Şimdi Ara

LEADTEK WINFAST 7800GTX TDH hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar LEADTEK WINFAST 7800GTX TDH ikinci el 2 aylık ürün 450ytl buldum sizce nasıl bir kart değermi?
    yoksa ileride daha düşük bir model alıp dx10 mu beklemek daha iyimi olur ?

özellikler:
    GPU GeForce 7800 GTX TDH
    --------------------------------------------------------------------------------
    Memory size 256MB DDR3
    --------------------------------------------------------------------------------
    Memory Interface 256-bit
    Graphics Bus PCI Express
    GPU/Memory clock 450/1250MHz
    Memory bandwidth( GB/sec.) 38.4
    Fill Rate(billion texels/sec) 10.32
    Vertices/sec (million) 860
    Pixels per clock (peak) 24
    RAMDACs (MHz) 400
    Process 0.11µ
    Output VIVO with HDTV out, DVI

• BENCE X850XT AL VE BEKLEMEYE KOYUL ARKADAŞIM HEPSİBURADA FİYATI 169$+KDV. BEN OLE YAPMAYI PLANLIYORUM SAYGILAR...
  • haniş nerede o kart banada söyle bence güzel bi kart fiyat olarakta çokiyi. Ben bu bekleme olayına gıcık oluyorum böyle giderse ömrümüz hep yeni ürünler beklemekle geçecek mesela ben 2 aydır anakart bekliyorum.

Sözün kısası yerinde olsam kartı alırdım
  • Walla bence o fiyata o kartı kaçırma derim.O fiyat içerisinde x1800 xl sonra x1800 gto ve 7600 gt geliyorki.Bu kartlar 7800 gtx'in biraz altında kartlar.O yüzden 450 ytl'ye 7800 gtx iidir bence
  • Kesinlikle çok iyi fiyat kaçırma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi

Kesinlikle çok iyi fiyat kaçırma...

+7800
  • ya benim kafama hep şu takılıyor şimdi aldım diyelim senenye dx10 çıkınca değiştirecez boşa gidecek 450 ytl bu dx10 tam oturması ne kadar sürer
  • Dostum 450ytl ye bulmusun hemen al. Dx10 uda simdiden fazla kafana takma tam oturmasi birkac seneyi bulur. Zaten o zamana kadar degistirirsin. Zaten o normal 7800gtx degilde 7800gtx extreme olmasi lazim hizlara bakarak
  • fiyat iyide ama dx 10 beklemek daha mantıklı.eli kulağında.şimdilik orta halli bir kart al yada elindeki kart ile devam et.
  • peki bu kart beni ne kadar idare eder ?
  • quote:

Orjinalden al�nt�: yabadabadooo

peki bu kart beni ne kadar idare eder ?

Oyun oynama tarzina bagli olmak uzere birkac sene ile birkac ay arasi idare edebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yabadabadooo

DX10 destekli oyunlar iyice yaygınlaşana kadar idare eder. Yani 1.5 sene civarı diyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

quote:

Orjinalden alıntı: yabadabadooo

DX10 destekli oyunlar iyice yaygınlaşana kadar idare eder. Yani 1.5 sene civarı diyelim.
    daha çok gider bence o fiyata kaçırılmamalı
  • bencede bunu almalısın. dx10 beklemene gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.