Şimdi Ara

Lcd tv+Hometech 567+Ps2+Dreambox 500 ü Arçelik Ess-1300 5+1 ses sistemi bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba tüm form üyelerine;Beko Lcd tv+Hometech 567+Ps2+Dreambox 500 ü Arçelik Ess-1300 ses sistemine nasıl bağlarım tüm cihazlardan çıkan sesi 5+1 sesten nasıl duyarım işin içinden çıkamadım bu baglantı nasıl olmalı neyi neye baglayarak yapmalı.Tüm bu cihazları ayrı zamanlarda aldım ve en son Arçelik Ess-1300 5+1 ses sisetmini aldım.Bu cihazları şimdi birleştireyim dedim yapamadım.yardımlarınızı bekliyorum.iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crcrack35 -- 29 Mayıs 2009; 15:33:54 >

• kimse yokmu bu soruya cevp verecek.üstatlar yardım lütfen
  • ses sisteminiz compakt bir sistem zaten neden başka playere ihtiyaç duydunuz?

sistesinde pek detaylı bilgisi yok ordaki playeri aynı zamanda amfimi? yoksa hop takımımı amfi?(burası önemli çünkü) ayrıca tv nizde hd girişi kaçtane?

şimdi size mevcut ekipmanlardan bir bütünleşik sistem kurmaya çalışayım umarım yararı olur

1:lcd tv nize hometech playerinizi hd kablodan bağlayın seside ses sisteminizin analog olduğunu düşünüyorum L-R şeklinde ses sisteminize bağlayın (dvd işi tamam)

2:p2 yi tv nize compozit yada scart olarak tv nize bağlayın sesi aynı şekilde ses sisteminize L-R olarak bağlayın yada optik girişi varsa sette o şekilde bağlayın(p2 de tamam)

3:dreambox ta aynı şekilde tv ye scarttan sesi sete L-R olarak verin(drembox ta tamam)

yani kısacası burdaki kilit ve en önemli eleman ses sisteminiz görüntüyü tv den bir çok yöntemle alma olanağını var ancak ses öle değildir ben sisteminizde en az 3 analog giriş olduğunu var sayarak böyle bir öneri yaptım ki varsa; bu şekilde yaparsanız olur ancak dd yada dts alamazsınız! bu tamamen analog ses sistemi şekli oldu bilhassa burda dd ve dts in önemi dvd playeriniz için geçreli! ben ses sistemimi değiştiremem ve dediğim gibi 3 analog girşide varsa işiniz tamamdır

• cevap için teşekkürler bu bagalntı yapmaya çalışayım .ayrıca degiştirebilirim bu cihazlar için uygun fiyatta ve kule tipi olmalı ses sitemi ne olmalı ses amatör tarzda olabilir.
  • Arçelik Ess-1300 ev sinema sisteminin özellikleri bu cihazlarla baglanırmı.5.1 Kanal Dijital / Analog Amplifikatör ,Aktif subwoofer çıkışı Var,Koaksiyel dijital giriş Var ,Scart Çıkışı Var ,Komponent (Y, Pb/Cb, Pr/Cr), (YUV) çıkışı Var ,S-Video çıkışı Var ,RCA Audio L/R çıkışı Var ,RCA Kompozit Video çıkışı Var , RCA Audio / Video girişi 2 adet var,

http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/8951121100.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crcrack35 -- 1 Haziran 2009; 16:35:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.