Şimdi Ara

Leadtek 6600GT'yi sattım. X800GTO aldım. Bayağı fark var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
3.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: hephasto

6800 gt iyidir.
  • Bu arada konuyla alakası yok ama çok özür dilerim

@ipkissia_maskozis üstadım imzan beni eski günlere götürdü beaaaa halls of the blind quest i hey gidi beaaaa

I can see what you see not, vision milky and eyes rot. When you turn they will be gone, whispering their hidden song. And you see what cannot be, shadows move where light should be. Out of darkness out of mind, cast down in the halls of the blind
  • 250$'a 6800GT nerede var?!?!?!
  • Evet, X800GTO'yu buldum...! Inşallah benim 6600GT Extreme kartımı aratmaz.
  • aratmaz
  • Az önce Oyun bölümünde Need For Speed-Most Wanted hakkında yazılanları okudum ve bir nokta dikkatimi çekti. "Bu oyunu adam akıllı oynayabilmek için SM3.0 gerekiyor". Bu 6600GT'de var, fakat X800GTO'da yok... Ne diyorsunuz bu konuda?
  • ban göre oyun için her zaman nvidia... çünkü sm3.0 özelliğine uygun yapılmış oyunlarda (farcry,nfsu..) belirgin performanstan ziyade görüntü kalitesinde artış sağlıyor.
    aynı durum p4 ht işlemcilerdede geçerli. ht çözümüne göre özel olarak uyarlanmış oyunlarda(medal of honor pasific assault) muhteşem performans artışı sağlıyorsun.. ama bu özelliklere sahip oyunlar çok az olduğundan ati almanın pekde bi dezavantajı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 25 Ekim 2005, 18:09:08 >
  • quote:

x800gto ların agp leri gelecek yakında burdan bu haberi vereyim.

ne zaman ? beklemeye değermi ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

quote:

x800gto ların agp leri gelecek yakında burdan bu haberi vereyim.

ne zaman ? beklemeye değermi ??

sm3.0 barındırmadığı için pek bir şey ifade etmeyecektir
  • @BeyazBüyü:
    Ne anlamda "SM 3.0 barındırmadığı için bişey ifade etmeyecektir" X800GTO SM 3.0 barındırmadığı için bi işe yaramaz mı demek istedin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bethesta

@BeyazBüyü:
    Ne anlamda "SM 3.0 barındırmadığı için bişey ifade etmeyecektir" X800GTO SM 3.0 barındırmadığı için bi işe yaramaz mı demek istedin?

bunu ben değil sm3.0 özelliğini yere göğe sığdıramayanlar düşünebilir ürün ile bir alakası yok yani.
  • SM3 anca bir 6800GT gibi bir kart da keser sen tek 6600GT de SM3 açarsan zaten fps değirler çok düşecek
    ve oyunu oynamakta zorluk çekeceksin onun için SM3 den konuşurken 6800GT den başlamak lazım veya SLI
  • Anladım, peki SM 3.0 tam olarak ne işe yarar? Ne gibi faydası var? Neden 6600GT'de kesmez de ancak bir 6800GT'de keser?
  • @Beyazbüyü haklı.Sm3 le yatıp Sm3 le kalkanlar için para israfından başka bir şey değil X800GTO.
  • x800gto ile 1600x1200 rahat rahat oyun oynuyorum sm3.0 açıp ne yapıcam zihniyetindeyim çünkü bu özelliği tam anlamıyla destekleyen ürünlerin fiyatı sırf bu yüzden daha pahalı ve cebe zarar
  • quote:

Anladım, peki SM 3.0 tam olarak ne işe yarar? Ne gibi faydası var? Neden 6600GT'de kesmez de ancak bir 6800GT'de keser?

SM3 bazi destekleyen oyunlarda Spintercell vs. gibi görüntü daha kaliteli oluyor.
    ama sen bu oyun 6600GT ile oynarsan zaten 20FPS gibi bişey alırsın onun üstüne
    birde SM3 açarsan olur 10-15FPS ve bu oyun oynamak için yeterli değil.
    onun için 6600GT kesmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: tertip47

quote:

Anladım, peki SM 3.0 tam olarak ne işe yarar? Ne gibi faydası var? Neden 6600GT'de kesmez de ancak bir 6800GT'de keser?

SM3 bazi destekleyen oyunlarda Spintercell vs. gibi görüntü daha kaliteli oluyor.
    ama sen bu oyun 6600GT ile oynarsan zaten 20FPS gibi bişey alırsın onun üstüne
    birde SM3 açarsan olur 10-15FPS ve bu oyun oynamak için yeterli değil.
    onun için 6600GT kesmez

haklısın bu durumda sm3.0 var diye 6600gt alınmaz

• Teşekkürler. Zaten X800GTO alacağım. Uzun süredir 6600GT'yi de kullandığım için karşılaştırma yapıp buraya yazarım.
  • Sapphire X800GTO Ultimate aldım. Fansız modeli. Şu an PC'yi topluyom.
  • selam arkadaslar 6600tdmi yeni satım 6600gt arkasdasımındı kulandım dun eksenden x800gto fireblade 1tane kalmıstı aldım 3DMark05 oc suz skoru 4280 ama oc yapmayı sevmem korkuyom asus 6600gt 3dmark05 4100 du yanlıs hatırlamıyorsam ama oclu arkadas yapmıstı ben saphire almaya deger 12pipe 256bit oc potonsiyelivar herkese iyi gunler hayırlı kulanmalar yazmayı unutmusum sistemim amd 3000+939+1024 twinmos ram+gigabayte nf-9 kasa aopen gercek 350 waat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiryaki1 -- 29 Ekim 2005, 13:47:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.