arkadaşlar LEADTEK WINFAST 7800GTX TDH ikinci el 2 aylık ürün 450ytl buldum sizce nasıl bir kart değermi? yoksa ileride daha düşük bir model alıp dx10 mu beklemek daha iyimi olur ?
özellikler: GPU GeForce 7800 GTX TDH -------------------------------------------------------------------------------- Memory size 256MB DDR3 -------------------------------------------------------------------------------- Memory Interface 256-bit -------------------------------------------------------------------------------- Graphics Bus PCI Express -------------------------------------------------------------------------------- GPU/Memory clock 450/1250MHz -------------------------------------------------------------------------------- Memory bandwidth( GB/sec.) 38.4 -------------------------------------------------------------------------------- Fill Rate(billion texels/sec) 10.32 -------------------------------------------------------------------------------- Vertices/sec (million) 860 -------------------------------------------------------------------------------- Pixels per clock (peak) 24 -------------------------------------------------------------------------------- RAMDACs (MHz) 400 -------------------------------------------------------------------------------- Process 0.11µ -------------------------------------------------------------------------------- Output VIVO with HDTV out, DVI --------------------------------------------------------------------------------
BENCE X850XT AL VE BEKLEMEYE KOYUL ARKADAŞIM HEPSİBURADA FİYATI 169$+KDV. BEN OLE YAPMAYI PLANLIYORUM SAYGILAR...
haniş nerede o kart banada söyle bence güzel bi kart fiyat olarakta çokiyi. Ben bu bekleme olayına gıcık oluyorum böyle giderse ömrümüz hep yeni ürünler beklemekle geçecek mesela ben 2 aydır anakart bekliyorum.
Sözün kısası yerinde olsam kartı alırdım
Walla bence o fiyata o kartı kaçırma derim.O fiyat içerisinde x1800 xl sonra x1800 gto ve 7600 gt geliyorki.Bu kartlar 7800 gtx'in biraz altında kartlar.O yüzden 450 ytl'ye 7800 gtx iidir bence
Kesinlikle çok iyi fiyat kaçırma...
quote:
Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi
Kesinlikle çok iyi fiyat kaçırma...
+7800
ya benim kafama hep şu takılıyor şimdi aldım diyelim senenye dx10 çıkınca değiştirecez boşa gidecek 450 ytl bu dx10 tam oturması ne kadar sürer
Dostum 450ytl ye bulmusun hemen al. Dx10 uda simdiden fazla kafana takma tam oturmasi birkac seneyi bulur. Zaten o zamana kadar degistirirsin. Zaten o normal 7800gtx degilde 7800gtx extreme olmasi lazim hizlara bakarak
fiyat iyide ama dx 10 beklemek daha mantıklı.eli kulağında.şimdilik orta halli bir kart al yada elindeki kart ile devam et.
peki bu kart beni ne kadar idare eder ?
quote:
Orjinalden al�nt�: yabadabadooo
Oyun oynama tarzina bagli olmak uzere birkac sene ile birkac ay arasi idare edebilir.
quote:
Orjinalden alıntı: yabadabadooo
DX10 destekli oyunlar iyice yaygınlaşana kadar idare eder. Yani 1.5 sene civarı diyelim.
quote:
Orjinalden alıntı: MaTaDoR
quote:
Orjinalden alıntı: yabadabadooo
DX10 destekli oyunlar iyice yaygınlaşana kadar idare eder. Yani 1.5 sene civarı diyelim.
daha çok gider bence o fiyata kaçırılmamalı
bencede bunu almalısın. dx10 beklemene gerek yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme