Şimdi Ara

Lememo'nun Yurtta Rahat Yaşaması İçin Tavsiyeler ||ANA KONU||

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?si=ypz65bi065MgrTXy&v=kjgmUsrexdg&feature=youtu.be

Bu videodan yola çıkarak uzun saç ve sakalsız erkek olarak yurtta kalmamak lazım yoksa bazıları sana hallenebilir.Saçları 3'e vurup sakalları yurtta kaldığın süre boyunca kesmemeni tavsiye ederim.

https://www.youtube.com/watch?si=mpB_nRPTpyj1qhEZ&v=7VKW-3wx-rs&feature=youtu.be

Bu videodan anladığımız kadarıyla ise yurda ilk girdiğinde kimseyle mümkünse tokalaşma. Elini kalbinin üstüne koyup "esselamu aleyküm ve´rahmetullâhe ve´barakâtuh" diye selamını ver.

Şu anlık tavsiyelerim bu kadar. Diğer arkadaşlar da eminim güzel tavsiye verirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Esselamüaleyküm değerli hocam. Yaptığınız tespitlerin hepsi fevkalade gerçekten. Bu değerli yorumlarnızdan ötürü müteşekkirim efenim. Tanrı sizi kutsasın

• Yurda ilk girdiğinde ceketini çocuğun birine ver bu as bakalım yeğen de ardından bu alt ranza benim üstte yatıpta şişlenmek istemem de bu ranzada yatan var mı varsa da yoksa da ben bilmem bundan sonra benim de kivili oralet istemeyi unutma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bertuqwerty B kullanıcısına yanıt

Kivili oralet güzeldir,tatlıdır mamafih büyük bir sorunu vardır. Bu çay yeşil rengidir. Müslüman bir erkek doğası gereği siyah bir çay içmelidir. Bu siyah çay demin fazla katılması ile elde edilir. Siyah harici diğer çay renkleri g*yliğin dışa vurumudur. Nitekim Freud'da bir kitabında bundan detaylıca bahseder. Kısacası caiz olan çay siyah rengi çaydır. Herkes onu tüketmelidir.

• santa loves kids kullanıcısına yanıt
    Çay sevmem bu da oralet içerken ki fotom nasılım
    Lememo'nun Yurtta Rahat Yaşaması İçin Tavsiyeler ||ANA KONU||

portakallı oralet arıyor...

Turuncu bir çay içtiğiniz için güzel bir hava almadım. Bir erkek için sakıncalı bir çay bu. Demi çok olan kaçak çaylara yönlendirelim sizi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Çay sevmiom la ayrıca bu kadar takarsan gay oluverirsin valaa

Belki de çoktan öyleyimdirLememo'nun Yurtta Rahat Yaşaması İçin Tavsiyeler ||ANA KONU|| 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.