Şimdi Ara

LCD TV, Laptop/PC, 5.1 Ses Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktaki üçlüyü bir şekilde bağlayıp hardiskteki hd film ve dizileri tvden izlemek istiyorum. Şimdi hemen gidip kablo, dönüştürücü vs almadan bilenlere danışmak istedim boşa almış olmamak için.

Önce elimdeki malzemelerden bahsedeyim.

TV 32" Toshiba 32LV655P, 1080P destekliyor. 3 hdmi, 1 rgb pc, 1 component video, 2 scart girişi var. Bunlardan başka son olarak yan tarafta da 1 sarı video, 1 kırmızı ve 1 beyaz audio girişi var.

Laptopta hdmi var. PC de ise dvi var, hdmi yok.

5.1 ses sistemi için ise 2 seçeneğim var. Logitech x530 ve Creative Megaworks 550 thx.

şimdi öncelikle ortalıkta çok fazla kablo olmasın istiyorum. Bunun dışında mümkünse 5.1 surround ses almak istiyorum.

Sorulara geçelim:

1- En yüksek görüntü kalitesini hangi bağlantıyla alırım ?

2- Sadece hdmi kullanarak 5.1 ses alabilirmiyim? Alamazsam neden ve extra ne gerekir ? TV'nin arkasındaki ses girişleriyle ses sistemlerindekiler baya farklı göründü gözüme.

x530 için beraberinde gelen dönüştürücü tarzı bi aparat mevcut. x530un turuncu, yeşil, siyah çıkışlarını kırmızı ve beyaza dönüştürüyor. Bu apartla 5.1 ses mümkünmüdür yoksa sadece stereo mu? Yoksa ikiside mi değil?

Megaworks şu an elimde değil ama onun girişleride baya farklıydı tvnin arkasındakilerden. Onu kullanmak istersem nasıl bi çözüm gerekir ?

3- Bu kablolarda mesafe arttıkça performans kaybı falan yaşarmıyım? Kaç metereye kadar verimli çalışırlar ? 7-8m en az pc den uzaklığı tvnin.

4- Eğer bu elimdeki ses sistemleriyle istediğimi yapamazsam herhangi uygun bi dvd home theater alıp onu bağladığımda pcdeki filmleri izlerken home theaterdan ses alabilirmiyim 5.1 ?

Teşekkürler.

• hdmı dan hdmı a tv pc bağlantısı yap ses sisteminin dönüştürücüsünü kullanarak ta 5.1 i bağla
    tv ye hesaplarım yanlış değilse 5.1 ses alman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 7 Nisan 2010; 23:12:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI Ses Sistemi ve 5+1
    geçen yıl açıldı
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.