Şimdi Ara

Legend of Ancyra MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Bilgiler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    Server Adı : Legend of Ancyra
    Versiyon : Season 6 Episode 2
    Server Kapasitesi : 300
    Dedicated : Evet
    Up Time : 7/24
    Website :http://loamu.sytes.net
    Forum :
    Üyelik Alımı :

---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Özellikler:::..

Exp: 150
    Drop : 60
    BB : Off
    Reset Level : 400
    Max Level : 400
    Reset Ücreti : 20000000
    Grand Reset : Kapalı
    Event :
    Reset Stili : Siteden
    Max Stats : 32767

...:::LVL Başı Point:::..

Dark Knight : 5
    Dark Wizard : 5
    Fairy Elf : 5
    Magic Gladiator : 7
    Dark Lord : 7

...:::Jewel Başarı Oranı:::..

Bless : 90
    Soul : 60
    Soul + luck : 80
    Life : 70

...:::Chaos Machine:::..
    +10 : || + luck : 90
    +11 : || + luck : 80
    +12 : || + luck : 70
    +13 : || + luck : 60

...:::Event:::..

Blood Castle : Açık
    Devil Square : Açık
    Illusion Temple : Açık
    Chaos Castle : Açık
    Castle Siege : Açık
    Nightmare Event : Açık
    Cry Wolf Event : Açık
    Happy Hour : Açık

...:::Admin & GM:::..

Admin : Tahir,Gr1mous,MatheuS

Game Master : Yok.

...:::Client ve Patch Linkleri:::..

No Sound Client :

Sound Patch :

Music Patch :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahir Seymen -- 3 Mart 2012; 13:26:46 >

• Hayırlısı olsun bakalm version secimi güzel ama
  • Hayirli olsun
  • Konuyu linke göre düzenleyiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_33463170/tm.htm
  • Tamam açıldığı zaman düzenleyeceğim... Bu arada Reset Stats olacak!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayhiR

Bilenler bilir AncyraMu 97d+99i Server kurmuştum şimdi Efsane olarak geri dönüyor...

Legend of Ancyra Season 3 Episode 1

Exp:250
    Drop:70

EN FAZLA 3 Güne ONLINE!

hocam reset point 500 az değil mi, ayrıca web e tam özellikleri yazablir misiniz, jevellerin lucklu lucksuz şansları vs. ve eventlerin dropları ayarlandı mı
  • hayırlı olsun bekliyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Server ONLINE ARKADASLAR
  • geldik aga
  • Hayirli olsun kardes
  • teşekkür ederim :)
  • hadi bakalim, hayirlisi
  • server off .s
  • böyle saçmalık görmedim ben yaa habire açılıp kapanıo server 5 dk online kalmadım daha :S bu nasıl iştir arkadaş açıklama yapan birileride yok böyle sorumsuzluk olmaz.
  • Ben oynuyorum hiç off görmedim. Güzel bir server az kişi sayısı var ama olsun.

Tek sorunum siteye login olamiyorum. Logine tıkladığımda gene ayni ekran geliyor.
    Rayleigh oyundaki nickim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDl0rd -- 7 Şubat 2012; 20:14:17 >
  • Şu anda siteye baktım hiç bir sorun yok ben login oluyorum sen ya şifreyi yada kullanıcı adını yanlış giriyorsundur kardeşim? dene bana bilgi ver.
  • Tamam GM saolsun hallettik. ACC de sorun varmış GM kendi açtı itemleri-leveli her seyiyle beraber teslim etti.
  • Hayırlısı olsun Başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rust

böyle saçmalık görmedim ben yaa habire açılıp kapanıo server 5 dk online kalmadım daha :S bu nasıl iştir arkadaş açıklama yapan birileride yok böyle sorumsuzluk olmaz.

senin oyuna girmeye çalıştığın an serverde birkaç düzenleme yapıyorduk o ana denk gelmişsin özür dileriz kardeşim server sık sık kapanmadan 2 haftayı geride bıraktı.
  • teşekkürler kardeşim :) _KuB4RM4N_
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.