Şimdi Ara

LCW iade yapıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünü alalı 6 gün olmuş fişi var fakat etiketi yok 1 kez giydim öyle duruyor geri iade etmek istiyorum herhangi bir defosu sıkıntısı yok, daha önce hiç iade için lcw ye gitmedim iade alıyorlar mı?

not : değişim değil direk para iadesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakeshark -- 16 Ekim 2015; 22:22:42 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

LCW İade Koşulları

LCW, müşterilerine belirli koşullar altında iade hakkı sunmaktadır. İşte bilmen gerekenler:

• LCW iade süresi: İade işlemi, satın alma tarihinden itibaren 30 gün içinde yapılmalıdır.
    • İade edilemeyen ürünler: İndirimli ürünler, iç çamaşırı, mayo ve kişisel bakım ürünleri gibi bazı ürünler iade edilememektedir.
    • LCW karta iade ne zaman gelir: İade işlemi tamamlandıktan sonra, iade tutarı LCW kartına 24-72 saat içinde yansıtılır.
    • LCW para iadesi yapıyor mu: Evet, LCW uygun koşulları sağlayan ürünler için para iadesi yapmaktadır.
    • LCW iade var mı: Evet, LCW, belirtilen koşullar altında müşterilerine iade hakkı sunmaktadır.
    • LCW iade alıyor mu: Evet, LCW, iade koşullarını karşılayan ürünleri iade almaktadır.
    • LCW karta para iadesi: İade edilen ürünün tutarı, LCW kartına para iadesi olarak aktarılır.

İade işlemi hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için LCW müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Etiketler önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaparlar. Kardeşime hediye aldım ama beğenmedi dersin. Etiketi değil fişi önemli.
  • Ödemeniz nakit mi olmuştu? kredi kartıyla mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelin910 -- 16 Ekim 2015; 22:33:26 >
  • Etiketten hiç bahsetme. Poşete koy , fişi ver paranı al. Sonra da oradan uç.

Ama galiba zaten etiket gerekli değil.

• Kardes zaten etikete bakmazlar fis ve urunun icindeki o %60 pamuk falan yazan etiket onemli. Kredi kartiyla odediysen slipte isterler nakit iadesi yapilmayabilir.

• geçen mont aldım bol geldi 2hafta sonra gittik etiketi yoktu değiştirdik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mcdonalds'ta maxipuan geçiyor mu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nakit ödeme oldu.

Dediğim gibi herhangi bir deformesi yok yıkama talimati( %60 pamuk vs) yazan kısım duruyor. Sadece etiketi yok.

Bu arada değişim değil para iadesi istiyorum. Umarım geri alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakeshark

Nakit ödeme oldu.

Dediğim gibi herhangi bir deformesi yok yıkama talimati( %60 pamuk vs) yazan kısım duruyor. Sadece etiketi yok.

Bu arada değişim değil para iadesi istiyorum. Umarım geri alırlar.

yarın fişiniz ile birlikte gidin para iadesi istiyorum diyin yaparlar; 7 gün para iadesi süresi var. ürünü nakit aldıysanız nakit para iadesi yapılır. ürünü kredi kartıyla aldıysanız fişiniz, slibiniz ve ödemeyi yaptığınız kredi kartınız ile gittiğiniz taktirde kredi kartınıza para iadesi yapılır. kredi kartı ile yapılan ödemelerde nakit para iadesi yapılmaz. kredi kartı iadeleri 1 hafta içinde veya bankaya göre ay sonunda hesabınıza yansır.

Ayrıca ürünün etiketi önemli değildir. İç barkodunu kesmediğiniz taktirde sorun olmaz. sizde kesmemişsiniz zaten;

Ürünü değiştirmek isterseniz 1 ay değişim süresi vardır. 1 ay içinde istediğiniz ürünle değiştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelin910 -- 17 Ekim 2015; 0:26:20 >

• 1 sene giydigim montu hafif soldu diye goturdum baska montla degistirdim. Dunde 2 hafta once alinmis bluz'u daha asagi fiyattaki baska urunle degistirdim ustune para aldim. Lcw musteri memnuniyeti konusunda 1 numara

Edit: ustteki arkadas kredi kartiyla yapilan odemelerde nakit olarak iade yapilmaz demis ben kredi kartiyla yaptigim odemenin iadesini nakit aldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 17 Ekim 2015; 3:33:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

1 sene giydigim montu hafif soldu diye goturdum baska montla degistirdim. Dunde 2 hafta once alinmis bluz'u daha asagi fiyattaki baska urunle degistirdim ustune para aldim. Lcw musteri memnuniyeti konusunda 1 numara

Edit: ustteki arkadas kredi kartiyla yapilan odemelerde nakit olarak iade yapilmaz demis ben kredi kartiyla yaptigim odemenin iadesini nakit aldim

Normal şartlarda nakit olarak verilmez.

• bugün gittim. Bu arada nakit değil banka kartı ile ödenmişti unutmuşum. Nakit olarak iade yaptılar sıkıntı çıkmadı çok şükür :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.