Arkadaşlar bu sene ligtv alıcam o yüzden tvde almaya kara verdik bütçemiz en fazla 2000tlye 3d olursa güzel olur hangi tvleri önerirsiniz
Her haftasonu mediamarkt, teknosa, electroworld gez buraları, indirimler oluyor, kendi izlenimlerine göre, güzel bir şey seçersin. bende alıcam yeni tv kafam karışık benim de.
doğruda fazla anlamıyorum o yüzden anlayanlar yardım eder diye konuyu açtım inşallah ikimizde güzel bir şey alırız
quote:
Orijinalden alıntı: minikkanarya
doğruda fazla anlamıyorum o yüzden anlayanlar yardım eder diye konuyu açtım inşallah ikimizde güzel bir şey alırız
Kullanmayacağım özellikler yüzünden, fiyat artıkça artıyor. Mesela 3D özelliği, SMART TV bunlar benim işime yaramayacak şeyler, fakat fiyatta büyük oranda etkileri oluyor
ben onları kulannacağım o yüzden sordum hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum
arkadaşlar yok mu bir tavsiye
up
quote:
Orijinalden alıntı: minikkanarya
Arkadaşlar bu sene ligtv alıcam o yüzden tvde almaya kara verdik bütçemiz en fazla 2000tlye 3d olursa güzel olur hangi tvleri önerirsiniz
LG 42LA660s tavsiye ederim. Geçen cuma %30 indirimde vatanda 1950 Tl civarına satıldı. Ama %25 indirimleri beklersen veya turuncu indirimleri 1999 felan bulursun. Acele etme Yakın bir zamanda 1999 görür tekrar. ... Sırf LG için demiyorum... 3d tv alacaksan PAsif gözlük kullanan cihaz al. Şuan için LG Pasif 3d lider. Philips vestelde lg panel kullanıyor. Kendime 2 hafta önce bimeksten LG 42LA660s 1900 Tl aldım... 3d olsun dersen Kesinlikle LG 42LA660 Veya 42LA690s - 691s al. Keyfine bak. 3d keyfi süper. Ben 2 hafta önce Bimeksten 1999 TL + yanına 100TL hediye çekiyle aldım. Cihaz 1899 TL gelmiş oldu. bütün mağazaları takip edin. şuan goldda 1999 TL satılıyor.. Golddanda alabilirsiniz. Gold iyidir. -Çift çekirdekli işlemci, -NFC desteği, -Yenilenmiş ayak, -4 normal 3d + 2 adet DualPlay gözlüğü, -Yenilenmiş Magic Motion kumanda (sesle kontrol dahil), -Dahili hd uydu alıcı. -DTS SES DESTEĞİ -Wİfi direkt -Dahili wifi... -3 usb... 3 hdmı.. -2+1 hoparlörü var -akıllı kumanda -Smart tvsi çok gelişmiş ..usb den klavye mause desteği... Parlak canlı IPS panel var. Varda var. süper bir cihaz. FP ürünü cihaz. -Mağazada saatlerce samsung ve Lg inceledim. 3d kesin LG.. Smart olayında birbirlerine yakın ama LG nin smartı daha çok hoşuma gitti. Samsung gibi karışık değil.... Menüsü hızlı...Samsung da güzel cihaz ama LG tercih sebebim oldu... 42LA660s aldım Çok memnunum.
Hocam Eğer 3D bakıyorsan Kesinlikle LG al. Çünkü Pasif 3d gözlük kullanıyor. Yani pilsiz gözlük. Pilli aktif gözlükler eski teknoloji ve eksileri çok.Lg FPR pasif gözlüğün patentini aldığı için samsung ve bir çok firma pasif gözlük kullanamıyor. Aktif gözlük ile pasif gözlük arasına çok farklar var.
Aktif gözlük : Pilli gözlük ve pil masrafı var. Film izlerken pilin bitince sinema keyfinin yarıda kesilmesi demek. Pasif gözlük : pilsiz gözlük masrafı yok. Şuan sinemadaki teknolojiyi kullanıyor. Aktif gözlük : Pilli olduğu 3d teknoloji gözlüğün içinde çalışıyor ve baş ağrısı mide bulantısı yapıyor. Aşırı derece gözü yoruyor. Pasif gözlük : Pilsiz olduğu için hem hafif hem gözü yormuyor. Rahat gözlük. Gözlüğü takınca gözünde gözlük varmı yokmu unutuyorsun.3d teknloloji gözlükte değil Panelin içinde olduğu için baş ağrısı mide bulantısı yapmıyor. Aktif gözlük : Bir gözlük kırıldığı zaman veya ek gözlük almak istediğinde 200 TL civar fiyatı var. Aile için 5 gözlük alsan 1000 TL tv parası yapar. genelde 1 veya 2 gözlük hediye veriliyor. Pasif gözlük : Bir gözlük kırıldığı zaman veya ek gözlük almak istediğinde 150 TL 5-7 gözlük alabilirsin. Paradan tasarruf yaparsın ki LG zaten Cihazlarda 7 ile 4 arası gözlük hediye veriyor. Aktif gözlük : Geniş izleme açısı yok. Kafanı hafif çevir 3d gider. Pasif gözlük : Geniş izleme açısı var. Ekranın sağından solundan bak 3d kaybı yok. Aktif gözlük : 3d izlerken görüntü parlaklık kontrat canlılık gidiyor. Pasif gözlük : 3d izlerken görüntü parlaklık kontrat canlılık çoğalıyor. Aktif gözlük : Titreşimli gözülük Pasif gözlük : Titreşimsiz gözlük Aktif gözlük : 3d Görüş açısı Orta Pasif gözlük : 3d Görüş açısı iyi
Burdan aktif ve pasif arasındaki detaylara bakabilirsiniz
Şuan için 3D teknolojisi çok bariz pasif gözlük önde. Pasif gözlük kullanan cihazlar LG - Philips - Vestel - Sony - Toshiba son saydığım 4 markanın pasif gözlük kullanmalarının sebebi LG panel kullanmaları. samsung LG panel kullanamadığı için ve patent LGde olduğu için pasif 3d geçemiyor. Hala eski pilli gözlük kullanıyor..
yazı çok güzel olmuş beni çok bilgilendirdiniz çok teşekkürler ben dün teknosadan bakmıştım dediğiniz televizyon hoşuma gitmişti büyük ihtimal la onu alıcam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme