Bildirim
Left 4 dead 2 %75 indirim
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
11 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ya ben dün 10 dolara aldım %50 indirimdeyken. Dedim aldım aldım bir daha zor. Lanet olsun. -
Yine gelir mi bu indirim bende almak istiyorum -
oyun online olarak oynayan kitlesi hala yoğun mudur yoksa left 4 dead 1 mı daha çok oyuncusu var ? -
şu an 5 dolar ben alacağım -
İki oyun birlikte alırsanız 7 dolar ben ikisini birden aldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Raistlin2212
oyun online olarak oynayan kitlesi hala yoğun mudur yoksa left 4 dead 1 mı daha çok oyuncusu var ?
Çok oynayanı var. Biz hala survival versus vs. atıyoruz. Uzun süre de oynanır bu oyun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis
quote:
oyun online olarak oynayan kitlesi hala yoğun mudur yoksa left 4 dead 1 mı daha çok oyuncusu var ?
Çok oynayanı var. Biz hala survival versus vs. atıyoruz. Uzun süre de oynanır bu oyun.
Hocam yarın kredi kartını açtırayım direk alıyorum. Zevklidir oyun inşallah -
quote:
Ya ben dün 10 dolara aldım %50 indirimdeyken. Dedim aldım aldım bir daha zor. Lanet olsun.
aynen bende öyle düsünmüstüm sansıma tüküreyim. -
Oyunda oyuncu oldukca fazla takım oyunu güzel zombileri seven oyunu kesin almalı bana kalırsa %75 ındırımde kacmas.Arkadaşlarla girdik skype ts den felan konusarak oynamak gercekten daha cok zevklı hale getırıyor bu oyunu mumkun oldukca arkadaslarınızla girin -
quote:
Orijinalden alıntı: AbilerdenBayramAbi
quote:
quote:
Çok oynayanı var. Biz hala survival versus vs. atıyoruz. Uzun süre de oynanır bu oyun.
Hocam yarın kredi kartını açtırayım direk alıyorum. Zevklidir oyun inşallah
Zevkli zevkli. İmzamda steam id var. Eklersen birlikte de oynarız oyunu.
quote:
Orijinalden alıntı: qoweq2
quote:
Ya ben dün 10 dolara aldım %50 indirimdeyken. Dedim aldım aldım bir daha zor. Lanet olsun.
aynen bende öyle düsünmüstüm sansıma tüküreyim.
Oooo Bedevi kardeşim nasılsın?
-
Yaz indirimini kaçırdığıma üzülmüştüm, 10$ altına düşmüş neredeyse bedava olmuş kaçmaz -
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam yarın kredi kartını açtırayım direk alıyorum. Zevklidir oyun inşallah
Zevkli zevkli. İmzamda steam id var. Eklersen birlikte de oynarız oyunu.
quote:
Orijinalden alıntı: qoweq2
quote:
aynen bende öyle düsünmüstüm sansıma tüküreyim.
Oooo Bedevi kardeşim nasılsın?
Oyunda acemiyim o ne olacak
-
quote:
Oyunda acemiyim o ne olacak
Zamanla öğreneceksin. Biz de ilk başta bilmiyorduk sonuçta. -
ARkadaşlar Turkcell 10 Tl karşılığı bana bu oyunu gönderebilecek olan varsa ulaşabilir mi acaba? Steam ID : kickboy98 -
Left 4 Dead Bundle 1. ve 2. oyun ikisi birlikte oluyor değil mi ? 7.50 dolar çok ucuz :D -
quote:
Left 4 Dead Bundle 1. ve 2. oyun ikisi birlikte oluyor değil mi ? 7.50 dolar çok ucuz :D
Left 4 dead 1 deki haritalar 2 de war hemde 1 de player cok az -
quote:
Orijinalden alıntı: Bursa1289
quote:
Left 4 Dead Bundle 1. ve 2. oyun ikisi birlikte oluyor değil mi ? 7.50 dolar çok ucuz :D
Left 4 dead 1 deki haritalar 2 de war hemde 1 de player cok az
o zaman sadece 2 almam yeterli -
Oyunu oynıyanlar Eklesin birlikte oynayalım
Steam : LevyRowk ^^ -
evt satın aldım bende Daha oyunu indirme aşamasındaym bu gece oyunda olurum her halde oynamak isteynler benide eklesin kaelthas2212
Benzer içerikler
- unknown 9 awakening türkçe yama
- mafia 3 kasma sorunu
- crysis 3 crack
- metro last light redux türkçe yama
- max payne 3 crack
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- resident evil 9
- valorant hesap açma
- cs2 indir
- cs2 fps gösterme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X