http://img507.imageshack.us/my.php?image=sro2008060914552970st7.jpg yeni old. için mazur görün resim koymayı bilmiyorumda xD
quote:Orijinalden alıntı: LiveT0KillTebrikler ^^. Konu yanlış yerde Alıntıları Göster Server ?? BU Arada Tebrikler
quote:Orijinalden alıntı: ___SoN___Server ?? BU Arada TebriklerAlıntıları Göster ben dalmıştım yanındaki eliteler öldürdü^^, tebriklerrrr
quote:Orijinalden alıntı: LiveT0KillTebrikler ^^. Konu yanlış yerde Alıntıları Göster kONU YANLIŞ Yerde Tebrikler
abi dedim ya yeniyim nereye koyacaqımı da bilemedim doğrusu xD server: hercules tbrikler diyenlere tşkkür ederim xD
quote:Orijinalden alıntı: Dark | Anqel*abi dedim ya yeniyim nereye koyacaqımı da bilemedim doğrusu xD server: hercules tbrikler diyenlere tşkkür ederim xDÖnceden hiç odin de oynadın mı ? Bu arada tebrikler
quote:Orijinalden alıntı: PolipeptitÖnceden hiç odin de oynadın mı ? Bu arada tebriklerAlıntıları Göster Tebrikler YENİ üye...
quote:Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_tebrikler hacımAlıntıları Göster yağız süpersin tebrikler devamını dilerim ben emre =)
quote:Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_tebrikler hacımAlıntıları Göster int atak yapanlar shaitanda baya zorlanıyolar sanrıım .. mag defans baya fazlaydı shaitanda hatırladığım kadarıyla ?? ama arkadaş kesmiş tebrikler. .
quote:Orijinalden alıntı: ErİXMaN^^tebrikler kardeşim devamını bekleriz!!! Darısı olmayanlarn başınatebrikler
quote:Orijinalden alıntı: alipaşabravo! Konu doğru açsan daha iyi olucaktı Alıntıları Göster TebriklerDevamını bekleriz darısı kesemeyenlerin başına.
quote:Orijinalden alıntı: emre3458TebriklerDevamını bekleriz darısı kesemeyenlerin başına.Alıntıları Göster Tebrikler ! Bu arada direk link vermek istiyorsan üst kısımda image slotu var ona tıklayarak halledebilirsin. Yada Rehber bölümünde var ordan daha rahat anlarsın.
quote:Orijinalden alıntı: C_nedraTebrikler ! Bu arada direk link vermek istiyorsan üst kısımda image slotu var ona tıklayarak halledebilirsin. Yada Rehber bölümünde var ordan daha rahat anlarsın. Alıntıları Göster wayy helal Yiğit abi mi kesti (86 olmuşunuzla) itemlerde neler çıktı
quote:Orijinalden alıntı: T-Mac 26wayy helal Yiğit abi mi kesti (86 olmuşunuzla) itemlerde neler çıktıAlıntıları Göster tbrklr