< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lupaceir -- 1 Nisan 2021; 23:19:46 > |
Lego The Incredibles Türkçe Yama
-
-
kolay gelsin hocam.
-
Çok teşekkürler
-
Elinize sağlık, kolay gelsin.
-
Çok teşekkürler,
-
Kolay gelsin. Sabırsızlıkla bekliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim desteğiniz için. 🙂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lupaceir -- 2 Mart 2021; 10:0:0 > -
Kolay gelsin hocam. Ancak sizden bir ricam olacak. Mekan ve karakter isimlerini orijinal dilinde görmek daha iyi olacaktır bence. Ama yine de siz bilirsiniz tabi. Ayrıca, Lego oyunları çevirileri artıyor, Umarım Marvel Super Heroes çevirisi de görebiliriz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim, Super heroes dil dosyasını açmıştım 1400 satır olduğu için tek başına yapamazdım uzun sürebilir açıkçası belki ilerde yapabilirim ama şuan için yapamam. Lego Türkiye adlı bir sunucu kurduk tüm lego çevirmenler orada gelip ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
-
Yama İçin Teşekkürler
-
Elinize sağlık merakla bekliyoruz. Her yaştan oyunsevere hitap eden güzel oyunlardır Lego oyunları, ilk başta gördüğümde ıyy bu ne be diye burun kıvırmış ve arkadaş zoruyla bakmıştım ve o saatinde lego oyunlarına bağlanmıştım hala da severek oynarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alponsoo -- 2 Mart 2021; 17:54:32 > -
İyi ki vesile olmuş evet, biraz çocuksu durabilir fakat güzel bir hikaye ve açık dünyaları var destekleriniz için teşekkür ederim.
-
Ne demek.
-
Emeğine sağlık kolay gelsin -
Çok teşekkür ederim
-
Kolay gelsin benim çocuklar buna çok sevinecekler :)
-
Çok teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lupaceir -- 8 Mart 2021; 18:48:13 > -
hocam çeviri ne durumda sabırsızlıkla bekliyoruz bide dc linki yenilermisin
-
Çeviri covid'den dolayı biraz geçikmede bu sebeple yüzde veremiyorum, discord linkini yeniledim tekrar deneyebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benzer içerikler
- deus ex mankind divided türkçe yama
- baldur"s gate 2 türkçe yama
- hitman world of assassination türkçe yama
- frostpunk türkçe yama
- persona 5 royal türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X