Şimdi Ara

Lehim dumani hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir ses sistemi imalati firmasında çalışıyorum . Günde 8.5 saat çalışıyoruz . Bu saatlerin çoğunda eldr havya kablo trafo vs elektronik malzeme lehimliyoruz . Ama dumani ggerçekten kötü etkikiyor akşama doğru kafa yapıyor diyebilirim . Bunun için bi önerini var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maske takabilirsiniz.
    Patrona/müdüre iyi bir havalandırma kurmasını söyleyebilirsiniz.
    Kurmazsa da ilgili bakanlıklara şikayet edebilirsiniz. Çalışmanız için sağlıklı bir ortam oluşturmak zorundalar.

En basitinden şöyle bir alet bulunması gerekir:http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/hakko-fa-400-lehim-dumani-fani-138780699?gclid=CjwKEAiAx4anBRDz6JLYjMDxoQYSJAA4loRmfrrQvku9JAkxbBT6Iv6ZxG6AYNcYb11YHcIF78StYBoCnOzw_wcB&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

• Bende buna benzer bir aparat yaptım. Lehimleme yaparken kullanıyorum. Lehim dumanı ciğerler için çok sakıncalı, mümkün olduğu kadar dumanı uzaklaştırın. Solumayın !

Lehim dumani hakkında
  • Kardeşim sanırım dediğin firmayı biliyorum ve hiç sevmem o firmayı.Ya öyle bir firma ki 1 aydada elemanların ticketinın gününde doldugunu görmedim.Ben veresiye yazmaktan bıktım.Bu semtteki bütün esnaflar şikayetçiyiz.Hele bir de şişman bir elemanları vardı gözlüklü filan.Ondan hiç kar yapamıyorduk.3-4 ekmek yiyordu kendisi.Birde snijdere benzeyen bir çocuk vardı.O çocuguda hiç sevmem biraz piskopat tipi var.Neyse kardeşim sorununa 12 v adaptör ile 12v lık bir fanı çalıştırarak bir çözüm ara.
  • maske şart onun dışında havalandırma lazım
  • Kurşunsuz lehim ve havalandırma.

Bu firma İstanbul'damı acaba?
  • fikrim pek profesyonalce değil ama pc kasa fanını dumanı emecek çekilde ayarlayıp arkasına filtre görevi görecek basit bişey koyarsan bir süre idare ederdi. ben 15 dk basit bir onarım işinde bile dumanına tahammül edemiyorum allah yardımcınız olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

fikrim pek profesyonalce değil ama pc kasa fanını dumanı emecek çekilde ayarlayıp arkasına filtre görevi görecek basit bişey koyarsan bir süre idare ederdi. ben 15 dk basit bir onarım işinde bile dumanına tahammül edemiyorum allah yardımcınız olsun

arkadaş güzel yazmış.filtre olarak aktif karbon var sünger gibi.ebayda 1 ile 5 dolar falan ücreti.eğer kapalı alanda yapıyorsanız duman sizin yüzünüze gelmese de zehirler.ama aktif karbon dumanı içine alır
  • kesinlikle iyi havalandırma şart artı dumanı sakın soluma kafa yapıyor diye ciğerlerine kurşun ve kalay gidiyor süt iç yada yourt ye ama en etkili yöndem etkin havalandırma
  • ben evde yaparken 5 voltla çalışan fanı yüzümün önüne üfleyecek şekilde koyuyorum, kokusunu dahi duymuyorum , kullanmadığımda bana gelmesin diye ben dumana üflüyorum uzaklaşsın diye :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.