Şimdi Ara

Lcd Tv Leke Problemi [Resimli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar LG marka lcd (106 ekran) televizyonumda uzun süredir bir leke var.Bu leke beni çok rahatsız etmiyor fakat bazen kafama takılıyor.Bu lekeyi ne yaptıysam temizleyemedim.Sizin öneriniz nedir.Yardımlarını bekliyorum.Bu arada resim pek iyi değil malum televizyonu çekerken tarama yapıyor.
     Lcd Tv Leke Problemi [Resimli]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanmuzaffer -- 4 Mayıs 2012; 13:31:33 >

• http://www.incehesap.com/hiper_hts106_lcd_ekran-570-5738.html

leke ne lekesı bılemıyorum ama lcd ekran temızleme urunlerınden deneyebılrsınız ..lınkde ornek mevcut .. ınceleyın .. buyuk magazalarda sanırım benzer urunler vardır ..
  • Zannedersem bu tarz bir temizlemeden sonra ekranda böyle bir leke oldu.galiba içine sıvı kaçtı tam emin değilim.
  • anladım leke ve temizleme diyince ben dışarıda bır leke olarak algıladım ..eğer içine gecme gibi bir durum varsa sanırım servısden yardım almanız gerekecek ..
  • bunda benzer bir sorun benim arkadasimda da oldu ama daha cok kenarlarda karaliklar oldu toz giriyormus bir kere panel degisti 2 ay sonra yine yapmaya basladi bu sefer tv`yi komple degistirdiler
  • lekenin iç kısımda olduğu belli oluyor dediğiniz gibi. en iyisi servise yollamak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Tv gölgelenme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Lg tv pembe ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Philips tv ekran kararma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.