Şimdi Ara

Leblanc hakkında düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler bayanlar bu karakter hakkında ki kişisel yorumlarınız artıları eksileri aklınızdan ne geçiyorsa lütfen yazın...

-Bence Adcyi en rahat tfden çekip çıkarabilecek bi karakter...

• Bence TF'de değersiz early game herosu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Bence TF'de değersiz early game herosu

konuda o zaten earlyde midde ezilmek çok zor öldüremezsen bile ölmezsin midde ki karakteri outfarm bırakırsan tfde zaten üstün olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Davy_JonesSs

quote:

konuda o zaten earlyde midde ezilmek çok zor öldüremezsen bile ölmezsin midde ki karakteri outfarm bırakırsan tfde zaten üstün olursun

Dostum TF'de yapacağın oyunlar sana oyunu kazandırır adamı etkisiz bırakabilirsin ama bırakama da bilirsin geri düşersen geri dönüşü yok farm yapamazsın etkisiz eleman olursun, ama Ahri ile geri kalsan bile E'si ile takıma faydan dokunur, gene dikkati çekip ultisi ile rahat kaçıp TF'de Carryleri şaşırtabilirsin ama Lbde böyle bir şey yok oyunun başında kill alamazsan ve ya kule altına çekilirsen etkisiz kalırsın

• quote:

quote:

quote:

Dostum TF'de yapacağın oyunlar sana oyunu kazandırır adamı etkisiz bırakabilirsin ama bırakama da bilirsin geri düşersen geri dönüşü yok farm yapamazsın etkisiz eleman olursun, ama Ahri ile geri kalsan bile E'si ile takıma faydan dokunur, gene dikkati çekip ultisi ile rahat kaçıp TF'de Carryleri şaşırtabilirsin ama Lbde böyle bir şey yok oyunun başında kill alamazsan ve ya kule altına çekilirsen etkisiz kalırsın

öyle bi risk var evet ama lb'nin gank potansiyeli kaçma ve yakalama potansiyeli takımındakiler azıcık oyundan anlıyorsa lb ile karşı takıma dar edebilirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

öyle bi risk var evet ama lb'nin gank potansiyeli kaçma ve yakalama potansiyeli takımındakiler azıcık oyundan anlıyorsa lb ile karşı takıma dar edebilirsin

Ben karşıma geldiğin de laneni vermedim valla çok basit laneni domine edebilirsin bu benim düşüncem

• tabiki her karakter her karakterin karşısına alınmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğlenmek için bire bir kazanmak için useless
  • ALMA ben aldim 10oyun attim canim sikilldi(simdi yoneticinin biri gelip ban atar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ponyflowx

ALMA ben aldim 10oyun attim canim sikilldi(simdi yoneticinin biri gelip ban atar)

Ben aldım gayette hoşuma gitti ama derecelide falan alınca hemen alma onu alma falan diyenler çıkıyor :D
  • trde oynuycaksan leblanc oynama fightta 2 kişiyi alsan bile satıyolar oyunu son maçımdan biliyorum trdeki
    fightta mightta çokta useless değil nasusa bile tek atabilirsin mid gamede üstün olursan CDleri çok kısaldı son updatelerden sonra late damage inide artırdılar biraz earlyde tek atamıyorsun ama

nidalee supportumuzda vardı nab olmayaydı eyiydi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ponyflowx

ALMA ben aldim 10oyun attim canim sikilldi(simdi yoneticinin biri gelip ban atar)

Ben aldım gayette hoşuma gitti ama derecelide falan alınca hemen alma onu alma falan diyenler çıkıyor :D

onlarda benim gibi alip beceremeyenlerdenbeceremeyenlerden ve kotu oldugunu dusunuyolar bu yuzden

• quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

trde oynuycaksan leblanc oynama fightta 2 kişiyi alsan bile satıyolar oyunu son maçımdan biliyorum trdeki
    fightta mightta çokta useless değil nasusa bile tek atabilirsin mid gamede üstün olursan CDleri çok kısaldı son updatelerden sonra late damage inide artırdılar biraz earlyde tek atamıyorsun ama

nidalee supportumuzda vardı nab olmayaydı eyiydi

bi kaç itemden sonra oyun sonunda ultisi 16 saniye :D
  • Bahsettiğim şey tamda buydu yeni oyuna girdim ve aynı tepki :D
  • Midin kralı kimdir ? diye anket yapılsa Fizz ve Leblanc büyük kapışma yaşar . ama benim cevabım tabiki fizzzz .
  • En sevdiğim 3 karakterden biridir kendisi.

Lane de çok rahat oynuyorum sürekli harraslayıp geri dönüyorum canını az buluncada q r e w ve adam pert zaten 1 kill önüne geçince bile çok dehşet hasar veriyorsun.

Tf midde olursa ve adc iyi konumalmışsa tf yi dağıtman gerek bir şekilde tf yi ormana çek. Örneğin adc nin yanında adam varken orman girişinden w atıyorum adc ye q e atıp tekrar w ya basarak geri dönüyorum bu sefer beni kovalıyorlar. Ormanda izimi kaybettirip tekrar onların arkasına çıkıyorum adc yi tek comboda alıp tekrar kaçmaya başlıyorum cd ler sıfırlanınca canı az olan ve yüksek damage atan birine q e atıp tekrar w ile kaçıyorum zaten bu kadar sürede illaki bizim takım yetişmiş olur onlar zaten adc siz pat küt alıyoruz takımım çok kötü değilse.

Evet çok karışık anlattım ama video çekmiş olsam amacı çok rahat anlarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.