumsuz bakıyordum sony veya tosh istiyordum ama kafamdaki sınır 1500'dü onuda geçmek istemiyordum. Vestel bayilerinde SD kalitesini beğenince aldım daha tam incelemedim ama memnunum, 3 yılda garantili, sony 5 yıl diğerleri 2 yıl garanti veriyor, millet bir sürü sorun yaşıyor unutmayın.

• ÖTV devam etmiyor bildigim kadariyla. Sadece KDV indirimi devam ediyor. TV lerde de KDV indirimi olmamıştı zaten.
  • Selam,

Tv almak için gerçekten Eylül ayı en dogru zaman , Ötv ve Kdv indirimleri bu ay sonu bitiyor. Özellikle İ.B.'de bazı modellerde güzel kampanyalar. var...

Saygılarımla.
  • Ne ÖTV ne de KDV indirimi yok Panel TV lerde...
    Bazı uyanık firmalar kendi indirimlerini KDV -ÖTV diye yutturuyor..
    Bu sayede insanları gaze getirip olmayan bir şey için strese sokuyor...
    bizde buradan çanak tutuyoruz.

quote:

Orijinalden alıntı: ati_1903

Selam,

Tv almak için gerçekten Eylül ayı en dogru zaman , Ötv ve Kdv indirimleri bu ay sonu bitiyor. Özellikle İ.B.'de bazı modellerde güzel kampanyalar. var...

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 13 Eylül 2009; 4:13:02 >
  • kdv olayı tvlerde yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet yok lcd ve plazmalarda kdv indirimi yok, aldatmaca, ama ekim başında da bu ticaret erbapları indirimi kaldırdık diye zammı yapıştırırlar bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.