Şimdi Ara

led tv de dikey saydam çizgi çıktı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar philips 7007 pfl tv imde yaklaşık 1 aydır gittikçe beliren bir çizgi oluşmaya başladı koyu sahnelerde nerdeyse hiç anlaşılmıyor ama maç izlerken tele ekranda belli oluyor kamera sabit durduğunda çizgi saydam fazla anlaşılmıyor kamera yatay futbolcuları takip etmeye başladığında çizgi koyulaşıyor çime göre servisi çağırmayada korkuyorum tv de en küçük ışık sızması ekranda çizik yok şimdi gelip götürürler 1 ay tv siz kaldığım gibi ekranı çizer kasayı açıp ışık sızması başlar diye korkuyorum fazla anlaşılmıyorda sinir bozmaya başladı napacam bilmiyorum değiştirme gibi bir şansımız varmı acaba garantiye gitmeden 7 8 ay oluyo alalıda

çizgi şuna benzer

https://store.donanimhaber.com/9e/04/c4/9e04c44f30cdf993975e1246f0173eb3.jpg
     led tv de dikey saydam çizgi çıktı yardım

• yardımcı olacak varmı ? fikrini söylesede yeter tüketici olarak haklarım neler değişim talep edebilirmiyim daha 12 ay garantisi duruyo?
  • bunlar bildiğim kadarı ile vertical line ve panel hatası değişmekten başka çaresi yoktur ne yazık ki.ha belki çaresi vardır ama bilmiyorum kesin konuşmuyorum.
  • wildboy01 kullanıcısına yanıt
    aynı sorun benim 55pfl 7007 de çıktı yaklaşık aynı kullanım süresinde, 1 hafta oldu servise vereli değişim kararı çıktı tv ye ,tamiri yok:(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat124131

aynı sorun benim 55pfl 7007 de çıktı yaklaşık aynı kullanım süresinde, 1 hafta oldu servise vereli değişim kararı çıktı tv ye ,tamiri yok:(((

09.09.2014 tarihinde bende servise verdim servis elemanı çizgileri gördü ve su kaçırmış olabilirsiniz veya panelin kendinde problem olabilir dedi eğer su kaçırdıysanız 500 600 tl panel tamiri tutabilir demişti telefon ettim bu gün tv nin istanbul merkeze gittiği söylendi ve panel arızası var dendi merkeze telefon edip bilgi almadım daha
  • beyler 09.09.2014 tarihinde servise verdiğim televizyonum 20.09.2014 unde servisten geldi yetkili kurulumu yaparken sordum problemi neymiş diye bilgim yok kurmaya geldim sadece dedi kurulum bitince baktım çizgiler olduğu gibi duruyor yetkilide gördü çizgileri tekrar resmini çekti sordum hani gittiği gibi gelmiş bu hiç bir işlem yapılmamış dedim tamam ben resmini problemi tekrar bildirecem dedi ve televizyon geldiği gibi tekrar kutulandı ve servise gitti aklıma gelmedi sormak şimdi ben tv vereli 11 gün geçmişti geldi tekrar gitti 30 iş günü sıfırlandımı 20 gün sonra şikayet etsem ne gibi bir işlemle karşılarım acaba ?:S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.