< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Lenovo 23.8 inç 100hz monitör 2.499 tl
-
-
Fiyat çok sıcak değil ama güzel fiyat bir taraftan da. Aynı özelliklerleki Acer markalı ürün 2200TL'ye satıldı Kasım ayı ortasında Amazon'da. Sonrasında HB'de 2400TL civarında 2 farklı ürün daha vardı yine aynı özelliklerde.
-
Hocam çok sıcak değil evet ama şu anlık için iyi fiyat.o dediğin 2200 liraya Acer olanını almıştım amazondan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Malzeme kalitesini de katınca aynı fiyat gibi düşünebiliriz. Acer'ın malzemesi leğen plastiği gibi maalesef. Pek estetik ve şık değil. Kaba ve oyuncu monitörü gibi gözüküyor. Ofiste öyle sandılar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 4 Aralık 2023; 10:17:8 > -
hocam suan olsa lenovoyu alırdım tabiki ama mecbur aceri almak zorunda kalmıştım o zaman:)
-
Şöyle 27 inch 4k 144 hz falan uygun monitör düşmüyor :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tasarımı güzelmiş
-
Ofisler için havalı duruyor evet. Bir arkadaşın işyerine almıştık bundan şık bir tasarımı var.
-
Ben de aynı şekilde tamamen :)
Alınmaz demiyorum bu arada. Şu an bu fiyatlarda random Çin menşeli alt kalite fasonlar var sadece.
-
No name denebilecek Çin fasonu ama özellikler fiyata göre çok iyi :)
akakce.comTwisted Minds TM28EUI 28" 1 ms 4K IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-twisted-minds-tm28eui-28-1-ms-4k-ips-oyuncu-u-fiyati,293715920.html
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X