Merhabalar, geçen gün lenova y560 notebookumun ekran camı kırıldı. Cihazım Türkiye garantili ancak ben Amerika'da yaşıyorum ve bilgisayarımda uluslar arası garanti yok. Bu yüzden ekranı kendim değiştirmeye karar verdim. Ebay üzerinden lenova y560 için led ekran satılıyor. 100 dolar civarına alıp kendim takacağım. Ancak bu bilgisayarın içinin nasıl açılabileceğini bilmiyorum. Bunun için elinde video olan varsa koyabilirmi? Teşekkürler.
bence bu işlerden anlayan birine yaptır...sonra laptop un başka parçalarına zarar verirsin...
hocam yazık etme, ekranı alacaksan al git bir bilen servise taktır... daha fazla zararlık olma...
lenovo nun sitesine girip seri numarasını yazıp baktın mı hocam bilgisayarının uluslararası garantisi olup olmadığına?
quote:
Orijinalden alıntı: last_legant
hocam yazık etme, ekranı alacaksan al git bir bilen servise taktır... daha fazla zararlık olma...
katılıyorum bencede bir bilene taktır .
quote:
Orijinalden alıntı: madozz
lenovo nun sitesine girip seri numarasını yazıp baktın mı hocam bilgisayarının uluslararası garantisi olup olmadığına?
Evet yazdım baktım ama uluslararası garantisi yok bilgisayarın.
@alicoooo o dokunmatik kısmı nasıl kaldırabilirim. Yan tarafından flanmı kanırtıp kaldıracağım yoksa?
Bu arada bilen birisine yaptırma durumum yok. Ben amerikada yaşıyorum ve burada gerçekten böyle servisler bayaa pahalı.