Şimdi Ara

Lemina Falcao'dan bile daha önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Takımın yavaş oyununun, sürekli gereksiz top kaybının, yaratıcılığının az olmasının en büyük sebebi ortasahadır. Geçen seneki ortasaha komple değişmiş olacak. Fernando-Ndiaye-Belhanda üçlüsünden Nzonzi-Seri-Lemina üçlüsüne geçmiş olacağız. Nzonzi Fernando'dan daha sert, daha tempolu ve daha iyi oyun kuran bir defansif orta saha. Seri Ndiaye'den oyun aklı, pas ve vizyon olarak çok daha iyi, Belhanda ise bana göre takımın en kötü oyuncularından biridir. Sürekli gereksiz top kayıpları, istikrarsızlık abidesidir. Lemina da onun yerine geldiği zaman muhteşem bir değişim olacak.

• Ben pek tanımıyorum ama gördüğümüz kadarıyla inanılmaz top saklama yeteneğine sahip.Seri gibi çekingen olmaz ve çabuk adapte olursa çok katkı sağlar.Seri de çekingenliğini üzerinden attığı zaman Falcao'ya çok fena toplar atacak.

Ulan şuraya bak Falcao'ya top atacak diyoruz Falcao yazıyoruz falan of of
  • Bu kadar yaptığınız analizi scout ekipleri bile yapmaz ne boş islerle ugrasiyosunuz hocam ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auckland

Bu kadar yaptığınız analizi scout ekipleri bile yapmaz ne boş islerle ugrasiyosunuz hocam ya
    Bu forumda işin ne abicim o zaman
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    tamam abi, sen zebani konuları açmaya devam et. biz boş beleş hayata tutunamamışız evet :)
    https://forum.donanimhaber.com/kizla-ayni-eve-ciktik-basima-gelmeyen-kalmadi--127738190#127738190

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 2 Eylül 2019; 3:24:13 >

• Leminayı belhanda yerine koyan futboldan zerre anlamıyordur azıcık herifin oyun stiline bakın adam önlibero 6-8 numara karışımı bir adam.ne seri ne lemina asla ndiaye değil ndiaye dikine sprint atıp takımı ileri taşıyordu ndiayeyi çok arar gs.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Is bulup karnin doyunca cenene vurmus. Allah kimseyi issiz birakmasin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hollanda'dan ne alınabilir?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lemina'nın Belhanda'yı kesmesi hariç her yazılana katılıyorum. Ortasahadaki dirençsizlik defansı sürekli hataya zorluyor zor durumda bırakıyordu şuan için en önemli sorunumuzu çözdük Lemina ile.
    Asıl olay Seri tutarsa olacak bak o zaman sen oyuna.

• Top ayağındayken Melo gibi çalım atıp dikine gidebilen bir oyuncuya benziyor. Önemli olan top rakipteyken yaptıkları. Bu transfer savunmaya adam almak yerine Donk'u savunmaya çekmeye yönelik olmuş.

Bir arkadaş Ndiaye'yi çok ararız demiş ama geçen sene Ndiaye 5-6 maç iyi oynadı diğer maçlar vasattı. Maçların 3-4 dakikalık kısımlarında saman alevi gibi parlamaları vardı sadece.

Belhanda'yı kesebileceğini düşünmüyorum, Belhanda'nın mevkisinde oynamıyor çünkü. Sağlıklı bir Emre Akbaba keser Belhanda'yı.
  • Serri yerine iyi bir hamle olmuş ama Lemina ne kadar ayak uydurur bilemem birde kiralık eleman uclye mi oynar lige mi adapte olur yani performansı neye göre gider belirsiz oyuncunun kafasında bitiyor iş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.