Şimdi Ara

Led bağlama hakkında bilgi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba cam vitrinime led takacam yanlız nasıl bağlıyacağım hakkında bir bilgim yok adaptörle bağlanıyormuş.Ben adaptörsüz bağlamak istiyorum ne yapmalıyım bana yardımcı olurmusunuz. Bu ürünü alacam
    http://m.kliksa.com/Urun/autocet-1-metre-su-ge-irmez-beyaz-led-erit-silikon-korumal-2911a/902180731

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şerit led 12 volt ile çalışır adaptörsüz 220 verirsen patlar yanar, metal kasa adaptörler var uzun vadede kullanım için 12volt 10a alabilirsin, genel olarak her metresi için 1a hesaplanıyor, 5 metre olsa 5 amperlik almak lazım.metal kasa alırsan kablolarını bağlamak zorunda kalabilirsin, hiç bilgim yok dersen, alacağın yere ya da bir bilene bağlat. Metal kasa olanlarda 220 Terminali çıplak kalıyor, ben sıcak silikonla kapatıyorum, Allah korusun biri dokunur eder diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsche911turbo -- 20 Kasım 2014; 23:51:30 >
  • Adaptorsuz olmaz,, en kolayindan 12v modem adaptoru ile calisir..
    adaptor baglamak istemezseniz gruplari kesip 20adet seri baglayip, koprudiyot ile prize takabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: porsche911turbo

Şerit led 12 volt ile çalışır adaptörsüz 220 verirsen patlar yanar, metal kasa adaptörler var uzun vadede kullanım için 12volt 10a alabilirsin, genel olarak her metresi için 1a hesaplanıyor, 5 metre olsa 5 amperlik almak lazım.metal kasa alırsan kablolarını bağlamak zorunda kalabilirsin, hiç bilgim yok dersen, alacağın yere ya da bir bilene bağlat. Metal kasa olanlarda 220 Terminali çıplak kalıyor, ben sıcak silikonla kapatıyorum, Allah korusun biri dokunur eder diye

Anladım hocam kadıköyde bulabilirmiyim acaba almışken kaliteli alalım sonra başımız ağrımasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

Adaptorsuz olmaz,, en kolayindan 12v modem adaptoru ile calisir..
    adaptor baglamak istemezseniz gruplari kesip 20adet seri baglayip, koprudiyot ile prize takabilirsiniz

Aynen hocam bu işlerden hiç anlamam doğrusu bir bilene yaptırmak daha sağlıklı olur bizim arkadaş bisiklete pil yardımı ile bağladı oyüzden sordum da.

• Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Gruplar zaten seri bağlı 300 küsür voltla adamı yakacan alsın bir adaptör işine baksın kamu yararına göre tavsiyede bulunalım lütfen

• 12v çarpmaz ya 220

Buna rağmen illâ kullanacağım dersen , 'hiç kullanım deneyimim olmadı' ama piyasada 220v şerit led'lerde mevcut.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED besleme hakkında...
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.