Son güncellemeyle 'oda' kurup takım arama özelliği geldi. Ve akşama doğru oyundaki türk oyuncularla dolu odaların sayısına bakılırsa hiç de az değil oyuncuların sayısı |
Bildirim
Son güncellemeyle 'oda' kurup takım arama özelliği geldi. Ve akşama doğru oyundaki türk oyuncularla dolu odaların sayısına bakılırsa hiç de az değil oyuncuların sayısı |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bugün öğleden sonra veya akşama doğru (sezon bitişiyle). |
Hocam hala gelmedi yeni sezon geldi ama yeni herolar yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
oyuna gelen update sayesinde a70 cihazında 60 fps sabit oynarken fps 40-60 arası çok dalgalanmaya başladı. Gelen güncellemede o kadar bir şey de yok oyun deneyiminin içine ettiler. |
Selamlar Herkese. YouTube kanalım var oyun videoları çekiyorum. Wild Rift oynayıp gerek eğlenceli gerek öğretici içerikler üretiyorum. Kanalımı 2 saniyenizi ayırıp ziyaret ederseniz sevinirim belki ilginizi çeker. KANAL ADIM : thelodea ikl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteSnag -- 25 Ocak 2021; 1:52:17 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaphindre -- 7 Mart 2021; 22:50:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2.2b yama notları: --> Link |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |