Şimdi Ara

LED TV tavsiyeleriniz Lütfennn...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar birkaç haftadır lcd tv ya da led tv almayı düşünüyorum forumdaki mesajları okuya okuya kafam iyice karıştı şu an emin olduğum tek şey LED TV alacağım kesin oldu
    bütçem ortalama 2.500 TL
    106 ekran veya 120 Ekran boyutu
    parlak ekran birde pencereden yansıma yapmayan tvler varmış :) o şekilde
    bi tv almayı düşünüyorum lütfen önerilerinizi paylaşın arkadaşlar birinde karar verip alıcam yoksa kurcaladıkça kafam karışıyo bu gidişle eski televizyona talim etmeye devam edecez :)
    önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...
    yazmadığım belirtmemi istediğiniz bişey varsa sorun hemen cevaplayayım

• Aynı durumdayız. Benim 1 ay içinde almam gerekiyor. Bendeki olay tamamen teoriden ibaret. Ben onlarca tv i bir arada görünce tamamen dağılıyorum,hangisi kaç cm, hangisinin görüntüsü iyi v.s. hiç yorum yapamıyorum. Hatta arkadaşların ellerindeki bazı tv leri satabilmek için görüntülerini daha iyi ayarladıkları iddaları bile var. Tamamen teorik bazlı araştırmalarım neticesinde kafamda bazı düşünceler oluşmaya başladı.
    Öncelikle ben 46-47 inch e karar verdim.
    En az 100 Hz olsun istiyorum. Fazlası da gerekli değil.
    3D e şu an girmeyi pek düşünmüyorum.
    LED olarak bildiğimiz EDGE LED ler çok şart mı? Neden öyle düşünüyorsunuz. LCD de olur bence.
    Işık gelince parlamayan ekran nedir? İlk defa sizden duydum.
    Sizin yerinizde olsam acelem yoksa Samsung D serilerinin oturmasını beklerim. Tabii beklemenin sonu yok ama artık buradan giriş yapılabilir bence. Ama bana yetişmeyecek. Kolay gelsin.

• parlak ekran dediği yansıma yapmaya müsait panel samsung tvleri eğer bir yerde kapalı görmüşseniz hemen fark etmiş olmanız gerekli ayna gibi yansıma yapmasını kastettiği bu.
    sayın geceprensi34 46" orta şeker için biraz daha bütçe arttırmalısınız kampanya beklemedikçe zor o fiyata niye led kesin olsun demişsiniz ince olmasından mı yoksa daha iyi olduğunu düşünmeniz mi.çünkü arada lcd ile led in tek farkı aydınlatma gerisi aynı yani daha iyi gösteren farklı bir teknoloji değil.
    40" eğer olursa o fiyatlara sony ex700 (yansıma olabilir) nx700(parlak ekran değildir) philips 40pfl76xx serisi (yansıma olabilir) önerebilirim ama yok 46" olmalı dersen 100-200 tl farkla 46c750 size uygun olur. veya da linkteki toshiba uygun fiyata her işinizi görür.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/toshiba-46-full-hd-lcd-televizyon-46xv733-/ProductDetails.aspx?productId=evtos46xv733&categoryId=155051

• arkadaşım vatanda %20 lik bir indirim var SAMSUNG 46C6000 modelini kaçırma tam senin istediğin gibi bir LED tv.

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue46c6000-led-tv,117cm,-1920x1080,-kristal-tasarim,-4xhdmi,-dlna,-100hz,ue-46c6000/productdetails.aspx?I_ID=45024
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.