Şimdi Ara

LcdTV ne almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 adet Lcd tv almayı düşünüyorum. Biri salona (büyük boy) diğeri oturma odasına (gündelik kullanım için). Bu iş için 4000 tl civarı bütçem var. Bu konuda hiç bir bilgim yok hangi marka hangi model iyidir? Ne öneririsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skassas -- 25 Şubat 2009; 13:22:09 >

• hangi marka ve model olacak salonda ki lcd ve diğer lcd nin ebatı ne olacak. Açıklarsan daha iyi olur ve ona göre yorum yaparız. Saygılar
  • universteli bu konuda bilgi sahibi değilim. Ne boyutu biliyorum ne marka modelden anlıyorum. amacım max 4000 tlye kadar 2 lcd almak alırkende sizin tecrübelerinizden faydalanmak. Biliyorum ki bazen pahalı olması iyi olduğu anlamına gelmiyor. İstediğim keyifle tv izleyeyim. Salonda ki oturma odasından biraz büyük olursa iyi olur gibi. Yinede tüm önerilere açığım. Siz olsanız nasıl ne alırdınız bu paraya
  • Syn:Skassas

Biliyosunuzki Universiteli Arkadaşımızda Bu Konularda Oldukça Başarılı Bilgilere Sahiptir Ama Bendende ÖRN.Gelebilir Bütçeniz 2 Adet (LCD) Almaya Müsait Ama Şimdi Yayın Kaynaklarınız Ney Mesela Ne Gibi Centerlarla Yayın İzliceksiniz Örn:(Kablo Tv,HDDVD Player BD/Player Gerekirse PC,Bağlantısı Gerekirsede Konsol) BunLARI Detaylı,Yazarsanız Elimizden Geldiği Kadar Yardımcı Olmaya Çalışırız______Önemli Olan (LCD) Almak Değil..Önemli Olan Yayın kaynaklarımızın Ne olması Ve Buna göre Performans Almamız SAYGILAR
  • Skassas gibi bende LCD ile plazma arasında kaldım.yayın kaynağım sadece uydu yani SD yayın.Ancak 1-2 sene içinde çocuklara PS alabilirim. Niyetim 50 veya 52 civarı bir ürün almak.Marka ve model olarak aklımda panny VIERA TH-50PZ80E Plazma ayrıca Samsung veya LG den LCD var.görüşlerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirya@superonline.

Skassas gibi bende LCD ile plazma arasında kaldım.yayın kaynağım sadece uydu yani SD yayın.Ancak 1-2 sene içinde çocuklara PS alabilirim. Niyetim 50 veya 52 civarı bir ürün almak.Marka ve model olarak aklımda panny VIERA TH-50PZ80E Plazma ayrıca Samsung veya LG den LCD var.görüşlerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler.

Hem boyut büyük hem yayın kaynağın SD... Plazmadan aşağısı seni kurtarmaz. PlayStation'da da hiç bir sorun yaşamazsın Plazmayla hatta hareketli oyunlarda düşük ms sayesinde sıkıntın olmaz. Ben 50PZ80 veya 50PZ800 modellerini öneririm ikisi de çok başarılı ama 800 biraz cep yakıyor haberin olsun. Parasal sorun yoksa 800 al keyfine bak... Pioner bakıyorsan da KURO'lar çok başarılı. Babamların evde 50 LX- 5090 var. Öyle böyle bir cihaz değil tamamen bir doğa harikası sanki :)... Babam bir de emekli adam o da senin gibi SD'den başka bir şey izlemiyor. TV'den alamıyor kendisini. Siyahlar desen, hareketli sahneler desen, renklerin güzelliği desen, valla insanın parasına kıyıp alası geliyor...

Panasonic 50PZ80 -> 4300 TL
    Panasonic 50PZ800 -> 5300 TL
    Pioneer LX5090 -> 5500 TL

fiyatlar uçuk elbette... eğer bunlar çok dersen Sony X4500 LCD'yi düşünebilirsin... 50'' alıyorsun sonuçta almışken en iyisini al derim. Kötü bir 50'' alacağına iyi bir 42'' daha hayırlı olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ichbinozan -- 25 Şubat 2009; 19:26:13 >

• Öncelikle teşekkürler ardından bu sefer benden ne istediğinizi anladım sanırım :-) Her ikisinde de bilgisayar bağlantısı olması şart bir kere. Kanalları kablo TV veya Uydu üzerinden izlemeyi düşünüyorum. Ayrıca HDdvd player alacağım. Bunun içinde öneri alabilirm aslında. Konsol bana uzak oyun oynamayı pek sevmem oynamak istesemde bilgisayar var

quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

Syn:Skassas

Biliyosunuzki Universiteli Arkadaşımızda Bu Konularda Oldukça Başarılı Bilgilere Sahiptir Ama Bendende ÖRN.Gelebilir Bütçeniz 2 Adet (LCD) Almaya Müsait Ama Şimdi Yayın Kaynaklarınız Ney Mesela Ne Gibi Centerlarla Yayın İzliceksiniz Örn:(Kablo Tv,HDDVD Player BD/Player Gerekirse PC,Bağlantısı Gerekirsede Konsol) BunLARI Detaylı,Yazarsanız Elimizden Geldiği Kadar Yardımcı Olmaya Çalışırız______Önemli Olan (LCD) Almak Değil..Önemli Olan Yayın kaynaklarımızın Ne olması Ve Buna göre Performans Almamız SAYGILAR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi monitörü almalıyım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.